Yine annem

Ben olsam 5 kuruş para vermezdim. Kıymetli oğlu ödemiş işte. Boşverin ne kadar verirseniz verin asla kıymetli olmuyorsunuz. Kesin oğlu memur değil vs. Hasetinden bile okuttum memur ettim diyordur

Evet onların taktığı altınlar , onların aldığı kıyafetler, getirdikleri bohçalar her şey annemde. Bilmiyorum görüşmek istemiyorum. Düğüne yakın bir zaman nişanlımı gönderir almasını söylerim. Mecbur verir herhalde. 3 yıl yanında ben kaldığım için her türlü bakımıyla ben ilgilendim. Rahata alıştıkları için benim evlenmeme sıcak bakmadılar. O zaman onlar evlenmeseydi baksaydı annelerine.

Ben olsam 5 kuruş para vermezdim. Kıymetli oğlu ödemiş işte. Boşverin ne kadar verirseniz verin asla kıymetli olmuyorsunuz. Kesin oğlu memur değil vs. Hasetinden bile okuttum memur ettim diyordur
Biz ablamla ağzımızla kuş tutsak yine yaranamıyoruz yine en kötü kız evlatları oluyor. Oğulları tartışıyor yeri geliyor kavga ediyor ama yine baş tacı oluyorlar. Oğulları lise mezunu, şirkette çalışıyor. Tabiri caizse bir baltanın sapı olamamışlar , biz memur olduk diye sürekli başımıza kalkıyor ben okuttum ben büyüttüm. Cehennemin dibinde okutsaymış.

Gelin çıkartma yapmadan kuaförden alsınlar seni direk salona geçin. Yine bir aksilik olmasına gerek yok. Çok kşmseyş çağırmayalımmde sonra da annenizede zaman kalmadı gelemedik der geçersin.

Benim ailem böyle
Ben evleniken lise mezunuydum binbir eksik gedikle okuttular beni (zenginlik içinde yokluk çektirdiler) ilgi alaka sevgi zaten yoktu..
Evlenmeden eşime okumak istiyorum demiştim sağolsun destekledi okudum atandım şimdi o 3kuruşu benden esirgeyen ailem benden para dileniyor başlarda vicdan yapıp veriyordum şimdi içimden gelirse arada anneme bi hediye alıyorum o kadar..
Siz de fazla yüz göz olmayın mesafeli olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…