Evet kpss ile giriyoruz bizde. Saglik alaninda soru yok normal Türkçe matematik tarih cografta anayasa guncel bilgilerden soruyorlar. Universite hastanesine ozel hastaneye ve aile hekimliklerine basvurucam sinav aciklansin dahemşireler kpss ile mi giriyor? biraz saçma olmamış mı ya sağlık alanında soru oluyor mu?
devlette çalışmak için mi kpss? üniversitelerin sınavı ayrı oluyorsa onlara başvurun oradaki hemşireler çok rahat oluyor.
Evet kpss ile giriyoruz bizde. Saglik alaninda soru yok normal Türkçe matematik tarih cografta anayasa guncel bilgilerden soruyorlar. Universite hastanesine ozel hastaneye ve aile hekimliklerine basvurucam sinav aciklansin da
Tesekkur ederim. Gerçekten zor psikolojim bozuldu. Ama puan yeterli gelmez bence simdiye kadar katilimi en yuksek olan sinavmis umudum hic yokCanım yine de inşallah puanın yeterli gelir.olmazsa da hayırlısı olsun.cok teselli edici bir cümle olmadı farkındayım ama ne bileyim bu kadar aglamissin üzüldüm.bir suru insan atanmak istiyor olmuyor emeklere yazık oluyor.insallah ise girersin haklisin bir meslek sahibi olup çalışmamak çok zor
Basvurucam da o kadar cok hemsire varki bana sira gelirsebence özel hastaneye başvurun, güzel saatleri olan bir iş isteyin yani çok yoğun olmayan, atanamazsanız da ders çalışmaya devam edin hem etrafın çenesi kapanır hem moraliniz düzelir kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum diye hissedersiniz.
1 saat yol cok da uzun bir mesafe degil aslında. Günümüzde pek cok kişi o sürede ulaşıyor isyerlerine zaten.
Bence sen atanamasan bile özel hastanelere falan başvur, evde oturup daha da bunaltma kendini.
Basvurucam da o kadar cok hemsire varki bana sira gelirse
İnsallah tesekkur ederim basvurucam bakalim buraya yazarim yine ağlamaya gelirimGelir gelir sıra sana. en olmadı nöbet tutarsın öyle de oluyor benim bildiğim. bir şekilde çalışma hayatında kal ama
Allah razi olsun caniminici sagolCanım benimmm edicem tabi ki hiç merak etme. bence de bir yerden başla çalışmak iyi gelecektir sana. kim bilir nasıl şeyler yaşayacaksın kimlerle karşılaşacaksın kimlerin hayatına dokunacak kimlerin duasını alacaksın dimi ama. Belki özel hastanede çalışırken aldığın bir dua seni yüceltecektir. yolun açık olsun bebeğim
Gercekten bende calistigim ozet kagitlarim vardi ve hep sorulari tutturmusum ama o an insanin kafasi baska calisiyo apayri cevaplar vermisim. Tesekkur ederim canim benim iyiki varsinizHarbiden bildiklerini baska turlu yapiyorsun sinavlarda neden boyle oluyor bende anlamiyorum acaba strestenmi.. bu benim basimada gelmisti universite sinavlarinda, sorunun bir tanesini a'dan z'ye ezberlemistim biliyordum.. neyse hesapladim filan, bu dogru olamaz dedim... Guzelim soruyu arap sacina donderdim, kendi kendime zorlastirdim soruyu, halbuki ilk yaptigim hesap dogruymus.. ve en sonunda hata yaptigimi anladim.. ama is isten gecmisti.. sende motivasyon var canim ve bu motisvasyonla herseyi basarirsin.. nasip kismet hersey.. bu sene olmadiysa, seneye olur Insallah..
Gercekten kolaydi benim hatam. Basta da yazdim zaten. Kafami duvarlara vuruyorumSorular yapılabilir düzeydeydi malesef sınav sadece bilenin yaptıgı sınav değil sakin olup stres durumlarını yöneten bir insan daha başarılı oluyor.
Hayırlısı olsun
Sen niye aglican seninde mi kotuyduAgla rahatlarsin.
Keske ben de aglasam.Aglasam mi napsam ?
Suçlamayın kendinizi, hayırlısı böyleymiş diye düşünmek biraz daha iyi hissettiriyorGercekten kolaydi benim hatam. Basta da yazdim zaten. Kafami duvarlara vuruyorum
Sizlerin yorumlari ailem ve sevgilim sayesinde biraz daha iyiyim Allaha sukur herkese tesekkur ederim ya canlarim nasilda yardimci oluyolar seviyorum hepiniziSuçlamayın kendinizi, hayırlısı böyleymiş diye düşünmek biraz daha iyi hissettiriyor
Canım aynı yolun yolcusuyuz atanma bekleyen sağlıkçıyım :) gerçi okulum haziranda bitiyor ama..Sizlerin yorumlari ailem ve sevgilim sayesinde biraz daha iyiyim Allaha sukur herkese tesekkur ederim ya canlarim nasilda yardimci oluyolar seviyorum hepinizi
Sagol canim insallah tesekkur ederim. Ozele basvurucam bakalim artik :) insallah sende atanirsin senin bolumun neydi ebelik miCanım aynı yolun yolcusuyuz atanma bekleyen sağlıkçıyım :) gerçi okulum haziranda bitiyor ama..
Elinden geleni yapmışsın, vicdanın aklın kalbin rahat olsun, canın sağolsun ya 2 sen dişini sıkıp özelde çalışırsın olmazsa 2018de bir daha denersin ki inşallah bu sene atanırsın
Anestezi :)Sagol canim insallah tesekkur ederim. Ozele basvurucam bakalim artik :) insallah sende atanirsin senin bolumun neydi ebelik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?