• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine aynı konu

O kocan, kardeşi seni dövmeye kalktiginda zoruna gitmedi de yuzsuz annesi arayınca telefon kapandı diye mi bu kadar yaygara kopartıyor. Sen onun ailesi çocuğunun annesi değilmisin de bi tek ana baba kardeşini aile olarak görüyor. Kaynanan seni evden kovarken sesi çıkmayan adama bak

Hepsini dedim. Binlerce kez anlattım. Haklısın diyor ama onlar ailem onları atamam diyor. Sen büyüklük yap diyor. Mutsuzum böyle diyor ağlıyor koca adam. Ne yapacağımı sasirdim. Böyle de evimin huzuru kalmadı amannn
 
Konu sahibi Allah yardımcın olsun. Ama kusura bakma kocandan bi cacık olmaz. Seni kendince! yola getirmenin yolunu da bulmuş. (özür dilerim bu tabir icir). Ara aileyi taciz et rahatsız et sonra hersey istediğim gibi olacak. Bosan boşanma demem diyemem ama karar verdiysen birseye net ol. Ailen böyle diyor diye geri adım atma. Yoksa artık herseyde yöntemleri bu olacak. Hala değişmemisi de eşinin sana evliliğine verdiği değerden, üzgünüm. Asıl hayal kırıklığı bu olsa gerek.

Kocam, dengeyi kuramadı. Son tartismamizda ailemi ve kendi ailesini arayıp çok mutsuzum demiş utanmadan. Sanki ben sebep oldum. Babası da arayıp, oğlum annesini göremiyor ağlıyor mutsuz diyor. Git gör tutan var sanki.
 
benzer sıkıntıları bende lahusayken (14 günlükken) yaşadıım hemde taşınma arifesindeydim.Eşim bende yana çıktı Allaha çok şükür şimdi 6 aydır görüşmüyoruz.Eşimlede babası da kurbanbayramına gtmedik diye telefonu açmadı.Senmisin açmayan şimdi eşimde aramıyor.Ben kesinlikle geri adım atmaman görüşündeyim,eşin istiyorsa kendi gitsin görsün ailesinin sakın ha çocuğunu da gönderme sakın hata yaparsın.Ben aradığını da söylerdim ve hatta eşimi de o çirkef anasının aramasından dolayı mahçup olacak duruma düşürürdüm.Anasının yerine eşim özür dilerdi.Çene arkadaşım biz bayanların en büyük yeteneği çene,doğu kullanıldığı zaman sonuç getiriyor.Zaten haklısın hakkını savun,gerekiyorsa restide çek içide boş olması.Hatsizlere bak ya

Ya emin olun çok konuştum. Ya yıldim artık. Hele kayınpeder tam taş kafa. Sulalelerinde böyle şey yokmus. Onu bunu getirecem evine barıştıracam diyor. Manyak mıdır nedir. Rahat bırakın da bebeğimi buyuteyim. Ya o kadar nefret ettim ki artık, olseler bir damla yaş gelmeyecek gözümden. Siz sülalenize rezil olacaksınız diye ben niye herşeyinize göz yumacagim! Eşimde is yok. Haklısınız. Asla da olmayacak.
 
Hata yapmışlar. Ama affetmek büyüklükmus, affetmem lazımmış artık, çok uzatmisim. Kardeşin hangi yüzle evime gelebilecek diyorum, kardeş sonuçta, yemiş bir bok oda pişman diyor. Hiç sanmıyorum zerre pişman olduğunu.

Konuşmayacağım diyorum hemen ailem aranarak taciz ediliyor. Gurursuzlar, istemiyorum, sevmiyorum sizi daha ne!
O zaman sen de kaynanın kafasına bir yumruk at. Yedim artık bi .... büyük o affetsin de. Olacak mı?
 
Kocana benim can güvenliğim var mı biraraya gelirsek deseydin keşke?
SOnucta üzerine yürümüş.
Ben olsam burdan yürürüm.
Ben korkuyoırm onlarla yalnız kalmaya derim.
Bana bebeğime bisey yapabilirler derim.
Ama bunu tartışmayla değil,usul usul islerim:KK66:
 
O zaman sen de kaynanın kafasına bir yumruk at. Yedim artık bi .... büyük o affetsin de. Olacak mı?

Şimdi bu utanmazlar psikolojisi bozuk, takıntılı diyor bana. Bu olayı çok buyutmusum çoktan unutmam lazımmış. Ne desem boş bu taş kafalilara.
 
Kocana benim can güvenliğim var mı biraraya gelirsek deseydin keşke?
SOnucta üzerine yürümüş.
Ben olsam burdan yürürüm.
Ben korkuyoırm onlarla yalnız kalmaya derim.
Bana bebeğime bisey yapabilirler derim.
Ama bunu tartışmayla değil,usul usul islerim:KK66:

Ohooo eşim aylar sonra inandı kardeşinin üstüme yürüdüğüne. Bana ve bebeğime bir sey yapacaklarına asla ama asla inanmaz. Böyle bir şey desem, ben de yanında olacağım, kimse birşey yapamaz, zaten yapmaz der en fazla. Korkularıma inanmaz bile o kadar güveniyor ailesine.
 
