- 24 Temmuz 2015
- 670
- 1.674
- 28
Bunun mezhep genişliğiyle ne alakası var? Erkekler nesnelere fazla önem göstermezler. Ne dememizi bekliyorsun, eşin hala eski nişanlısını unutamamış, gece onun pijamasıyla fantezi yapıyor, dememizi falanmı? Normalde iş gereği sık sık takım elbise giyiyorsa bilemem ama normalde takım elbise giymeyen biri yeterki Bi takım elbise olsun aman onu giyiveririm kafasındaSizin mezhebiniz genis olablrmi ama bana ters boyle seyler ve ben sadece nasil tepki versem dye akil almak icin soyledm
Him bide kiz mi almis....daha kotu ...Alinan sey kullanilir evet ama alanin kim oldugna bakmak lazim. Ben ne eski sevglmden gelen saati kullanyrm ne de kazagi giyiyorm. Bana gore ters seyler bunlar. Ben atarm ayrildmmi. Cnku o kazagi gorsem onun aldigini hatirlarm hani sevdgmden degil sadece hatirlrm o kdar
Tebrik ediyorim cok guzel bi yaklasim hicte oyle degilEşiniz çok tutumlu 1 takım elbiseyi yıllardır giyiyor
Yav çeri şimdi boşanan bir kadın, gelinliğini ya da nişanlığını ikinci evliliğinde giyer mi? Yav durumum olmasa bile giymem, düz beyaz elbise giyerim yine de eskisini giymem. Bana göre hayatıma yeni girecek kişiye saygısızlıktan başka bir şey değil. Aldığı pijamayı bile atmamış, pijama ya, altı üstü iki parça çaput. Pijama kıtlığı mı sanki, yani bana göre umursamazlığın zirvesi.Eşiniz çok tutumlu 1 takım elbiseyi yıllardır giyiyor
Tebrik ediyorim cok guzel bi yaklasim hicte oyle degilay guldum valla ya ama artik giyemicek cunku cope gidicek
Hey allhim ya " yk artik ,pff ' gibi mesajlar gelecgni biliyodum. Ben sadece bi derdimi paylastm. Esimin dogru bsey yaptgnu dusunmyrm sadece. Fazlasyla takintili biriyim
Obsesif lik var o zaman sende.Suan sinirli oldugum icin ne yazdigimi bilmiyorm inan taktimmida surekli onu dusunurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?