Yine atanamadim bunalim aglama krizleri

Evet kpss ile giriyoruz bizde. Saglik alaninda soru yok normal Türkçe matematik tarih cografta anayasa guncel bilgilerden soruyorlar. Universite hastanesine ozel hastaneye ve aile hekimliklerine basvurucam sinav aciklansin da

1 saat yol cok da uzun bir mesafe degil aslında. Günümüzde pek cok kişi o sürede ulaşıyor isyerlerine zaten.

Bence sen atanamasan bile özel hastanelere falan başvur, evde oturup daha da bunaltma kendini.

Evet kpss ile giriyoruz bizde. Saglik alaninda soru yok normal Türkçe matematik tarih cografta anayasa guncel bilgilerden soruyorlar. Universite hastanesine ozel hastaneye ve aile hekimliklerine basvurucam sinav aciklansin da

çok saçmaymış ya. ben üniversiteler kendileri ayrı sınav yapıyor sanıyordum. ne alaka tarih coğrafya falan. valla ben yapamam şimdi unuttum gitti o konuları.

kolay gelsin ne diyeyim, kuralına göre oynayıp çalışmaktan başka çare yok, ben de tus la uğraşıyorum kafayı yiyeceğim sonunda hepimizi sınavlarla aptal ettiler.

Tesekkur ederim. Gerçekten zor psikolojim bozuldu. Ama puan yeterli gelmez bence simdiye kadar katilimi en yuksek olan sinavmis umudum hic yok

bence özel hastaneye başvurun, güzel saatleri olan bir iş isteyin yani çok yoğun olmayan, atanamazsanız da ders çalışmaya devam edin hem etrafın çenesi kapanır hem moraliniz düzelir kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum diye hissedersiniz.

Basvurucam da o kadar cok hemsire varki bana sira gelirse

Gelir gelir sıra sana. en olmadı nöbet tutarsın öyle de oluyor benim bildiğim. bir şekilde çalışma hayatında kal ama

Allah razi olsun caniminici sagol

Harbiden bildiklerini baska turlu yapiyorsun sinavlarda neden boyle oluyor bende anlamiyorum acaba strestenmi.. bu benim basimada gelmisti universite sinavlarinda, sorunun bir tanesini a'dan z'ye ezberlemistim biliyordum.. neyse hesapladim filan, bu dogru olamaz dedim... Guzelim soruyu arap sacina donderdim, kendi kendime zorlastirdim soruyu, halbuki ilk yaptigim hesap dogruymus.. ve en sonunda hata yaptigimi anladim.. ama is isten gecmisti.. sende motivasyon var canim ve bu motisvasyonla herseyi basarirsin.. nasip kismet hersey.. bu sene olmadiysa, seneye olur Insallah..

Sorular yapılabilir düzeydeydi malesef sınav sadece bilenin yaptıgı sınav değil sakin olup stres durumlarını yöneten bir insan daha başarılı oluyor.
Hayırlısı olsun

Gercekten bende calistigim ozet kagitlarim vardi ve hep sorulari tutturmusum ama o an insanin kafasi baska calisiyo apayri cevaplar vermisim. Tesekkur ederim canim benim iyiki varsiniz

Sorular yapılabilir düzeydeydi malesef sınav sadece bilenin yaptıgı sınav değil sakin olup stres durumlarını yöneten bir insan daha başarılı oluyor.
Hayırlısı olsun
Gercekten kolaydi benim hatam. Basta da yazdim zaten. Kafami duvarlara vuruyorum

Sizlerin yorumlari ailem ve sevgilim sayesinde biraz daha iyiyim Allaha sukur herkese tesekkur ederim ya canlarim nasilda yardimci oluyolar seviyorum hepinizi
Canım aynı yolun yolcusuyuz atanma bekleyen sağlıkçıyım :) gerçi okulum haziranda bitiyor ama..
Elinden geleni yapmışsın, vicdanın aklın kalbin rahat olsun, canın sağolsun ya 2 sen dişini sıkıp özelde çalışırsın olmazsa 2018de bir daha denersin ki inşallah bu sene atanırsın

Sagol canim insallah tesekkur ederim. Ozele basvurucam bakalim artik :) insallah sende atanirsin senin bolumun neydi ebelik mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…