• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine aklım karışık

bi konu açıyorsanız yazmayın etmeyin istemiyorum benim başlığım demek doğru değil... ayrıca eşinize faturasının yüksek gelmesini ya da lirasının hemen bitmesini tabiki sorabilirsiniz ama yemin etmiştin bak bana mesaj atmışın bana inanın çok tuhaf geldi. bende sevmem olur olmadık yeminleri zaten yeminde etmem inanan inanır diye düşünüp ama eşinizin çok üstüne gitmişsiniz
ben burda gülünecek yada hafiif görülecek kadar bir konu yazmadım ben tabiki hatalı olsamda kabul ederim zaten ne yapıcağımı bilmesem buraya konu açmazdım.burda çoğu kişi eleştiri yaptı ve ben saygıyla karşılıyorum bende zaten eleştiri kabul edyorum ve dikkatede alıyorum tabi normal bir şekilde yapılırsa.ben yaptığım doğru demiyorum belki o anda eşimin üzerine çok gittim sinirlendim ama neden lerini tek tek yazdım.ha size göre doğru değildir yada benim yaprığım yanlıştır olabilir ama bana burda gülüyorum,canın mı sıkıldı,yada eşinizi dinleyelim bide kimbilir ne dertleri vardır bilmeden etmeden,hafif gördüm konunuzu gibi yorumlar yapılırsa tabiki yazmayın o zaman derim ve bunlarıda dikkate almam.

şu an o kadar sinirliyim ki birisine anlatmaktansa buraya yazıp rahatlamak iyi geliyor bana.eşimin bazı hareketleri beni çok sinir ediyor bunalıyorum artık.yaklaşık2 saat önce eşimle tlfnla konuşurken kontürünün bittiğini söyledi bende nasıl biter kimi aradın ki bitmemesi lazım filan dedim.bana işte bazı yerler var onları aradığını bide bir kaç arkadaşını aradığını bide bir kontür için vodafonea msj attığını söyledi söyledi ben zaten biliyorum biz biraz tartıştık bana yemin ederim kimseyi aramadım dedi istersen numaramın detaylarına bak dedi bende baktım aramamış aradıklarınıda ben biliyorum zaten sonra bana 1 tane msj atmış bir tarihte bende eşimi aradım ve çok kötü tartıştım bana niye yemin ettin bana kimseyi ararmadım kimseye msj atmadım diye ama bana msj atmışın dedim madem emin değilsin niye yemin ediyorsun dedim çok sinirlendim.belki okuyanlar bu önemli konumu der ama benim için konu değil eşimin bana veya başkasınada msj atması değil önemli olan eşimin tam emin olmadan bana yemin etmesi ben bağırdığımda benim aklıma geldi sana msj attım diye ama sen bana msj atmadın deyince benimde kafam karıştı ve öyle sadece vodafone a attım diye düşündüm dedi şimdi lütfen fikir verin benim için yemin etmek çok öenmli ben bu yüzden bile boşanabilirim bir insan yemin ediyorsa tam emin olmadan yemin etmemmeli böyle şeyler yaşayan var mı aranızda banada akıl verseniz

her konuda eşinin üzerine çok gidiyosan hep suçlarcasına tavırlar yapıyorsan adam senden korkusundan hemen yemine başvuruyor olabilir canım benim. yani büyük ihtimallede böyledir bence. çünkü kendimden biliyorum eşime kızdığım konuşarda zaman geçtiğinde neden bunu yaptın demeden hemen savunmaya geçer. bu senden kaynaklı bişey bence.

her konuda eşinin üzerine çok gidiyosan hep suçlarcasına tavırlar yapıyorsan adam senden korkusundan hemen yemine başvuruyor olabilir canım benim. yani büyük ihtimallede böyledir bence. çünkü kendimden biliyorum eşime kızdığım konuşarda zaman geçtiğinde neden bunu yaptın demeden hemen savunmaya geçer. bu senden kaynaklı bişey bence.
evet haklısın bu oluyor zaman zaman ben hemen ikna olmuyorum herşeye kızmamak gerekiyor aslında benden kaynaklandığının farkında yım eşim benim hiç üzerime gelmez hiç baskı yapmaz kesinlikle çok güvenir ama ben daha sinirli bir yapıdayım

