• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine aldatıldım...

Arkadaslar biliyorum birçoğunuz üzerime geleceksiniz hatta böyle bir konu actigima pişman ediceksiniz ama herşeye razıyım, yeter ki bana hiçbir zaman sahip olamadığım cesaret örneğini hayatıma geçirmeme yardımci olun....
5 yıllık evliyim bir kizim var..evliligim boyunca cinsellik hep problem oldu eşimle aramızda...cinsel hayatının olmadığını dile getirip durdu....bazı zamanlar haklıydı bazen de değildi,abartıyordu....
Bana her zaman kibar anlayışlı oldu...küfür etmedi,el kaldirmadi maddi yönden hiç sıkmadı çok sukur hiç bir sıkıntımiz yok bu anlamda....ancak evliligim boyunca devamli aldattı. ...kızım babasına çok düşkün olduğu için onu üzmemek adına ayrılmaya cesaret edemedim...kackez avukatla görüştüm bosanmak için,ama her defasında ağlayıp sızlayip ailelerinde araya girmesiyle bi şekilde geri döndüm....
Ailemin durumu da iyi.... su an boşansam hiçbir sıkınt çekmem ama ben cesaret edemiyorum onursuz gurursuz bi şekilde hayatıma devam ediyorum...bu beni daha da mahfediyor....ben her aldatılisinda beni suçluyor senin yüzünden diyip işin içinden çıkıyor....
İki gün önce telefonunda bir yazışma yakaladım yine aldatiliyordün. .. kiz mesaj da böyle gizli saklı bir ilişki yaşamak istemediğini söylüyordu yani bi şekilde eşimi zorluyordu bazı şeylere....ve ben artık çok yoruldum ancak cesaretimi toplayıp adım atamıyorum ne yapmam gerektiğini biliyorum ama nasıl yapıcagimi bilemiyorum gücüm yok tukendigimi hissediyorum...benim zaten canım fazlasıyla yanıyor lütfen bir de siz yakmayın gerçi ne deseniz haklısınız benim ihtiyacım olan tek şey arkadan ittirilip cesaretimi toplayıp harekete gecmek....

NOT: tek tek cvp veremicem çünkü gücüm yok ama hepsini okuyup kendime gelmek istiyorum artik arkadaşlar. ...

Kocası tarafından ağzına s*çıldığı halde imkanlardan ötürü boşanamayan kadınlar var. Gelecek kaygınız yok, maddi imkanınız da güzel. Neden kendinizi bu kadar aşağılanmış yaşamaya mahkum ediyorsunuz?
O kızla zaten gününü gün ediyor kocanız, boşanmasanız da istediği herşeyi yapıyor. İnanın empati yaparak yazıyorum size, ha deyince boşanmak kolay değil evet ama evliliğin bazı bam telleri vardır basınca affedilebilirliği olmayan, kocanız o tele defalarca basmış... Lütfen bu karakter yoksunu heriften kurtulup kendinize yeni tertemiz bi hayat kurun. Evlilik demek herşeyi iki kişinin paylaşması demek. Adam ruhunu da bedenini de başkalarıyla paylaşıyor, bu mu evlilik?
Yavrunuza sımsıkı sarılıp ayağa kalkın artık. Bu yüzsüz herifi de def edin.

Bu adamı boşayarak ona değil kendinize iyilik etmiş olacaksınız. Bırakın ne b*k yiyorsa yesin, zaten bu halde de yapacağından geri durmuyorki... Kendinizi bu pisliğin içinden kurtarın. Neymiş cinsellik hayatları yokmuş. Karısı hamileyken ilişkinin yasak olduğu durumlarda 9 ay cinsellikten uzak kalanlar adam değil mi? Herkes aldatsın o zaman, herkes eksik kaldığı noktayı bahane edip aldatsın eşini. Yok böyle bi dünya.

Bu arada boşanma diyen hep evlilerdir. Bana da boşanma diyorlardı ama kendileri bal gibi evliydiler. Boşanma kız. Çatlat düşmanlarını. Kocandır. Erkektir yapar.
Trol hesap bence bu kadın. Resmen ekşi gibi mecralara laf vermek için açılmış bir hesap. Kimse bu devirde bu denli salak değil.

Kızlar boşuna parmaklarınızı yormayın zaten tenezzül edip cevap yazan da yok. Kendini tatmin için konu açtı sanırım. Boşanacağı da yok zaten. Amaç ne anlamıyorum. Ne desin millet aferin kocana boşanma mı?

