• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine aldatıldım...

Hani onurunuzdan gururunuzdan vazgecmissiniz ya. Kiziniz için
Ilerde kiziniz size sitem edecek neden katlandın diyecek.
Ayrıca kendinide suçlayacak,benim yüzümden annem o adama katlandı diyecek.
Unutmayın her anne evladının idolü dür.
Böyle bu olayı daha fazla normallestirmeyin kizinizda ilerde bir adama bu kadar müsamaha göstermek zorunda hissetmesin kendini,sizin gibi.
Ayrıca o adam kızından bile utanmıyor sa diyecek birseyim yok ona da.

Arkadaslar biliyorum birçoğunuz üzerime geleceksiniz hatta böyle bir konu actigima pişman ediceksiniz ama herşeye razıyım, yeter ki bana hiçbir zaman sahip olamadığım cesaret örneğini hayatıma geçirmeme yardımci olun....
5 yıllık evliyim bir kizim var..evliligim boyunca cinsellik hep problem oldu eşimle aramızda...cinsel hayatının olmadığını dile getirip durdu....bazı zamanlar haklıydı bazen de değildi,abartıyordu....
Bana her zaman kibar anlayışlı oldu...küfür etmedi,el kaldirmadi maddi yönden hiç sıkmadı çok sukur hiç bir sıkıntımiz yok bu anlamda....ancak evliligim boyunca devamli aldattı. ...kızım babasına çok düşkün olduğu için onu üzmemek adına ayrılmaya cesaret edemedim...kackez avukatla görüştüm bosanmak için,ama her defasında ağlayıp sızlayip ailelerinde araya girmesiyle bi şekilde geri döndüm....
Ailemin durumu da iyi.... su an boşansam hiçbir sıkınt çekmem ama ben cesaret edemiyorum onursuz gurursuz bi şekilde hayatıma devam ediyorum...bu beni daha da mahfediyor....ben her aldatılisinda beni suçluyor senin yüzünden diyip işin içinden çıkıyor....
İki gün önce telefonunda bir yazışma yakaladım yine aldatiliyordün. .. kiz mesaj da böyle gizli saklı bir ilişki yaşamak istemediğini söylüyordu yani bi şekilde eşimi zorluyordu bazı şeylere....ve ben artık çok yoruldum ancak cesaretimi toplayıp adım atamıyorum ne yapmam gerektiğini biliyorum ama nasıl yapıcagimi bilemiyorum gücüm yok tukendigimi hissediyorum...benim zaten canım fazlasıyla yanıyor lütfen bir de siz yakmayın gerçi ne deseniz haklısınız benim ihtiyacım olan tek şey arkadan ittirilip cesaretimi toplayıp harekete gecmek....

NOT: tek tek cvp veremicem çünkü gücüm yok ama hepsini okuyup kendime gelmek istiyorum artik arkadaşlar. ...
Cinsellik neden hep problemdi?
Buradan göründüğü kadarıyla evliliğinizde cinsellik yok. Şikayetçi olan o olduğuna göre siz istemiyorsunuz herhalde. O da cinselliği başkalarıyla yaşıyor. Sizin bir itirazınız yok. Çünkü sadece gurursuzum falan diye şikayetçisiniz. Yani aslında içinize sindirebilseniz onun başkalarıyla yatması sorun değilmiş gibi.
Evliliğinizi tek taraflı olarak (onun tarafında) açık bir ilişkiye çevirmek istiyorsunuz da bunun için mi cesaret istiyorsunuz bizden yoksa boşanmak için mi anlayamadım. Eğer ilki için istiyorsanız, evlilik sizin için sadece çocuğumun babası başında olsun, maddi ihtiyaçlarımızı karşılasın, yalnız, dul vs. olmayayım ama cinsellik de istemiyorum o ne istiyorsa yapsın şeklindeyse böyle ilişkiler var ve her iki taraf da dürüst olunca gayet güzel yürütebiliyorlar. Ama siz başka insanların bilmesini istemeyeceksiniz büyük ihtimalle. Bu durumda eşinizle kesin bir dille konuşmalısınız. İlişkilerin sadece cinsellik odaklı olsun, kimseye umut verme sonra birilerinin tehditleriyle falan uğraşmayalım, kimseye belli etme vs. şeklinde. O zaman yürütebilirsiniz evliliğinizi belki. Ama büyük ihtimalle bu şekilde bir evlilikte kızınızın büyüdükçe ve bir şeylerin farkına vardıkça aşırı zarar göreceğini de belirteyim. Ondan çok iyi saklamalısınız.
Yok öyle bir niyetim yok boşanmak için cesaret istiyorum diyorsanız bence biz burada ne kadar gaz versek de sizde hiç öyle bir ışık olmadığı için olsa olsa, en fazla bir dilekçe verirsiniz. Devamını getiremezsiniz. Sonra o iş de iyice laçkalaşır. Aldatma işinin laçkalaştığı gibi.

