• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine aldatıldım...

Bravo size

Onursuz gurursuz ve mutsuz bir anne sizce bir cocuga ne verebilir? Cocugu mahvediyorsunuz. Icsellestiriyor bu gorduklerini.
Bosanin, dimdik gururlu bir kadini ornek alsin

Nuraydan hanım siz boşandıktan sonra eşinizden nafaka alamadınız mı?
Şimdi eşiniz başkasıyla mı evli?
Diğer konudaki mesajınızı okumuştum o yüzden soruyorum.
Eşim terkettiğim yalnız başına yaşıyor. Nafaka almıyorum.

Sakın boşanma. Kocanda böyle bi huy var. Fırsat verme. O kızın saçını başını yolar kocamı bırakmazdım ben olsam. Telefonuna el koy. Mutlu mutlu yuvana sarıl. Kocana kız bu durum için ama ondan güleryüz ve sevginin eksik etme. Göreceksin senden başkasını gözü görmeyecek. Karım beni seviyor ama karakterli diyecek. Korkacak seni kırmaktan. Mutlu olun hep.

Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Beni dinle.

valla konuyu değil de son yorum yapanın siz olduğunu görünce gelip baktım yine aynı şeyleri mi yazıyorsunuz diye
evet yanılmamışım

Sakın boşanma. Kocanda böyle bi huy var. Fırsat verme. O kızın saçını başını yolar kocamı bırakmazdım ben olsam. Telefonuna el koy. Mutlu mutlu yuvana sarıl. Kocana kız bu durum için ama ondan güleryüz ve sevginin eksik etme. Göreceksin senden başkasını gözü görmeyecek. Karım beni seviyor ama karakterli diyecek. Korkacak seni kırmaktan. Mutlu olun hep.

Evli oldugu halde uckuruna sahip cikamayan adami yolsaniz daha isabetli olmaz mi?
Cok midesizsiniz.

Merhaba arkadaşım. Aldatılmak kötü bir his ama sen buna çok özür dileyerek söylüyorum alışmışsın. Alışılmış tokat da acıtmaz belli bir süre içerisinde.

E sen daha ne duruyorsun yavrum? Boşansana. Çocuğum çocuğum diye düşünme eşin olacak insan düşünüyor mu ?
O galiba heyecan arıyor hayatında. Heyecanını kursağında bırak boşan. Nasılsa o bu piskolojik rahatsızlıkla daha evlenemez. Aldatan aldanır.
Ayrıca bir üyemiz boşanma kızın saçını başını yol mutlu ol telefona el koy demiş ama devir Hürrem devri değil dikkatinizi çekerim. :)
Artık erkekler sapık , sapkın benim bile başıma gelebilir.
Tek diyeceğim boşan!

Herkes akıl veriyor. Ben de veriyorum. Elbet konu sahibi hangi akıl işine gelirse onu yapacak. Boşanacak olsa buraya sormaz gider boşanırdı. Hala bir umut bir çare arıyor ki buraya yazmış. Ben de diyorum ki boşanma. Ben boşandım. Kimseler boşanmasın. Sekiz yıldır Sürünüyorum. Bu hayat değil.

Bu arada boşanma diyen hep evlilerdir. Bana da boşanma diyorlardı ama kendileri bal gibi evliydiler. Boşanma kız. Çatlat düşmanlarını. Kocandır. Erkektir yapar.

Burda da nuraydan :KK70::KK70:ayy yorumlarin beni benden aliyor Hangi kafadasin cok merak ediyorm .
Koptum bu gece tutmayin beni sacmalik yorumlar bugun aldi beni:KK70::KK73::KK70:

Arkadaslar biliyorum birçoğunuz üzerime geleceksiniz hatta böyle bir konu actigima pişman ediceksiniz ama herşeye razıyım, yeter ki bana hiçbir zaman sahip olamadığım cesaret örneğini hayatıma geçirmeme yardımci olun....
5 yıllık evliyim bir kizim var..evliligim boyunca cinsellik hep problem oldu eşimle aramızda...cinsel hayatının olmadığını dile getirip durdu....bazı zamanlar haklıydı bazen de değildi,abartıyordu....
Bana her zaman kibar anlayışlı oldu...küfür etmedi,el kaldirmadi maddi yönden hiç sıkmadı çok sukur hiç bir sıkıntımiz yok bu anlamda....ancak evliligim boyunca devamli aldattı. ...kızım babasına çok düşkün olduğu için onu üzmemek adına ayrılmaya cesaret edemedim...kackez avukatla görüştüm bosanmak için,ama her defasında ağlayıp sızlayip ailelerinde araya girmesiyle bi şekilde geri döndüm....
Ailemin durumu da iyi.... su an boşansam hiçbir sıkınt çekmem ama ben cesaret edemiyorum onursuz gurursuz bi şekilde hayatıma devam ediyorum...bu beni daha da mahfediyor....ben her aldatılisinda beni suçluyor senin yüzünden diyip işin içinden çıkıyor....
İki gün önce telefonunda bir yazışma yakaladım yine aldatiliyordün. .. kiz mesaj da böyle gizli saklı bir ilişki yaşamak istemediğini söylüyordu yani bi şekilde eşimi zorluyordu bazı şeylere....ve ben artık çok yoruldum ancak cesaretimi toplayıp adım atamıyorum ne yapmam gerektiğini biliyorum ama nasıl yapıcagimi bilemiyorum gücüm yok tukendigimi hissediyorum...benim zaten canım fazlasıyla yanıyor lütfen bir de siz yakmayın gerçi ne deseniz haklısınız benim ihtiyacım olan tek şey arkadan ittirilip cesaretimi toplayıp harekete gecmek....

