Bizim alanda alimlar yüksek sayida oluyor 78-79la atamalar basliyor. Benim hatamSizi daha cok üzmek istemem ama soruların hepsini bile doğru yapmıs olsanız atancağınız süpheliydi.
Ama issizlik onemli değil mi kendimi eve hapsolmus gibi hissediyorumCanın saolsun geriye dönüp bakınca ne saçma şeyleri dert etmişim dediğim ohooo ne çok şey var bi bilsen
İyice uçtun 78 çok yüksek saglıkcya okadar yüksekle atanılmıyo canımBizim alanda alimlar yüksek sayida oluyor 78-79la atamalar basliyor. Benim hatam
Anlamadim pardon? İnternetten bakin isterseniz kac puan olduğuna. Keske dediginiz gibi dusuk olsaydiİyice uçtun 78 çok yüksek saglıkcya okadar yüksekle atanılmıyo canım
Ay yorumu okurken bile agladim gerçekten hic iyi degilim cok tesekkur ederim ne desem onu bile bilmiyorumki. O kadar heyecanliydim ki. Hipotansiyon hastasiyim. İnsallah bayilmam diye dua ederek gittim sinava. Titreye titreye cozdum. Cikarken bile umutluydum. Ama utaniyorum. Soranlara ne diyecegim. Cok doluyum toparlayamiyorum kusura bakmaAğlama lütfenAzra910 , biliyorum çabalarını kendi ellerinle yıkmış gibi hissetmek ve kendini yetersiz görmek kolay değil ama şuan yoğun olarak ve biraz da derinden hissediyorsun olay çok taze olduğundan ötürü. Her şerde bir hayır ara derler, mutlaka ara. Bu yıl olmadıysa, 2 yıl sonra harikulade bir yer olabilir! Sınav kolay/zor bunu düşünme, sınava girerken uzun çalışma dönemini 2 saate sığdırmak ve hayallerin, heyecanınla başa çıkmak kolay olmuyor. Çok takip ettiğim bir üyesin, ve gerçekten çok mantıklı bir kadınsın. Ben yürekten inanıyorum çok güzel günler göreceğine. Ve hatta sana dua edeceğim... mesleğin çok kutsal, böyle bir meslek sahibi olduğun için bile şanslı sayılırsın...
İnternetten bakmama gerek yok bende ebeyim ve 62 ile atandım altını dolduramıycam şeyler söylemiyorumAnlamadim pardon? İnternetten bakin isterseniz kac puan olduğuna. Keske dediginiz gibi dusuk olsaydi
Sulubeyinim nasilsin coktandir gorusemedik. Yorumun icin tesekkur ederim. Bende duydum yengemde onlisans tibbi sekreter kpss80 almis hep dogu kontenjani varmi buyuk ihtimalle sirnaga gitcek. Once aile hekimlerine basvururum sonra ozel hastaneye. Bana dua et olur muCanım üzülme ya 1saat yol normal o özel dediğin hastaneye başvur derim. ayrıca arkadaşım üni mezunu öğretmenlik okudu mülakata girdi 93 puanla inan atanamadı tercih yapmadı. sadece ama sadece doğu güneydoğuda kontenjan açılmış. velhasıl her işte hayır vardır belki çok yüksek alsaydın da atanamayacaktın puanın boşa gidecekti. üzülme lütfen.
Bide dün bir film izledim sliding doors adı. şer bildiklerimizde hayır vardır dedirtti. kafa dağıtmalık izleyebilirsin :)
Ne zaman atandiniz? Valla internetten baktim gecen yillarda hemsireler hep 79-80-81 le atanmis. Gercekten oyleyse sagolun ama umutlanmak da istemiyorum insallah oyledir ne diyimkiİnternetten bakmama gerek yok bende ebeyim ve 62 ile atandım altını dolduramıycam şeyler söylemiyorum
Allah yardimcin olsun kardes. Valla cok kotuyum ağlayarak yaziyorum hepinizden ozur dilerim yazamiyorum daha dogrusu bugun ben ben degilimki. Sende sakin aglama nolur kimse aglamasin sen insallah atanacaksinNasil teselli etsem bilemedim.
Beni dusun. Yeni mezun ogretmenim. Son senemde stajiydi okuluydu demedim dershaneye yazildim gece 10 da ciktigim dersler oldu. Calistim calistim. Iyi de bir puan aldim. Alanimda 300 kusurlerdeydim atanmam kesindi. Mulakatla atanma sansim elimden alindi. Hicbir sebep hicbir orgut baglantim olmamasina ragmen. Mulakat sorularini bilmeme ragmen. 1200 kusurlerde siralama yapanlar atandi. Ben atanamadim. 24 kasim yaklasiyor simdi bir suru fotograf atarlar. Ben de kurtulusumun tek caresi atanmak olan bu evde butun dunyam olmus su odada o fotograflara bakip aglar aglar aglarim.
Kusura bakma kpss konusunda cok doluyum. Sukret diye anlattim. Iyi gecse de iyi puan alsan da bu ulkede hicbir sey garanti degil.
Canım benimmm edicem tabi ki hiç merak etme. bence de bir yerden başla çalışmak iyi gelecektir sana. kim bilir nasıl şeyler yaşayacaksın kimlerle karşılaşacaksın kimlerin hayatına dokunacak kimlerin duasını alacaksın dimi amaSulubeyinim nasilsin coktandir gorusemedik. Yorumun icin tesekkur ederim. Bende duydum yengemde onlisans tibbi sekreter kpss80 almis hep dogu kontenjani varmi buyuk ihtimalle sirnaga gitcek. Once aile hekimlerine basvururum sonra ozel hastaneye. Bana dua et olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?