Kizim babasina düşkün vs demissiniz. Bahane bunlar. Kızınız annesinin defalarca aldatıldığını buyudugunde öğrenecek.hatta o buyudugunde de siz hala aldatilmaya devam edeceksiniz. Kızınız o zaman sadece babasından değil, sizin de söylediğiniz üzere "gurursuz, onursuz" davranıp o adamla yasayan annesinden de soguyacak...bari sizden soğumasın. Ileride de aldatilmayi normal karsilayan bir kız olmasın. O zihniyetle yetişmesin bari .

Arkadaslar biliyorum birçoğunuz üzerime geleceksiniz hatta böyle bir konu actigima pişman ediceksiniz ama herşeye razıyım, yeter ki bana hiçbir zaman sahip olamadığım cesaret örneğini hayatıma geçirmeme yardımci olun....
5 yıllık evliyim bir kizim var..evliligim boyunca cinsellik hep problem oldu eşimle aramızda...cinsel hayatının olmadığını dile getirip durdu....bazı zamanlar haklıydı bazen de değildi,abartıyordu....
Bana her zaman kibar anlayışlı oldu...küfür etmedi,el kaldirmadi maddi yönden hiç sıkmadı çok sukur hiç bir sıkıntımiz yok bu anlamda....ancak evliligim boyunca devamli aldattı. ...kızım babasına çok düşkün olduğu için onu üzmemek adına ayrılmaya cesaret edemedim...kackez avukatla görüştüm bosanmak için,ama her defasında ağlayıp sızlayip ailelerinde araya girmesiyle bi şekilde geri döndüm....
Ailemin durumu da iyi.... su an boşansam hiçbir sıkınt çekmem ama ben cesaret edemiyorum onursuz gurursuz bi şekilde hayatıma devam ediyorum...bu beni daha da mahfediyor....ben her aldatılisinda beni suçluyor senin yüzünden diyip işin içinden çıkıyor....
İki gün önce telefonunda bir yazışma yakaladım yine aldatiliyordün. .. kiz mesaj da böyle gizli saklı bir ilişki yaşamak istemediğini söylüyordu yani bi şekilde eşimi zorluyordu bazı şeylere....ve ben artık çok yoruldum ancak cesaretimi toplayıp adım atamıyorum ne yapmam gerektiğini biliyorum ama nasıl yapıcagimi bilemiyorum gücüm yok tukendigimi hissediyorum...benim zaten canım fazlasıyla yanıyor lütfen bir de siz yakmayın gerçi ne deseniz haklısınız benim ihtiyacım olan tek şey arkadan ittirilip cesaretimi toplayıp harekete gecmek....

NOT: tek tek cvp veremicem çünkü gücüm yok ama hepsini okuyup kendime gelmek istiyorum artik arkadaşlar. ...

Bile bile kendinizi bu duruma sokup yormayın, boşanmak kolay değil evet ve belki daha başlarda daha çok yorulacaksınız, pişman olacaksınız ama kendinize, kendinizi nerede ve nasıl görmek istediğinizi sorun, içinizden gelen sese güvenin.

kurtulmalısın asla kınanacak bır tarafın yok kendınce haklı sebeplerın var evlı adama gelip yuva yıkan kadınlarıda Allaha havale edıyorum

Nihan başka aldatılma konularında da kendini anlatmışsın ve hep eleştiri almışsın dogal olarak, ben sana çok üzüldüm anlamaya çalıştım anlayamasam da..Insanların dediği gibi onursuz, gurursuz oldugunu düşünmüyorum, bana göre onursuz, gurursuz, ahlaksızlar aldatan ve onlara ortaklık edenlerdir.. Sizin çaresiz yada cesaretsiz oldugunuzu düşünüyorum, umarım birgün kendinizde bu cesareti bulup sizi defalarca aldatan adamı layık oldugu yerde arkanızda bırakır yeni bir, güzel bir yaşam kurarsınız kendinize..Sevgiler....

Madem durumunuzda iyi, iyi bir psikolog (psikiyatrist değil psikolog) bulup terapiye gidin. Zaman içinde cesaretiniz ve kendinize güveniniz artar. Kendinizi hazır hissettiğinizde boşanırsınız.

Valla konu sahibi bosan denilebilecek biri değil. Sonra burdakiler yuva yikiyor temali mesajlar yaziyor. Bence yuvani yikma boyle bir koca nasil bulunur tekrar. Bosuna da kizini bahane etme. Gelecekteki iliskisini evliliğini şimdiden kari koca zedeleniz zaten. Akilli ve ozguvenli biri olur da kendini kurtarir umarim. Sana da ilerde tesekkur edeceğini sanma. Çocuklar herşeyi görüyor anliyor onu sadece bahane olarak kullandigini zamani gelince o da fark edecek

Back
X