- Konu Sahibi opustotonus
-
canımmmm ne oldu böyle bu kadar üzen yıkan seni..
inan bende bu konularla hiç birbilgim yok bende yeni başlıcam bu işlre..
ankarada tüp bebek için merkez ararken anatolia ya baktım.
o kadar iyi yorumlar vardı ki 1,5 yıllık topiği başından itibaren okumaya başladım motivasyon için
ama sonuna gelince öyle bi mesaj vardı ki 14 yıllık özlemi düşükle sonuçlanmış birinin feryadı mhvetti hiç ilgilenilmemiş ve dr a bile ulaşamamış.
her merkezde benzer hikaye var biliyorum en iyisi hangisi çığlığı idi bu..
umaım duyan ve yardım eden olur.
yolun başındaysan umudunu kırmış gibi olduysam kusura bakma...
ben gürgan cliniği düşünüyordum ama yorumlardan sonra bende tereddüte düştüm
İlgisiz, ruhsuz, ulaşılamayan doktor yazılarını görünce yeniden başa dönüyorum,
acılarımla yeniden gömülüyorum.
nereye gidicem artık ne yapcam?
bu halimizle nasıl bu kadar duygusuz oluyorlar.
yok mu takibi opu yu transveri kendi yapan bizim acımızı anlayan yüreğimize dokunan bi merkez!!!!
N'OLUR BİLEN VARSA SÖYLESİN, DAYANAMIYORUM ARTIK...
yok mu takibi opu yu transveri kendi yapan bizim acımızı anlayan yüreğimize dokunan bi merkez!!!!
canım üzülme inan benide üzdün şimdirabbim hayrılısını versin inş seninde olur ama hayallerini umtlarını yitirme kendini tüketme olur mu öpyorum
canım sana kendi doktorumu çok büyük gönül rahatlığıyla önerebilirim. biz bir defa taze (kimyasal gebelikle sonuçlandı) bir defa dondurulmuş (boş gebelik) tedavisi geçirdik beraberce.. her aşamada sadece kendisi ilgilendi benimle. ikisi de olumsuz sonuçlanmış olabilir ama ben onun elinden geleni yaptığına yürekten inanıyorum. benimle sevindi, benimle üzüldü, her aşamada yanımdaydı.. boş gebelikten sonra kürtajımı yaptıktan sonra elimi tutup herşeyin yolunda gireceğini, benim de mutlaka anne olacağımı söyledi.. herşeyden önce doktorluktan önce insandır kendisi.. emre karatekelioğlu. IVI tüp bebek merkezinde.
JFK HASTANESİ... tek geçiyorum.....
gitmediğim ne memorıal ne madical park kalmadı. Bir tavsiye üzerine JFK ya gittim. İnanamadım..
DR.ALİ OSMAN KOYUNCUOĞLU VE EKİBİ.. herkese tavsiye ediyorum. ama olur ama olmaz. fakat inanın yakınlıkları, ilgi ve alakaları dört dörtlük... Allah hayırlısını versin hepimize....
arkadaşlar 4 kez tüp bebek denedim.her seferinde yumurta ve sperm kaliteli ve yeterli sayıda ama döllenme hiç olmadı.tıp ilerliyormuş.ben inanmıyorum.para kazanacakları konularda araştırma çok.ama az para kazanılacak konuları araştıran yok.her şey para olmuş.ben tıpçıların bilim uğruna araştırma yapmadıklarına inanıyorum.sadece para için araştırma yapılıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?