- 15 Şubat 2013
- 26.538
- En iyi cevaplar
- 1
- 103.412
- 798
Haci da patates gibi beSence diğeri farklı olur mu ?
Bilio musun böyle istikrarlı olsam Sabancılardan birini ki en kekosı hacıonu tavlardım hxjsjjdjd

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haci da patates gibi beSence diğeri farklı olur mu ?
Bilio musun böyle istikrarlı olsam Sabancılardan birini ki en kekosı hacıonu tavlardım hxjsjjdjd
Sen napcan patatesiHaci da patates gibi be![]()
Evet birkaç kişi var öyle canlandıran. Favorim aysel amaEn azından kk canlanıyor
Yoksa konu açıldığı yoksus pus oturuyoz
Sevişmek için geliyor bu bahsettiği adamnası ya![]()
Benden ötrü mü? Ne zaman bi sevgilim evli cikti konusu acilsa hemen linc is loading. Gelen hemen kaciyoEn azından kk canlanıyor
Yoksa konu açıldığı yoksus pus oturuyoz
Olsun kızartır yerdim xjnsjxjjdjdjdjjdjdHaci da patates gibi be![]()
Aman napayim onun parasini be, o kadar paraya bile cekemem onu, omlet suratSen napcan patatesi
Paraya bak
Sen bizi anlamamışsın yavrum. Zaten mesele bu.bu arada cinsellik için diyeceklere, cinsellik yaşamıyoruz.
Kedi senden korkuyom . Kardeşim çıkacaksın ;DSen napcan patatesi
Paraya bak
Ama bir konuda saatlerce saçımı okşuyor yazmıştıSen bizi anlamamışsın yavrum. Zaten mesele bu.![]()
Bu arada patatesin kg si 7₺Haci da patates gibi be![]()
Aaa bu Rosey miydi sacini oksattiran yarim saat, uzunalan degil miydi? Neydi adini da unuttum? Hepsi corbaAma bir konuda saatlerce saçımı okşuyor yazmıştıyani uzanıyorlar ve saç okşuyorsa sadece
başka hdjsjdj ay neyse sısucam
A aaaAman napayim onun parasini be, o kadar paraya bile cekemem onu, omlet surat
Belki ruh öküzünümdür öyle de düşünKedi senden korkuyom . Kardeşim çıkacaksın ;D
Ama bende ki bu şansla Sabancılarıda batırırım ben![]()
Bu o değil beAma bir konuda saatlerce saçımı okşuyor yazmıştıyani uzanıyorlar ve saç okşuyorsa sadece
başka hdjsjdj ay neyse sısucam
Hayır çok net hatırlıyorum saçımı okşuyo saatlerce dediBu o değil be![]()
Zorunlualann o.Hayır çok net hatırlıyorum saçımı okşuyo saatlerce dediseni sevişmek için istiooo dedim , kızdıydı bana
![]()