N nihan8080
Eşinizin cinsellikle ilgili sorunları var ama aldatmaya gelince sorunu yok. Bu çok saçma bir bahane..
Gücünüzün olmadığını yazmışsınız neden yok, çünkü eşiniz sizi üzerek tüm hayat enerjinizi tüketmiş. Yahu hayatı sürdürmek için illa böyle bi kocanın varlığı şart mı? Kendinize gelin. Ayrildığınızda şu anki durumunuzdan daha kötü ne olabilir? Durumunuz müsait, aileniz sahip çikiyorsa o kadar şanslısınız ki. Ömür boyu böyle bir hayat mı, yoksa birkaç ay üzüntü sonra yeni bir hayat mı? Toparlayın kendinizi. Zaman o kadar kıymetli ki.. Böyle üzüntü ile geçirmeye değmez..

Arkadaslar biliyorum birçoğunuz üzerime geleceksiniz hatta böyle bir konu actigima pişman ediceksiniz ama herşeye razıyım, yeter ki bana hiçbir zaman sahip olamadığım cesaret örneğini hayatıma geçirmeme yardımci olun....
5 yıllık evliyim bir kizim var..evliligim boyunca cinsellik hep problem oldu eşimle aramızda...cinsel hayatının olmadığını dile getirip durdu....bazı zamanlar haklıydı bazen de değildi,abartıyordu....
Bana her zaman kibar anlayışlı oldu...küfür etmedi,el kaldirmadi maddi yönden hiç sıkmadı çok sukur hiç bir sıkıntımiz yok bu anlamda....ancak evliligim boyunca devamli aldattı. ...kızım babasına çok düşkün olduğu için onu üzmemek adına ayrılmaya cesaret edemedim...kackez avukatla görüştüm bosanmak için,ama her defasında ağlayıp sızlayip ailelerinde araya girmesiyle bi şekilde geri döndüm....
Ailemin durumu da iyi.... su an boşansam hiçbir sıkınt çekmem ama ben cesaret edemiyorum onursuz gurursuz bi şekilde hayatıma devam ediyorum...bu beni daha da mahfediyor....ben her aldatılisinda beni suçluyor senin yüzünden diyip işin içinden çıkıyor....
İki gün önce telefonunda bir yazışma yakaladım yine aldatiliyordün. .. kiz mesaj da böyle gizli saklı bir ilişki yaşamak istemediğini söylüyordu yani bi şekilde eşimi zorluyordu bazı şeylere....ve ben artık çok yoruldum ancak cesaretimi toplayıp adım atamıyorum ne yapmam gerektiğini biliyorum ama nasıl yapıcagimi bilemiyorum gücüm yok tukendigimi hissediyorum...benim zaten canım fazlasıyla yanıyor lütfen bir de siz yakmayın gerçi ne deseniz haklısınız benim ihtiyacım olan tek şey arkadan ittirilip cesaretimi toplayıp harekete gecmek....

NOT: tek tek cvp veremicem çünkü gücüm yok ama hepsini okuyup kendime gelmek istiyorum artik arkadaşlar. ...
Cinsellik evlilikte temel taşlardan biridir, o olmadığı zaman sakat kalır,sallantılı olur.
Buraya yazacaginiza uzman desteği alsanız... Hem burada herkes size her türlü yorumu yapabilir, sizin de canınız sıkılır

Ispatla aldattığını, tazminat davası aç. Evden uzaklaştır. Sana asla ulaşamasın.
Ona öyle bir tokat olsun ki bunlar sana şuana kadar yaşattıklarının cezasını çeksin.

Hadi arkadaşım silkelen kendine gel.

Evlilikteki hiç bir sorun aldatma sebebi değildir. Isterse sıfır cinsellik olsun.

