Yine annem...

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Yine nerden başlayım bilmiyorum.

Düğünüme 2 hafta var. Ve artik cildirmanin eşiğindeyiz.
Sabahtan bu yana annemle küsüs.

Evim dosendi. ( herşeyi ailem yapti. Çok emekleri geçti. )
Sonra annemde odaların fotosunu cekti. Ceksin sikinti yok.
Şimdi sikinti burdan başlıyor.
Bu sabah fotolari teyzeme attim annem at dedi. Bende sadece teyzem bakacak sandim
Sonra teyzemle konuşurken dayimgile göstermesini soyledi. Bende kesinlikle istemedim. ( dayimla bu sikinti yok ama yengem ve kuzenlerimin çok oyununu gördük. Ne iftiraları mi duydum. Daha çok olmadi nisanlimi bana haber vermeden gizliden arayip oynattilar neler neler dediler agza alınmayacak şekilde erotik laflar. Nerden biliyorsun demeyin yanimda da çok defa başkalarını oynatmislardi. Ses tonlarını sivelerini bilirim. Adım gibi eminim burayi gecelim. Düşünün kuzenleriniz sizin nisanlinizi, esinizi arayip oynatmaya kalkacak siz de bunu bileceksiniz. Ne yaparsınız? Ben hiç bişey yapmadim. Allaha havale ettim. Iş bu ogrenilirse öyle olaylar olur ki bu bahsettiğim kuzenlerim de evli çocuklu benimle yaslari yakin. Karakterlerini gösterdiler. Bide utanmadan hiç bişey olmamis gibi kinama ve düğünüme gelecekler. Siz olsaniz ne yapardınız?
)
Neyse istemiyorum o insanlara göstermeyecek dedim.
Burda tartisma başladı hakaret etti annem. Bende orası benim evim ben istemiyorum. Kimse karışamaz dedim. Kaldı ki o kuzenlerimin evini kimse göstermedi ben de bakmadım.
Bu arada telefondada teyzem var. Bu hakaretler etti.
" sen benim sı......gim bo. Olamazsin dedi.
Şok oldum yıkıldım resmen. Oyle deyince sakin benimle konuşma dedim. Allah canını almasin dedi bagirdi konuşmam dedi. Neler neler. Sabahtan bu yana aklimdan cikmadi.
Nasil kırgınım anlatamam. Şimdi ben napiyim. Konuşmuyorum.
Siz bu durumlara ne yapardiniz?

Ne kadar saçma bir olay bu.
Benim evimin şeklinden şemalinden annem dahil kime ne ki,ne bu gereksiz,geleneksel işsiz meraklar.
Tamam olay ev değil,size gıcıklık yapması ama annenizin de teyzenizin de huyunu biliyorsunuzdur,başta sizde hata.
Ev göstermekten sı..m b.k a kadar nasıl gitti olay,
Siz sadece gerginsiniz sanırım.
Sakinleşince geçer.

Sana zararı olan insanlardan uzak dur.. Bu kişiler ailen de olsa.. Mesafeni koy, görüşme.. Küs hatta...
Edepsizlik ve terbiyesizlikte nirvanaya ulaşmışlar..

Böyle annen varken evi ailene döşetmen başlı başına fiyasko zaten.Onların döşediği eve benim evim dersen olacağı bu.

İnşallah evliliğinde yüzün güler de pişman olmazsın

Nisanlın peki konustu mu o kisilerle mesajlasti mi?

Bir de ailen evinizi döşemisken pek bi Karışma lüksün yok gibi elmas..

Böyle annen varken evi ailene döşetmen başlı başına fiyasko zaten.Onların döşediği eve benim evim dersen olacağı bu.

İnşallah evliliğinde yüzün güler de pişman olmazsın
Aynen. Annenin huyunu bilirsin. Onlara dosetmeyecektin evi su an annen hakli pozisyonda. "O kadar ugrastim kardeslerime gosteremez miyim" kafasinda annen.

gayet başaralı bir laf etmişsin. lafının arkasında dur ve kimse ile konuşma. dugune de gelmezlerse gelmesinler. hatta bence gelmesinler.
veee sen degilş onlar utansın üzülsün..

Siz bu durumlara ne yapardiniz?

Bence iki hafta idare edebilirsin anneni ve diğerlerini . Alttan almaya çalış ki öyle yapacağını düşünüyorum . Nişanlını kabul etmeleri biraz sıkıntılı olmuştu diye hatırlıyorum . O yüzden üzme kendini şurada iki hafta kalmış.

Kocaman insanlar nişanlınızı arayıp niye erotik laflar ediyor? Deli mi bunlar? Ne kadar ayıp.

Ben olsam asla adım atmam düğüne de gelmesinler terbiyesizler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…