NOT: tek tek cvp veremicem çünkü gücüm yok ama hepsini okuyup kendime gelmek istiyorum artik arkadaşlar. ...
madem ayrılmıyorsun.
kocanı niye boş yere bunaltıyorsin ki?
adam haklı.
tüm suç sende.
aldattığını bilerek evli kalmayı sürdüren sen olduğuna göre, adam hep haklı, sen haksızsın.

mal bu. işine gelmezse aha kapı, bu da sapı der yakında eşin.

Benim saf kocam whatsap arama bölümü varya orayı silmeyi unutuyo hergün video ile görüşüyorlar kızla...beklemedeyim ben ondan boşanirsam ki asla bosanmak istemiyor rahat rahat görüşüp günlerini gün edecekler o kıza bu fırsatı vermicem
saf kocam mı?
hahahaha.

adam silmeyi unuttuğundan değil senin tepkini umursamadığı için o görüşmeler duruyor.

tek saf var, o da sensin.

kocan alemi yatağa atmış. kaptırmış gidiyor. kimi kime kaptırmıyorsun pardon?

İyi yapmışsın ne diyelim bu zihniyetle daha daaldatılırsın zaten bide o fırsatı vermicem diyor ya :D senden fırsat ısteyen mı olmuş gül gibi takılıp gidiyolar sende evde koca falan bekle ne diyelim yazık KUSURA BAKMA daha da ağır cümleler hak ediyorsun

Bu gidişle sen kocani değil o seni bosayacak
Kimi gorduysem aldatılip aldatılip af eden eninde sonunda bir metres ya karını boşa ya ben yokum diyor adam da metresi seçiyor
Ya metres hamile kaliyor falan filan

Hazir az biraz gururun varken sen terk et bu adımı bunca pislik yapmış kadınlık gururun iyice hırpalanmış
Bir de üstüne terk edilmeyi ekleme
Kendine su itten bile ben bosanamadim o beni bosadi deme

sen yakında 2. çocuğu yaparsın.
boşanmaya niyetin olmadığı açık.
kocişini bunaltma, rahat rahat yaşasın başka kadınlarla.

yalnız yakında kızının üvey kardeşleri çıkarsa ortaya, şaşırma.

Sen o adama koca mı diyorsun. Sen kendini nasıl ezersen ez peki de o yavrunun ne günahı var. Yarın öbürgün erkeklerden nefret edecek kızın kimseye güvenmeyecek. Senin kızın var. İlerde senin yaşadığını yaşasa ne düşünürsün. Evladının sağlıklı bir şekilde büyümesi için bile şimdiye kadar boşanmış olman lazımdı. Adam da o kadar genişlemişki diyecek bir şey bulamıyorum. Kadınlarımız ne kadar meraklı kendini ezdirmeye geri plana atılmaya. Yazık gerçekten. Hiçbir şeye ihtiyacınız yol alın çantanızı ve çocuğunuzu gidin ailenizin yanına ama bu kez dönmeyin.

sen yakında 2. çocuğu yaparsın.
boşanmaya niyetin olmadığı açık.
kocişini bunaltma, rahat rahat yaşasın başka kadınlarla.

yalnız yakında kızının üvey kardeşleri çıkarsa ortaya, şaşırma.
Bizim bir tanıdığımızda da öyle oldu kocası metresten çocuk yapmış
Metres benim ailem var beni öldürürler deyince adam tutmuş kolundan çocuğu karısına getirmiş otur bak diye

Konu sahibi kocasını uyarsin en azından prezervatif götür yanında diye
Madem böyle aralarında utanma ar falan kalmamış

Metres benim ailem var beni öldürürler deyince adam tutmuş kolundan çocuğu karısına getirmiş otur bak diye

Bu onuda bakar onlara aile olma fırsatı vermez kendilerini akıllı mı sanıyorlar bide çocuk yapıp aile olacaklar ha

Bak canım benim babam annem bana hamile kaldığından beri annemi aldatıyor, 19 yaşındayım. Babasını deli gibi seven ve büyüyünce onunla evlenmek isteyen bi çocuktum. Annem sırf benim için (ki öyle olduğunu düşünmüyorum kendisi korktuğu ve onu sevdiği için, ben sadece bahaneyim) babamı defalarca kez affetti. Üstüne bir de kardeşim oldu, 13 yaşında. Babamın annemi aldattığına bizzat şahit oldum mesajlarını yakaladım. Şu an babamdan nefret ediyorum ve görüşmüyorum. Annem boşanmaya daha bu sene karar verdi ve evi ayırdı. Çok mu iyi yaptı affederek? Asla. Benim için annem de suçlu. Çünkü buna defalarca kez göz yumdu. Aynı evde sağlıksız bir evliliği sürdürmek hele de ortada bir sadakatsizlik varsa en çok çocukları kötü yönde etkiliyor. Bunu yaşamış biri olarak söylüyorum. Lütfen bu bahaneden vazgeç ve kocanı bir an önce boşa.

ama kocişi saf.
hep kızlar kandırıp, ilaçlı çikolata verip yatağa atıyorlardır.

:/ :(

En dogrusunu sen bilirsin ama ben olsam bosardım

Back
X