Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim terkettiğim yalnız başına yaşıyor. Nafaka almıyorum.Nuraydan hanım siz boşandıktan sonra eşinizden nafaka alamadınız mı?
Şimdi eşiniz başkasıyla mı evli?
Diğer konudaki mesajınızı okumuştum o yüzden soruyorum.
Sakın boşanma. Kocanda böyle bi huy var. Fırsat verme. O kızın saçını başını yolar kocamı bırakmazdım ben olsam. Telefonuna el koy. Mutlu mutlu yuvana sarıl. Kocana kız bu durum için ama ondan güleryüz ve sevginin eksik etme. Göreceksin senden başkasını gözü görmeyecek. Karım beni seviyor ama karakterli diyecek. Korkacak seni kırmaktan. Mutlu olun hep.
Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Beni dinle.
Sakın boşanma. Kocanda böyle bi huy var. Fırsat verme. O kızın saçını başını yolar kocamı bırakmazdım ben olsam. Telefonuna el koy. Mutlu mutlu yuvana sarıl. Kocana kız bu durum için ama ondan güleryüz ve sevginin eksik etme. Göreceksin senden başkasını gözü görmeyecek. Karım beni seviyor ama karakterli diyecek. Korkacak seni kırmaktan. Mutlu olun hep.
madem ayrılmıyorsun.Arkadaslar biliyorum birçoğunuz üzerime geleceksiniz hatta böyle bir konu actigima pişman ediceksiniz ama herşeye razıyım, yeter ki bana hiçbir zaman sahip olamadığım cesaret örneğini hayatıma geçirmeme yardımci olun....
5 yıllık evliyim bir kizim var..evliligim boyunca cinsellik hep problem oldu eşimle aramızda...cinsel hayatının olmadığını dile getirip durdu....bazı zamanlar haklıydı bazen de değildi,abartıyordu....
Bana her zaman kibar anlayışlı oldu...küfür etmedi,el kaldirmadi maddi yönden hiç sıkmadı çok sukur hiç bir sıkıntımiz yok bu anlamda....ancak evliligim boyunca devamli aldattı. ...kızım babasına çok düşkün olduğu için onu üzmemek adına ayrılmaya cesaret edemedim...kackez avukatla görüştüm bosanmak için,ama her defasında ağlayıp sızlayip ailelerinde araya girmesiyle bi şekilde geri döndüm....
Ailemin durumu da iyi.... su an boşansam hiçbir sıkınt çekmem ama ben cesaret edemiyorum onursuz gurursuz bi şekilde hayatıma devam ediyorum...bu beni daha da mahfediyor....ben her aldatılisinda beni suçluyor senin yüzünden diyip işin içinden çıkıyor....
İki gün önce telefonunda bir yazışma yakaladım yine aldatiliyordün. .. kiz mesaj da böyle gizli saklı bir ilişki yaşamak istemediğini söylüyordu yani bi şekilde eşimi zorluyordu bazı şeylere....ve ben artık çok yoruldum ancak cesaretimi toplayıp adım atamıyorum ne yapmam gerektiğini biliyorum ama nasıl yapıcagimi bilemiyorum gücüm yok tukendigimi hissediyorum...benim zaten canım fazlasıyla yanıyor lütfen bir de siz yakmayın gerçi ne deseniz haklısınız benim ihtiyacım olan tek şey arkadan ittirilip cesaretimi toplayıp harekete gecmek....
NOT: tek tek cvp veremicem çünkü gücüm yok ama hepsini okuyup kendime gelmek istiyorum artik arkadaşlar. ...
saf kocam mı?Benim saf kocam whatsap arama bölümü varya orayı silmeyi unutuyo hergün video ile görüşüyorlar kızla...beklemedeyim ben ondan boşanirsam ki asla bosanmak istemiyor rahat rahat görüşüp günlerini gün edecekler o kıza bu fırsatı vermicem
Bizim bir tanıdığımızda da öyle oldu kocası metresten çocuk yapmışsen yakında 2. çocuğu yaparsın.
boşanmaya niyetin olmadığı açık.
kocişini bunaltma, rahat rahat yaşasın başka kadınlarla.
yalnız yakında kızının üvey kardeşleri çıkarsa ortaya, şaşırma.
Bu onuda bakar onlara aile olma fırsatı vermez kendilerini akıllı mı sanıyorlar bide çocuk yapıp aile olacaklar haBizim bir tanıdığımızda da öyle oldu kocası metresten çocuk yapmış
Metres benim ailem var beni öldürürler deyince adam tutmuş kolundan çocuğu karısına getirmiş otur bak diye
Konu sahibi kocasını uyarsin en azından prezervatif götür yanında diye
Madem böyle aralarında utanma ar falan kalmamış
ama kocişi saf.Bizim bir tanıdığımızda da öyle oldu kocası metresten çocuk yapmış
Metres benim ailem var beni öldürürler deyince adam tutmuş kolundan çocuğu karısına getirmiş otur bak diye
Konu sahibi kocasını uyarsin en azından prezervatif götür yanında diye
Madem böyle aralarında utanma ar falan kalmamış