Yine ayni konu!

Bence de kullanmamalı .
İki nişanda aynı takım giyilir mi , başka yerde giyse neyse .
Bana göre eski sevgiliden kalan şeyler de atılmalı .

takım elbise almak istememiş olabilirler, yeni takımı çöpe mi atsın?
ama pijamayı giymeseymiş keşke, annesi de koymasaymış ama olmuş bir kere...
o kadar ince düşünmek biz kadınlara mahsus, erkeklerin öyle derin düşünerek kullanacağını sanmam, istese nişanlısı ile barışırdı, onunla evlenirdi...
böyle sürekli nişanlın vs demeyin ona kulağına su kaçırmayın...

Sizin mezhebiniz genis olablrmi ama bana ters boyle seyler ve ben sadece nasil tepki versem dye akil almak icin soyledm
Bunun mezhep genişliğiyle ne alakası var? Erkekler nesnelere fazla önem göstermezler. Ne dememizi bekliyorsun, eşin hala eski nişanlısını unutamamış, gece onun pijamasıyla fantezi yapıyor, dememizi falanmı? Normalde iş gereği sık sık takım elbise giyiyorsa bilemem ama normalde takım elbise giymeyen biri yeterki Bi takım elbise olsun aman onu giyiveririm kafasında

Him bide kiz mi almis....daha kotu ...

Eşiniz çok tutumlu 1 takım elbiseyi yıllardır giyiyor

Sureklide dile getirmek istemiyorum ama bi kac gundur surekli kavga ediyoruz bu yuzden. Gecen gunden soz fotogralrni bulmstm hard diskinde ondan bu kdar taktim .gorunce moralm bozuldu zaten hassas gunlerimdeym

Erkekler daha düzdür. O takım elbiseye yada pijamaya sizin kadar anlam yüklemiyordur eşiniz. Masraf olmasın demiş bile olabilir kendince tutumlu biriyse.
Olmasaydı daha iyi olurdu tabi ama gelinlik,abiye gibi birşey değil takım elbise,giyilebilir diye düşünüyorum.
Son olarakta şunu soylemek istiyorum yorum yapanlara cins,yorum yapmayın vb kelamlar şık olmadı konu sahibi. Konu açıyorsanız,gelecek yorumlar için hazırlıklı olmalısınız,hepimiz farklı kafada/kültürde insanlarız haliyle aynı düşünmemiz,hemfikir olmamız herdaim mümkün değil.

Eşiniz çok tutumlu 1 takım elbiseyi yıllardır giyiyor
Yav çeri şimdi boşanan bir kadın, gelinliğini ya da nişanlığını ikinci evliliğinde giyer mi? Yav durumum olmasa bile giymem, düz beyaz elbise giyerim yine de eskisini giymem. Bana göre hayatıma yeni girecek kişiye saygısızlıktan başka bir şey değil. Aldığı pijamayı bile atmamış, pijama ya, altı üstü iki parça çaput. Pijama kıtlığı mı sanki, yani bana göre umursamazlığın zirvesi.
Yani evlilik haricinde sevgilimden ayrılsam hediye ettiği şeyleri, geri verebiliyorsam veririm. Verilmeyecek şeylerse, kıyafet gibi mesela, onu da hayatıma yeni girecek kişinin gözüne soka soka giyinip de koluna girip tıngır mıngır gezemem.
Bu muhtaçlık falan değil, düpedüz kaale almamak bana göre.
Ve evet konu sahibi haklısın. Beni tiksindirirdi böyle bir durum. O kadının elinin değdiği, bir zamanlar o elbise üzerindeyken sarılıp dans ettiği özel bir günün nişanesi olan bir elbisenin, başka bir özel günde yeri yok.

takım ve pijamayı yok edin cıngar çıkarın biraz da trip atın onu üzdüğünüzde rahatlar unutuverirsiniz ama bazen hiç bir şeyi takmamak en iyisi başarabilirsek tabi . düşünmemeye çalışın bence

Tebrik ediyorim cok guzel bi yaklasim hicte oyle degil ay guldum valla ya ama artik giyemicek cunku cope gidicek

Amannn erkekler odundur. Nerden geldiğini taktığını sanmıyorum, elbise var düğüne de çok masraf ettik giyeyim demiştir.

Pijama yorumsuz da takim olayı bence de kotu yahu.
Bir başka takim almak çok zor değil, çok pahalı olmasına da gerek yok, ben 2 kere nisanlansam ilk elbisemi bir daha giymek sanırım aklımın köşesinden geçmezdi. Aman giysin ne olacak diyenleri anlamadım.

Bencede hos degil. İlla ki onu giyerken eskiler aklına gelmistir. Bende istemezdim galiba.

Ya zaten öteki nişan bozulmuş bir de, kötü hatırası var. Ben olsam o elbiseyi görmek bile istemezdim yani.
Allah göstermesin de kaçak gelin olsam, nişan atsam ne bileyim yani evlenemeden kalsam o elbiseyi saklayıp da yenisinde giyerim, tasarruf yaparım diye düşünemem. O kadar geniş olamam. O nişan bozulana kadar ne çirkinlikler yaşanmıştır Allah bilir, bir de elbiseyi saklayıp, bakıp bakıp hatırlamak hiç istemem.

Hey allhim ya " yk artik ,pff ' gibi mesajlar gelecgni biliyodum. Ben sadece bi derdimi paylastm. Esimin dogru bsey yaptgnu dusunmyrm sadece. Fazlasyla takintili biriyim

Ben of pof demiycem. Hak veriyorum aslında sana. Ben olsam ben de bozulurdum. Başka takım elbise mi kalmamış yani. Ha yoktur durumu çok zayıftır tamam. Ama bunu art niyetle yaptığını da sanmam. Erkek duygusuzlugu işin içine girince işler değişiyo tabi. Muhtemelen amaann elbise işte demiştir.

Benim bildiğim kız tarafı nişanda damada takım alır siz almadınız mı almadıysanız oda elindekini giyer gelir ne var bunda bu kadar takılcak o zaman bütün kıyaferlerini atsaydı sonuçta eski nişanlısının yanında da giymiş olma ihtimali var. Allah aşkına daha mantıklı şeylere yorun kafanızı işiniz mi yok anlamadım ki

O zaman annesiyle babası da sizi istemeye gelmeselerdi, sizden önce başkasını da istemeye gitmişler. Onun da anısı var.
Hayatı kendinize zehir ettiğinize değmez, olmuuuuuuş bitmiş. Evliliğinizin tadını çıkarın.

Suan sinirli oldugum icin ne yazdigimi bilmiyorm inan taktimmida surekli onu dusunurum.
Obsesif lik var o zaman sende.
Tamam bende istemem ne yalan söyliyim ama bu kadar da hayatı zindan etme kendine. Git doktor a yardım al bu takıntı kuşku seni yer bitirir.

bende eski sevgilimin hediye ettiği bir kaç parçayı kullanıyorum, bu onu hala unutamadığımdan değil ama.Zamanında bende ona bir çok hediye almıştım, eminim oda kullanıyordur.Bukadar takıntı yapmayın belki o dönem yeni bir takım elbise alacak durumda değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…