Yine acı bir gece

Psikiyatrik hastalık tanısı koyan olmadı zaten. Narsistlik bir karakter özelliği de olabilir kişilik bozukluğu da olabilir. Herkesin belirli bir yatkınlığı olabilir bazı şeylere. Görende burayı hasta doktor platformu zanneder.
Gerçekten çok uzadı. İyi geceler

Psikiyatrik hastalık tanısı koyan olmadı zaten. Narsistlik bir karakter özelliği de olabilir kişilik bozukluğu da olabilir. Herkesin belirli bir yatkınlığı olabilir bazı şeylere. Görende burayı hasta doktor platformu zanneder.
Çok afedersiniz, amacım asla polemik çıkarmak değil. Ancak narsist demek narsistik kişilik bozukluğu anlamına geliyor.

Eğer karakter olarak diyorsanız kendini beğenmiş, bencil falan diyebilirsiniz. Buna narsizm denmiyor.

Size çok nazik bir şekilde soru sormuştum ancak çok ters cevaplar veriyorsunuz.

Bana tıp veya psikiyatri öğretmenize gerek yok zira ben bunların eğitimini zamanında aldım.

İyi geceler 😊

Psikolog olduğunuz için yalan yanlış teşhisler koymayı kendinize hak görüyorsunuz. buna karşı çıkmam için Psikolog olmaya gerek yok. Psikoloji okumasaydım da müdahale ederdim. Benim mesleği abarttığım yok. benim takıldığım tek nokta sizin sınırınızı bilmemeniz. Demek benim gibi öğrenciyken yalan teşhisler koymamaya gayret ediyordunuz. Benim gibiymişsiniz ya sözde. Peki tam olarak ne zaman bozdunuz kendinizide bu duruma geldiniz onu merak ettim şimdi.
Senin gece gece derdin ne Allah aşkına ? Kim kime ne teşhisi koymuş narsistik bir insan dedim sen bunu evirip çevirip ne hale getirdin ?? Bir insana narsist deyince bu onun kişilik bozukluğuna sahip olduğu anlamına mı geliyor istersen önce bunun bir ayrımına var.

Çok afedersiniz, amacım asla polemik çıkarmak değil. Ancak narsist demek narsistik kişilik bozukluğu anlamına geliyor.

Eğer karakter olarak diyorsanız kendini beğenmiş, bencil falan diyebilirsiniz. Buna narsizm denmiyor.

Size çok nazik bir şekilde soru sormuştum ancak çok ters cevaplar veriyorsunuz.

Bana tıp veya psikiyatri öğretmenize gerek yok zira ben bunların eğitimini zamanında aldım.

İyi geceler 😊
Kraliçe son noktayı koyduğuna göre anlaşılan sahte psikologların maskesi düştü :)

Konu sahibi mazoşist mi acaba, bunu mu tartışsak manyağın birinin ne olduğuyla ilgilenmeden önce?
Sayko mu psiko mu narso mu ne zıkkımsa .okunda boğulsun da, konu sahibine teşhis koyarsanız belki çözümünü üretir yolunu aydınlatırsınız.

Sinirlendim gece gece kadın şiddet görüyor yahu!

Öff bu da yeni moda oldu zaten. Elin manyak adamlarına teşhis koyunca ne geçiyor ellerine bilmiyorum. Oymuş, buymuş, şuymuş ne fark eder yani, kadın şiddet görüyor.
Narsistse ya da başka bir şeyse de ne yapsın bu kadın, dayak yiye yiye doktora mı taşısın adamı senelerce? Sanki adam kabul edecek de sorunlu olduğunu!
Aksine konu sahiplerine, kadınlara zarar veriyor bu tarz yorumlar. "Kocam beni yerlerde sürüklüyor ama çok aşığım" diyen kadın böyle kişilik bozukluğu tahminleri duyunca bu defa da "kocam beni yerlerde sürüklüyor çünkü elinde değil, hasta o :( Hem zaten seviyorum" deyip katlanmaya devam ediyor.
Adam dümdüz karaktersiz işte. Boşanmaktan başka yol yok. Gerisinin de bir önemi yok.

Senin gece gece derdin ne Allah aşkına ? Kim kime ne teşhisi koymuş narsistik bir insan dedim sen bunu evirip çevirip ne hale getirdin ?? Bir insana narsist deyince bu onun kişilik bozukluğuna sahip olduğu anlamına mı geliyor istersen önce bunun bir ayrımına var.
Evet tam da o anlama geliyor. Hadi yat uyu. Senin uykun geldi belliki

Evet tam da o anlama geliyor. Hadi yat uyu. Senin uykun geldi belliki
Cidden ne seni ne de arkadaşlarını cekemeyecegim görende şuraya uzun uzun hastalık tanımı yazdığımı zannedecek. Benim buraya narsist biri yazmamın değeri ne kadarsa senin de şu lafları yazman o kadar değersiz. Alt tarafı insanların derdini paylaştığı bir platform çok ta abartmamak lazım 👍👍😅

Cidden ne seni ne de arkadaşlarını cekemeyecegim görende şuraya uzun uzun hastalık tanımı yazdığımı zannedecek. Benim buraya narsist biri yazmamın değeri ne kadarsa senin de şu lafları yazman o kadar değersiz. Alt tarafı insanların derdini paylaştığı bir platform çok ta abartmamak lazım 👍👍😅
Ya adamın durumunu geçtim sen bana beddua ettin. Sen iyi değilsin ya. Lütfen yazma artık iyi geceler

Back
X