aileler aranmış vs vs yani zaten dallanıp budaklanmış korkulacak geri durulacaj bi olay yok artık. bu yüzden assssllaaa geri adım atmayın. eşinize de çok net deyin. sen istediğini yap git görüş vs. ama bana istemediğim hiç bişeyi yaptıramazsın nokta.sizi bezderek yola getirmeye çalışıyorlar. ama geri adım atmayın eşinizde zamanla paşa paşa alışacak mecbur
 
aileler aranmış vs vs yani zaten dallanıp budaklanmış korkulacak geri durulacaj bi olay yok artık. bu yüzden assssllaaa geri adım atmayın. eşinize de çok net deyin. sen istediğini yap git görüş vs. ama bana istemediğim hiç bişeyi yaptıramazsın nokta.sizi bezderek yola getirmeye çalışıyorlar. ama geri adım atmayın eşinizde zamanla paşa paşa alışacak mecbur
Eşim ölse alismaz. Eve gelemiyorlarmis küs olduğum için. Torunlarına hasret kalmışlar. Ben konismasam torunlarını nasıl gireceklermis. Eşim de iş yok. Ben ne kadar dayanabilirim ki. Aylardır hir gür dayanmaya çalıştım.
 
aileniz onların telofonlarını açmasın bizi ilgilendirmez deyip kenara çekilsinler.ay çok sinir oldum ya !gerş adım atmayın bence nedir bu kadınların bu ruh hastalarından çektiği yahu. herkes gitsin psikolojik tedavisini olsun gelinler mecburmu bunların stred topu olmaya. görüşmeyin konu sahibi eşinizide en terbiyeli olarak kocama bi yuhhhh diyorum
 
Eşim ölse alismaz. Eve gelemiyorlarmis küs olduğum için. Torunlarına hasret kalmışlar. Ben konismasam torunlarını nasıl gireceklermis. Eşim de iş yok. Ben ne kadar dayanabilirim ki. Aylardır hir gür dayanmaya çalıştım.
benim problemim değil deyin çıkın. çocuğuda babasıyla gönderin. ben mi çok çirkefim acaba ya ben öyle kocanın gözlerini oyarım ağzını açıpta görüş diye zorlayamaz
 
Bunca baskıya rağmen yine geri adım atmazdim ama ailem bıktık diyo bizi aralarından. Ailem böyle yapmasa, konuş demese, sonuna kadar konuşma dese zaten havlasin dursunlar ama ailem işi bozuyor.
acaba diyorum ailen de muhattap olmasa bunlarla. Benim aileme de hep şikayet edip dururlardı. Ailem görüşmeyi kesti, kırk yılda bi bir araya gelirlerse de merhaba merhaba 2 hoş beş o kadar. O yüzden ailemden çekiniyorlar.
 
Evliliğimizin ilk yıllarında benim eşimde ailesi ile ilgili bir tartışma yaşadığımızda direk ailemi arayıp şikayet ederdi.Şimdi ben oyunu kurallarına göre oynuyorum ondan önce ben onun ailesini arayıp gelip alın oğlunuzu diyorumEşini ailesine şikayet edip küçük düşürmenin nasıl bir şey olduğunu gördü.
 
Esiniz de is yok maalesef. O yuzden onun yada sizin ailenizi de suclamak sacma artık . Esiniz dik durup sizi savunsa zaten kimse yaklaşamaz evinize. Ailenize deyin ki ararlarsa açmayın yada
tersleyin. Yoksa boşanıcam haberiniz olsun deyin ailenizin gözü korkarsa artık sert konuşurlar o aileyle en azından.
Esinize de madem ailen kıymetli o zaman boşanalım sen rahat görüş çünkü ben çocuğuma Lazımım psikolojimi bozuyorlar artık çekemem bunları deyin. Blöf yada gercek en azından esiniz icin ne kadar değerlisiniz onu öğrenirsiniz. Zaten tamam der boşanmaya kalkarsa açın davayı. Zira ailesini kendi çocuğuyla eşinden önde tutan adama bir aile vermeye de değmez.
 
Eşim olacak kişi konu ailesi olunca ne yapacağını şaşırıyor. Çocuk gibi şikayet etmiş beni asalak. Ben salakta dün ona sevdiği yemekleri hazırlamak için kaç saat uğraştım bebegimle. Ailesiyle konuşmadığım için mutlu olamazmis. Yani ağzına da etseler konuşacaksın diyor. Onlar da bu yüzü ondan buluyor zaten
Ya gerçekten bu kadar mi?
Aileni aradılar. Ailen seni arayıp görüş dedi. Bitti.
Bu mudur yani?
Bunun dayak yemekten ne farkı var vallahi anlamadim.
Neden ısrarla evde durduğunu, ailene tepki vermediğini, çekip gitmediğini hiç anlamadim.

Boşan demek kolay evet ama yaşadıklarının yarısını yaşasam asla duramam. Durmak istesem de duramam.

Ince noktanızı öğrenmişler bu saatten sonra ne yapsanız boş.

Bari sonunda konuşacağını bile bile gerilmeyin.
Arayın görüşün edin ne diyelim.
Bu diyardan gidemiyorsan, deveyi de güdemiyorsan mecbur cekeceksin.

Yazık. Çok üzüldüm sana. Eşinden de nefret ettim boyu devrilesice herif ..
 
Back
X