evet haklısın bu oluyor zaman zaman ben hemen ikna olmuyorum herşeye kızmamak gerekiyor aslında benden kaynaklandığının farkında yım eşim benim hiç üzerime gelmez hiç baskı yapmaz kesinlikle çok güvenir ama ben daha sinirli bir yapıdayım

bak ben bunu sonradan farkettim mesela en küçük şeyde, örnek verim yemek yerken ekmek kırıntılarını yere dökmesi. ben çok kez uyardım eğilipte yesen ne olur hep döküyosun bebek gibisin falan dedim hep. sonra bir gün arkam dönüktü masaya eşimde yemek yiyodu bi döndüm yerden bişeyler topluyo ne oldu dedim sakince hiiiçç valla bişey dökmedim dedi. çocuk gibi hemen savunmaya geçti. bunun gibi çok şey oldu şimdi olduğunda hemen savunuyo kendini korkmuş demekki yada korku değilde dır dır duymak istememesinden kaynaklanıyor olabilir. yani büyük ihtimalle senden kaynaklı bu olanlar. herkes telefon faturasını neden sorguluyosun falan dmiş, anladığım kadarıyla herşeyi çok sorgulayan birisin sen böyle sorgularsan kaybeden sen olursun canım. sen kötüye itersin adamı benden söylemesi.

Kontörü hemen bitti diye ayrıntılı döküm mü çıkartılır yahu.Ben eşimin faturası kabarık gelse naptın yahu derim geçerim.Şüphe ancak insanı döküm çıkarmaya iter.Kontör çabuk bitti diye döküm çıkarılması çok tuhaf geldi bana.Eşiniz yalan yere yemin etmemiş olabilir.Unutmuştur ve o an emindir kimseye çekmediğinden emin olan insan neden yemin etmesin.Ayrıca kendinizi kastettiğinizi de anlamamış olabilir.
Eşiniz de çok anlayışlıymış size karşı gerçekten.Size böyle ayrıntılı açıklamalar yaptığına göre.Bence sizde ona biraz anlayış göstermelisiniz.

sen ne cekilmez bi hatunsun ece87.adami kendi elinle baskasina yollarsin bu ceneyle :)

ben burda gülünecek yada hafiif görülecek kadar bir konu yazmadım ben tabiki hatalı olsamda kabul ederim zaten ne yapıcağımı bilmesem buraya konu açmazdım.burda çoğu kişi eleştiri yaptı ve ben saygıyla karşılıyorum bende zaten eleştiri kabul edyorum ve dikkatede alıyorum tabi normal bir şekilde yapılırsa.ben yaptığım doğru demiyorum belki o anda eşimin üzerine çok gittim sinirlendim ama neden lerini tek tek yazdım.ha size göre doğru değildir yada benim yaprığım yanlıştır olabilir ama bana burda gülüyorum,canın mı sıkıldı,yada eşinizi dinleyelim bide kimbilir ne dertleri vardır bilmeden etmeden,hafif gördüm konunuzu gibi yorumlar yapılırsa tabiki yazmayın o zaman derim ve bunlarıda dikkate almam.

konunuz hafifmiş değilmiş beni ilgilendirmez dalgada geçmedim gayet ciddi bir şekilde eşinizin sizin bu davranışlarınızdan yorulmuş olabilceğini belirttim küçük bir ironiyle. yazarken gayet ciddiydim eleştirimde ne denli kaale alırsınız orası size kalmış

benim çekilmez br hatun olduğumu yazdığım konudan mı anladınızda bu kanıya vardınız?

baska nerden olucak ki...siz yazdiginizi hic okudunuzmu..insani ne kadar sIkIyo bunaltio farkinda degilsiniz...okurkenbile icme fenalik geldi..

Arkadaşlar lütfen birbirimize hakaret etmeden saygıyla paylaşıma devam edelim.Burası kimsenin özel topiği değil,paylaşıma açtıysanız herkes yorum yazabilir ve yorumlarken de kimse konu sahibine hakaret etme lüksüne sahip değil.Konuyu beğenmediyseniz başka konulara yönelelim lütfen.

kusura bakma ama konunu okuyunca güldüm ve kaç yaşındasın merak ettim.yani eşin her attığı mesajı aklında mı tutacak zaten 1 tane atmış ve onu da sana atmış o an da seni sakinleştirmek için yemin etmiştir ne var bunda? bir de boşanabilirim yazmışsın bunun için boşanacaksan zaten hiç evlenmeseydin lisede değiliz sonuçta artık değil mi?

Back
X