Yine annem !!

Eşinizle yolculuğa çıkacaksınız ve bir akrabanızda kalacaksınız. Sizin için mini bir tatil olacak bu.
Anneniz size göre evlat ayrımı yapıyor ve evdeki kardeşinizi tutuyor. Sizin tatilinize önce kendi gelmek istedi siz reddedince bu defa kardeşinizi sizinle göndermek istedi. Siz gerekli cevabı vermenize rağmen bu defa araya babanızı soktu. Siz de işi inada bindirdiniz. Doğru mudur?
Arada bir yengeden bahsedilmiş. Onu tam anlamadım. Bu yenge sanırım başka bir kardeşin eşi ve annenizle birlikte yaşıyor. Anneniz kardeşlerinizi yengenize bırakıp sefa sürüyor. Ama bu yenge tatilini yapmış anneniz de yengeyle aşık atıyor ben de tatil yaparım ya da çocuğum da yapar diye göstermelik işler peşinde.

Helal olsun kiz vallahi sendeki anlama kabiliyetine hayran oldum. Ben hicbisey anlamamistim :halay: bravo gerce:KK9:kten.

Bi

biraz oyle yengem esimin kardesi yengemin eside benim abim annem sanirim kiskanc biridirde zaten tatil yapti 1 ay kadar sureyle
Anneniz ile ilgili bir konunuz daha varmış onu okudum.
Bakın annenizin zor anında yanında olun. Halini hatrını sorun. Ancak annenizle sorun yaşıyorsanız bu denli iç içe olmanızın gereği yok. Mesela tatile gideceğinizi son gece söyleyin. Ne gerek var önceden duyurmaya? Herşeyi anlatırsanız o da ona göre sizden beklentilerini ortaya çıkarır. Madem bu durumlarla karşılaşmak istemiyorsunuz, güleryüzünüzü eksik etmeden saygıda kusur etmeden görüşmelerinize mesafe koyacaksınız.

Hahha yok canim akrabayida biliyolar vunku onlarinda akrabasi mecburen esim işten döndüğün gitmemiz gerek saati felan bilir
Ya o zaman soyle apacik. Yada esimle kavgaliyiz yalnix gitmrk istiyorum de. Zaten her defasinda dedigi oldugu ivin boyle davraniyor.

Anneniz ile ilgili bir konunuz daha varmış onu okudum.
Bakın annenizin zor anında yanında olun. Halini hatrını sorun. Ancak annenizle sorun yaşıyorsanız bu denli iç içe olmanızın gereği yok. Mesela tatile gideceğinizi son gece söyleyin. Ne gerek var önceden duyurmaya? Herşeyi anlatırsanız o da ona göre sizden beklentilerini ortaya çıkarır. Madem bu durumlarla karşılaşmak istemiyorsunuz, güleryüzünüzü eksik etmeden saygıda kuru etmeden görüşmelerinize maaş koyacaksınız.
Dediklerinizi yaptim bu konuyu onlar coktan biliyolardi zaten cunku bu yolculugun mecburi dememin sebebi yengem yaklasik 2 haftadi bizim aktabalarda abimle kisa bi tatilde yapmak için bizde deyişiklik olur 1 buçuk gunluk bi tatil yapariz donustede abimleri alip geliriz demiştik 2 hafta once mecburen biliyordu .
Anneme yakin olmaya caliştim oyle bi hale getirmişki bu anne kiz ilişkisini onlara gidince stres ve korku içinde olup ayaklarim geri geri gider oldu mesafe mi de koydum ama bi insan yuzsuzluk yapinca ne yarsan yap fayda etmiyor

Siz nereye kime gidiyorsunuz şimdi? Dönüşte arabanız boş olabilir diye yazmışsınız. Yani sizinle gelecek olanlardan gittiğiniz yerde kalma durumu olanlar var doğru mu?
Bence siz de dönüşte araba boş olacağı için başka yere uğrayacağınızı, başbaşayız tatil yapacağınızı, güzergahın değiştiğini söyleyin. Örneğin eşinizin asker arkadaşına, çocukluk arkadaşına vs gideceğiz bir gece kalacağız diyin. Gerçekten olmak zorunda değilsiniz eve döndüğünüzü söylemezsiniz olur biter.
Not: yeni mesajınızda açıklamışsınız.

Siz nereye kime gidiyorsunuz şimdi? Dönüşte arabanız boş olabilir diye yazmışsınız. Yani sizinle gelecek olanlardan gittiğiniz yerde kalma durumu olanlar var doğru mu?
Bence siz de dönüşte araba boş olacağı için başka yere uğrayacağınızı, başbaşayız tatil yapacağınızı, güzergahın değiştiğini söyleyin. Örneğin eşinizin asker arkadaşına, çocukluk arkadaşına vs gideceğiz bir gece kalacağız diyin. Gerçekten olmak zorunda değilsiniz eve döndüğünüzü söylemezsiniz olur biter.
Simdi anlamayanlar için tekrar anlatim bizim arabamiz 5 kişilik gidiste iki kisi olucaktik abimler 3 kişilerdi abim gelmekten vazgecmişti yinede beli olmaz dedi babamlarda herhal konuşmuşlar abim annemde bunu ogrenmiş kendisi gelemiyor diye kardesimi gonderiyor

Simdi anlamayanlar için tekrar anlatim bizim arabamiz 5 kişilik gidiste iki kisi olucaktik abimler 3 kişilerdi abim gelmekten vazgecmişti yinede beli olmaz dedi babamlarda herhal konuşmuşlar abim annemde bunu ogrenmiş kendisi gelemiyor diye kardesimi gonderiyor
Yani aslında büyütülecek mevzu değilmiş. Kardeşiniz uyumlu ve ılımlı biri ise götürüverin bu defa.
Eşiniz de istemiyorsa eşiniz arasın annenizi başbaşa yola çıkacağız bir gece yol üstünde konaklayacağız desin.

Yani aslında büyütülecek mevzu değilmiş. Kardeşiniz uyumlu ve ılımlı biri ise götürüverin bu defa.
Eşiniz de istemiyorsa eşiniz arasın annenizi başbaşa yola çıkacağız bir gece yol üstünde konaklayacağız desin.
Yok buyutulucek birsey degil annemin bu israrlari inadi insani delirtiyor kardeşim ilimli ama 15 yasinda pek hygiène yok kendisinde birazcik kac defa tatli dile soyledik ama yok anlamiyor

Kizlar kotu ayrildim galiba onlarin evin onune gelmek mecburiyetinde kaldim biraz tartisma oldu. arabada esimi bekledim gidip annemlerde bebek arabasini aldi dedi kardesinde geliyor, dedim nasil olur abim geliyomus iste bu sacmalik nedir diyip arabadan ciktim annemi cagridim nereye geliyor abim gelicek iste yer yok neymis abim demis gelmiyorum bende dedim gelmiyor iste arkami dondun bana dedi defol git bende kizi sirf basindan salmak icin yapiyosun dedim ve ciktim . Kesin babama kotu bi sekilde soylicek gerci bu kozu ben vermis oldum sakin davranmayip
« Burda abimde suc bize kimseyi getirmeyin ben gelicem dedi »

Back
X