Yine Annem

Summer-girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
4.833
12.046
138
Yine benzer bir konu ama icim icimi yiyor, yardiminiza ihtiyacim var.

Annem ile ilgili bir konu acmistim gecen gun. Sakinlesmesinden, ilgisizlesmesinden, bilmedigim ama cok belli olan kaygilarindan bahsetmistim. Noroloji bolumune goturduk kendisini ve ilac degil de vitamin ve balik yagi gibi destekleyiciler verdi sadece.

Bu hafta psikiyatriste goturecegiz bir aksilik olmazsa. Annem oturdugu yerde inliyor. Agrin mi var diye sordugumda hayir diyor. Ruhumu sikiliyor, ondan mi bu inlemeler?

Annem cok mutsuz. Fiziksel sagliginda sikinti yok ama neden inliyor? Depresyon falan mi bu? Anksiyete falan mi? Ne olabilir? Bir de hic sinirlenmiyor artik. Cok sakin.

Cok mutsuzum, bir haftadir basim agriyor stresten. Benzer durumla karsilasan, benzer seyi deneyimleyen var mi?

Bol bol su içmesini sağla böbrekleri zayıf kalmış olabilir. Belki önemsiz gibi gözüken bu rahatsızlığın belirtileri bu şekilde.

Benzer bir durum başımıza gelmişti zorla dışarı çıkartıp gezdirmiştik kalabalığa soktuk falan bir kaç gün sürdü ama iyileşti biraz psikolojik çöküntü gibi bir şeydi hiç konuşmuyordu falan zor günlerdi.

Uyanik iken mi bu inlemeler?ve uyku ile arasi nasil? Yakin zamanda birini kayip ettiniz mi?

Aklima bu sorular geldi cunku esim de boyle basladi depresyonda oldugunu anlamam.

Uyanik iken mi bu inlemeler?ve uyku ile arasi nasil? Yakin zamanda birini kayip ettiniz mi?

Aklima bu sorular geldi cunku esim de boyle basladi depresyonda oldugunu anlamam.

Evet, uyanikken inliyor. Erkenden uyumak istiyor. Depresyon belirtileri mi bunlar?

Yakin zamanda birini kaybetmedik.

Evet, uyanikken inliyor. Erkenden uyumak istiyor. Depresyon belirtileri mi bunlar?

Yakin zamanda birini kaybetmedik.
Hayir depresyon belirtisi onlar degil.

Benim esim uyumakda zorluk cekip, kalbim cok hizli atiyor diyordu. Uyurken inliyordu, yakin zamanda birini kayip ettigimiz icin oyle tahmin ettim. Doktorda yanilmadigimi dogruladi.
O sorulari o yuzden sordum.

Umarim en Kisa zamanda cozersiniz sorunu. Cidden cok kotu oluyor insan, eli kolu bagli yardimci olamiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…