Tüp Bebek Merkezleri Yine ağlıyorum yineee....

opustotonus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
144
1
96
Denizli
İlgisiz, ruhsuz, ulaşılamayan doktor yazılarını görünce yeniden başa dönüyorum,
acılarımla yeniden gömülüyorum.
nereye gidicem artık ne yapcam?
bu halimizle nasıl bu kadar duygusuz oluyorlar.
yok mu takibi opu yu transveri kendi yapan bizim acımızı anlayan yüreğimize dokunan bi merkez!!!!
N'OLUR BİLEN VARSA SÖYLESİN, DAYANAMIYORUM ARTIK...

canımmmm ne oldu böyle bu kadar üzen yıkan seni..
inan bende bu konularla hiç birbilgim yok bende yeni başlıcam bu işlre..

canımmmm ne oldu böyle bu kadar üzen yıkan seni..
inan bende bu konularla hiç birbilgim yok bende yeni başlıcam bu işlre..

ankarada tüp bebek için merkez ararken anatolia ya baktım.
o kadar iyi yorumlar vardı ki 1,5 yıllık topiği başından itibaren okumaya başladım motivasyon için
ama sonuna gelince öyle bi mesaj vardı ki 14 yıllık özlemi düşükle sonuçlanmış birinin feryadı mhvetti hiç ilgilenilmemiş ve dr a bile ulaşamamış.
her merkezde benzer hikaye var biliyorum en iyisi hangisi çığlığı idi bu..
umaım duyan ve yardım eden olur.
yolun başındaysan umudunu kırmış gibi olduysam kusura bakma...

yok canım umudumu kırmak ne demek...sonucta allahım ne yazdıysa onu yaşacağızz...
bende cok araştırdımm istanbul ve bursa arasında gidip geldim ama sonunda bursa acıbadem karar verdik inş. bu hafta içi ilk görüşmemize gidicez...
allahım bu yola girmiş her kim varsa hayırlı sonuclarla cıkmayı nasip etsin..olumsuz sonuc almak hem yıpratıcı hemde cok üzücü ama elden birşey gelmiyor umut dünyası işte arayış içindeyiz..

ben memoriali tavsiye ederim...benimki boş gebelik oldu ama ben memnun kaldım...bi kez daha deniycem orda...

oputotonus özel msjnı yeni gördüm cnm yaa....
hatırlamam mı seni tabiki hatırladım...
inan aklımdan geçiyodun...tedavi oldunmu diye merak etmiştim seni...yeniden denemedin heralde..
memorıalı bi dene tatlım yaa...herşey nasip biliyosun...nasibimizde varsa bi bebek elbet birgün alcaz kucağımıza...kendini üzme bukadar doktorlar birer vesile sadece...
ben nisanda düşünüyorum nasipse inşallah...

ben gürgan cliniği düşünüyordum ama yorumlardan sonra bende tereddüte düştüm

gürgan kliniğe hiç bakmamıştım ama bi bakayım.
bu işte seçip kimseye bakmadan inanıp başlamak gerekiyo galiba..
yoksa insan okudukça ne yapacağını şaşırıp moralini bozabiliyo.
allah hepimizin yardımcısı olsun bu yolda

canım üzülme inan benide üzdün şimdi rabbim hayrılısını versin inş seninde olur ama hayallerini umtlarını yitirme kendini tüketme olur mu öpyorum

arkadaşlar 4 kez tüp bebek denedim.her seferinde yumurta ve sperm kaliteli ve yeterli sayıda ama döllenme hiç olmadı.tıp ilerliyormuş.ben inanmıyorum.para kazanacakları konularda araştırma çok.ama az para kazanılacak konuları araştıran yok.her şey para olmuş.ben tıpçıların bilim uğruna araştırma yapmadıklarına inanıyorum.sadece para için araştırma yapılıyo.

canım sana kendi doktorumu çok büyük gönül rahatlığıyla önerebilirim. biz bir defa taze (kimyasal gebelikle sonuçlandı) bir defa dondurulmuş (boş gebelik) tedavisi geçirdik beraberce.. her aşamada sadece kendisi ilgilendi benimle. ikisi de olumsuz sonuçlanmış olabilir ama ben onun elinden geleni yaptığına yürekten inanıyorum. benimle sevindi, benimle üzüldü, her aşamada yanımdaydı.. boş gebelikten sonra kürtajımı yaptıktan sonra elimi tutup herşeyin yolunda gireceğini, benim de mutlaka anne olacağımı söyledi.. herşeyden önce doktorluktan önce insandır kendisi.. emre karatekelioğlu. IVI tüp bebek merkezinde.

JFK HASTANESİ... tek geçiyorum.....
gitmediğim ne memorıal ne madical park kalmadı. Bir tavsiye üzerine JFK ya gittim. İnanamadım..
DR.ALİ OSMAN KOYUNCUOĞLU VE EKİBİ.. herkese tavsiye ediyorum. ama olur ama olmaz. fakat inanın yakınlıkları, ilgi ve alakaları dört dörtlük... Allah hayırlısını versin hepimize....

senin adına çok sevindim.
anlattıkların gözümün önüne geldi.
hemen araştırcam dediğini teşekkür ederim.

akit ayırıp paylaştığın için sağol.
senin dr unu da araştırcam.
hepimiz için hayırlısı..

acı yşananlar senin gibi düşünmeye itiyo gerçekten.
en zoruda nedensizlik olsa gerek.
tıpta nedene yönelik derler ya.
inşallah acını acımızı unutacak sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur..

Canım yazını okuyunca çok duygulandım.Lütfen kendini bu kadar yıpratma.Herşey Allahın bir imtihanı buna yürekten inan ve rahat bırak kendını..Herşey kısmett.Güçlü olmak lazımm.Kendini yıpratmanın hiçbir faydası yok.Allah hayırslını versin.Evladı yüzünden hayatı zehir olan çok insanlar var..Düşün ben tüp bebek tedavisine devam bile edemedim.Doktor bana senin tedavin çok zor dedi.Ama napiyim Allaha sığınıyorum ve dua ediyorum.Başka yapabileceğim hiçbişey yok.Çevremde beni seven insanlar için ayakta durmak zorundayım.Dünyanın sonu değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…