Babasının aracı varmış ama gelin sefasını sürüyorİnsan babasından da esirgememeli bence. Kardeşlerinizi bilemeyeceğim tabii,ama baba başka bence. Kibarca da istemiş,yazık,demek gerçekten lazım.
Muayene olmayınca siz sorun yaşamıyorsunuz da başkaları niye sorun yaşıyor? Sizin dokunulmazlığınız mı var?
Sevgilinin yoluna kurban olsun araba babaya kardeşlere gelince olmaaaz
Ahahah millet vekili mübarekSevgilime kullandırıyorum demedim ki konforlu oluyor beni evden al diye iki de bi dememiş oluyorum. Ya da canım sıkılınca işim var diyip gidiyorum.
Evet var ilkinde sebebini bilen biliyor yani yanlış duyar kasmışsınız
Araba sizin, istediğiniz gibi kullanır istediğinize verirsiniz. Babanız size bunu söyleyebiliyor ama kardeşinizden kendine ait arabayı isteyemiyor.. çifte standart... bence babanız taksiyle gidebilir istediği yere, sizin arabayı ortak mal yapma peşindeler sanki..Sevgilime kullandırıyorum demedim ki konforlu oluyor beni evden al diye iki de bi dememiş oluyorum. Ya da canım sıkılınca işim var diyip gidiyorum.Ya da şurda buluşalım diyoruz sevgilimin de aracı var.Kullanmıyor aracımı
Evet var ilkinde sebebini bilen biliyor yani yanlış duyar kasmışsınız
Konuda kac kardes var?
Biri zaten babanizin arabasini sahiplenmis, ee babaniz da sizinkini istiyor? Sizin arabayi kim sahiplenecek ki ben birseyi kacirdim galiba?
Gozum kör galiba 3.bir kardes varmis pardon. Babaniza kullandirin arabayi hatta kardesime verir diye korkuyorsaniz soforlugunu yapin.
Ay tum malim mulkum olsa da anama babama kurban olsa
Araba sizin, istediğiniz gibi kullanır istediğinize verirsiniz. Babanız size bunu söyleyebiliyor ama kardeşinizden kendine ait arabayı isteyemiyor.. çifte standart... bence babanız taksiyle gidebilir istediği yere, sizin arabayı ortak mal yapma peşindeler sanki..
Hshshs anliyorumBabam ve anam tavşan gibi baya kardeşiz
Ama babası kendi arabasını oğluna vermiş. O zaman oğlu yapsın şoförlüğünü. Bu kızcağız kendisi çalışıp almış ve ailece ortak olmaya çalışıyorlar. Bu adil değil bence..Hshshs anliyorum
Babanizin soforlugunu yaparak bu duruma kimseyi kirmadan cozum bulabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?