Ben sağlık meslek okumadım ama okuyan arkadaşlarım günde 8-9 saat meslek derslerine girip çok kaliteli eğitim almışlar 4 sene.Üniversite okumayı düşünmüyor musun
Zaten lise mezunu hemşire olmayacak artık deniyordu
Seni üzmek için demiyorum ama biz 4 yıl fakülte bitirdik binbir zorlukla
Hâlâ atanamıyoruz mülakat deniyor liyakat deniyor aday öğretmenlik stajer öğretmenlik deniyor
Biz ölelim o zaman
Hayir canim olmeyin tabiki. Ama alanlar farkli ogretmenler zor ataniyor diye biliyorum ama saglikci alimi gercekten fazla. Onun icin uzuluyorum ben fazlayken atanamamayaÜniversite okumayı düşünmüyor musun
Zaten lise mezunu hemşire olmayacak artık deniyordu
Seni üzmek için demiyorum ama biz 4 yıl fakülte bitirdik binbir zorlukla
Hâlâ atanamıyoruz mülakat deniyor liyakat deniyor aday öğretmenlik stajer öğretmenlik deniyor
Biz ölelim o zaman
Onlar suanki ogrenciler yani yardimci olacak olanlar. Ben hemsire olarak mezun olmustum. O yeni cikan bir seyBen sağlık meslek okumadım ama okuyan arkadaşlarım günde 8-9 saat meslek derslerine girip çok kaliteli eğitim almışlar 4 sene.
Hemşire değil yardımcı hemşire oluyor sanırım o ne demekse..
Siizn işiniz de çok zor.. allah yardımcınız olsun
Bende 2sene staj yaptim ve gordum. zorlugu yok mu tabiki var. Ama yinede ben seviyorum meslegimi. Ha atandim diyelim emeklilige kadar calisma zorunlulugum yok. Yoruldugum bi yasta birakabilirim. Ama simdi birakmaya hazir ve istekli degilim. Umut dolu konusma icin tesekkurleriyi bir bölümden mezun oldum . kpss den iyi de bir puan aldım. az alım yaptıkları için mezuniyetten sonra bir yıl evdeydin kafayı yedim . esim sabah 7 aksam 7.30 gelirdi ilk 6 ay . ailemden baska sehirde yataktan cıkmazdım cogu zaman. atandım cogu kişi yazmadıgı için en ücra yere biraz çalısıp es durumu yaptım. geldiğim yerde bir yıl kadar calıstım ve beni hayattan sogutan insanlar insanlar ... menfat iki yzülülük dedikodu . simdi süt iznindeyim hiç dönesim yok . eski memurlar yüzünden işimide iyi yapamıyorum . sogudum . böyle anlattıgıma bakma sabah işe gidicem diye uyuyamadıgımı bilirim.
daha cok gencsin bu sefer olmassa baska sefer olur insallh huzurlu bir yer olur
Doktorla sozlesme yapip basliyorsun aile hekimliklerineCanım aile hekimleri de atanmış ama tam de görevli hemşire yada ebelerle anlasabiliyor zaten.onun içinde atanmak gerek
cnm moralini bozma belki diğer sorularda yakalarsın şansını.bende girdim kpss ye insan heycan yapabiliyor.benimde hatırladığım kadarıyla bir soruyu doğru yapıp silip yanlış yaptım.hayırlısı bakalımya.Lise mezunu hemsireyim. Cok calistim kpssye. Sorular da hep ezberledigim seylerdi. Sen git hic gormemis okumamis gibi baska şeyleri isaretle. Ozele başvursa m zaten bir suru hemsire var basvuran. Aile hekimlikleri desen sonuna kadar dolu. Zaten yasadigim sehirde ozel hastane yok en yakini 1saat uzakta. Ki basvursam da alacaklar mi belli degil. Sonraki sinava var 2sene. Ya bildigim sorulari yanlis yapmam ve dogrulari isaretleyip silip yanlislari kodlamam icime oturdu. Yanlislara tamam yanlis kabul diyebiliyorum ama sildiklerim icime oturdu iste. Bugun o kadar cok agladimki. Yuzum sisti. Caresizim. Helede arayip sinavi soranlar o kadar cokki. Utaniyorum konusmaya. Sinav aciklaninca da arayacaklar. Telefonumu kapatip yaylaya babanemlere tasincam galiba. Umudumu kaybettim
aynen canım bnde lise hemsireyim sınav kolaydı bildiklerimi yapamadm 5.yılım mezun olalı sinirden catlıcamm o kadar sacma yanlslrm var ki bildigim halde .kac netin varLise mezunu hemsireyim. Cok calistim kpssye. Sorular da hep ezberledigim seylerdi. Sen git hic gormemis okumamis gibi baska şeyleri isaretle. Ozele başvursa m zaten bir suru hemsire var basvuran. Aile hekimlikleri desen sonuna kadar dolu. Zaten yasadigim sehirde ozel hastane yok en yakini 1saat uzakta. Ki basvursam da alacaklar mi belli degil. Sonraki sinava var 2sene. Ya bildigim sorulari yanlis yapmam ve dogrulari isaretleyip silip yanlislari kodlamam icime oturdu. Yanlislara tamam yanlis kabul diyebiliyorum ama sildiklerim icime oturdu iste. Bugun o kadar cok agladimki. Yuzum sisti. Caresizim. Helede arayip sinavi soranlar o kadar cokki. Utaniyorum konusmaya. Sinav aciklaninca da arayacaklar. Telefonumu kapatip yaylaya babanemlere tasincam galiba. Umudumu kaybettim
78le bn atanamadım doguya bileNe zaman atandiniz? Valla internetten baktim gecen yillarda hemsireler hep 79-80-81 le atanmis. Gercekten oyleyse sagolun ama umutlanmak da istemiyorum insallah oyledir ne diyimki
Moralim cok bozuldu saymadim ama türkçeden sadece 1yanlis. Matematik 6dogru gerisi bos. Genel kulturden 25 yanlisaynen canım bnde lise hemsireyim sınav kolaydı bildiklerimi yapamadm 5.yılım mezun olalı sinirden catlıcamm o kadar sacma yanlslrm var ki bildigim halde .kac netin var
Ozelde mi calisiyosun suan üniversiteye gittin miaynen canım bnde lise hemsireyim sınav kolaydı bildiklerimi yapamadm 5.yılım mezun olalı sinirden catlıcamm o kadar sacma yanlslrm var ki bildigim halde .kac netin var
Sagol canim insan uzuluyor istecnm moralini bozma belki diğer sorularda yakalarsın şansını.bende girdim kpss ye insan heycan yapabiliyor.benimde hatırladığım kadarıyla bir soruyu doğru yapıp silip yanlış yaptım.hayırlısı bakalımya.
sen bnden iyi yapmissin .). bn amatemde calisiyorum ve biktim gercekten aldigin maasta bisey olmuo stres cok 24 saatlik nobetler simarik madde alkol bagimlilari biktim artk .ve bu kolay sinavi yapamadmMoralim cok bozuldu saymadim ama türkçeden sadece 1yanlis. Matematik 6dogru gerisi bos. Genel kulturden 25 yanlis
Bende hep bildigim halde yapamadim sorulari. Kiz oyle deme gayette guzel biyerde calisiyosun. Kiymetini bil ben is bulamiyorum baksen bnden iyi yapmissin .). bn amatemde calisiyorum ve biktim gercekten aldigin maasta bisey olmuo stres cok 24 saatlik nobetler simarik madde alkol bagimlilari biktim artk .ve bu kolay sinavi yapamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?