Boşanır ne yapıyorsa yapar. Bu yüzden kendini suçlama. Karaktersiz onursuz olanda eşin sen değilsin.

Onunla daha fazla devam edersen gençliğine yazık olur. Zayıf bir anne vermiş olursun yavruna.

Insan bana çok iyi erkekler var.

Tüm yolları kapatmışsınız, e eşiniz sizden boşanana kadar devam o zaman
Biri de artık şurda "kızım/oğlum babasına çok düşkün" bahanesini kullanmasın kendi zayıflığı için.:işsiz:

Her defasında boşanmamak için seni ikna ediyormuş Ya adam Ne güzel işin heyecanını kaybetmek istemiyor çünkü evli olup Da başka kadınla görüşmek bir heyecandır hayatında sonuçta, sen de buna müsaade ediyorsun o Da heyecanlarını yaşamaya hayatına renk katmaya devam ediyor. Boşansanız bu kadar eğlenceli olmayacak başka kadınlarla görüşmek.

Bari son durum ne onu yazsaydınız?
Benim saf kocam whatsap arama bölümü varya orayı silmeyi unutuyo hergün video ile görüşüyorlar kızla...beklemedeyim ben ondan boşanirsam ki asla bosanmak istemiyor rahat rahat görüşüp günlerini gün edecekler o kıza bu fırsatı vermicem

Benim saf kocam whatsap arama bölümü varya orayı silmeyi unutuyo hergün video ile görüşüyorlar kızla...beklemedeyim ben ondan boşanirsam ki asla bosanmak istemiyor rahat rahat görüşüp günlerini gün edecekler o kıza bu fırsatı vermicem
:olamaz: :olamaz: o kıza bu fırsatı vermeyip , kendinize bunu yapacaksınız yani öyle mi? İnanamıyorum ya. Bu nasıl bir düşünce?

Neyine fırsat vermiyeceksiniz anlayamıyorum.
Asıl o adamı terk edip köşeme çekilip he gün mahfolmasını seyrederdim.
Yuva yıkanın yuvası olmaz derler ya
Sanmayın sizden ayrılınca gününü gün eder belki bir süre ondan sonrası pişmanlık başlar.
En büyük ceza boşanarak verilir adam sizi cepte nasılsa yüz defa affetti
yüzbirde de de affereder diye düşünüyor.

Saçmalıyorsunuz. Böyle sizi aptal yerine koymaları sorun değil yani. Ne halleri varsa görsünler. size rağmen günlerini geçirmişler zaten. Bari gururunuzu kurtarın koca her zaman bulunur.

Bence siz de eşinizi sevmiyorsunuz zira onun sizi sevmediği aşikar...
Umursamıyorsunuz sanırım, bile bile görerek bir insan neden evli kalsın? Bir erkeğe bağlı yaşama ihtiyacı mı bu? ''Bir'' olarak varolmaya cesaretiniz yok mu?
Tek geldik tek gideceğiz,tıpkı değindiğiniz gibi bari onurlu bir hayatımız olsun...

Sakın boşanma. Kocanda böyle bi huy var. Fırsat verme. O kızın saçını başını yolar kocamı bırakmazdım ben olsam. Telefonuna el koy. Mutlu mutlu yuvana sarıl. Kocana kız bu durum için ama ondan güleryüz ve sevginin eksik etme. Göreceksin senden başkasını gözü görmeyecek. Karım beni seviyor ama karakterli diyecek. Korkacak seni kırmaktan. Mutlu olun hep.

Sakın boşanma. Kocanda böyle bi huy var. Fırsat verme. O kızın saçını başını yolar kocamı bırakmazdım ben olsam. Telefonuna el koy. Mutlu mutlu yuvana sarıl. Kocana kız bu durum için ama ondan güleryüz ve sevginin eksik etme. Göreceksin senden başkasını gözü görmeyecek. Karım beni seviyor ama karakterli diyecek. Korkacak seni kırmaktan. Mutlu olun hep.
Nuraydan hanım siz boşandıktan sonra eşinizden nafaka alamadınız mı?
Şimdi eşiniz başkasıyla mı evli?
Diğer konudaki mesajınızı okumuştum o yüzden soruyorum.

Torbacin kim. Sağlam kafa yapmış. :işsiz:

Back
X