- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.316
- 198
Hey allhim ya " yk artik ,pff ' gibi mesajlar gelecgni biliyodum. Ben sadece bi derdimi paylastm. Esimin dogru bsey yaptgnu dusunmyrm sadece. Fazlasyla takintili biriyim
Süper ya bayıldımPfffff..
Çok mantıklı yazmışsınız herkes okumalı özellikle geçmişe takılan. ...adamın kendi başkasından geldi pijama nr olacakEsiniz pijamanin nereden geldigini bile hatirlamiyordur. Esinizin dogru birsey yaptigini düsünmüyorsunuz, biz de sizin dogru birsey yaptiginizi düsünmüyoruz. Dert mi bu simdi? Eski nisanlisini istemeye kimler gitmis, mesela kayinvalidenizle kayinpederiniz ne oluyor bu durumda? Ayni agizla ayni cümlelerle eski nisanliyi da istemisler, sizi de istemisler? Her iki nisandada ayni takimlari ayni abiyeleri giydiler büyük ihtimal. Belki cicegi cikolatayi da ayni yerden yaptirdilar. Onlara da gidip sorup arastirin. Onlarla da kavga edin. Bunun sonu yok bilmem anlatabildimmi? Böyle düsünmek ve davranmak sadece size zarar verir. Huzursuzluk cikar devamli.
Gelinlik kisinin kendi dügünü haric hicbir yerde giyilmez ama takim elbise -smokin degilse- heryerde giyilir. Is toplantisi, resmi davetler, akraba dügünleri... Benim esim de benden önce 6 sene biriyle ayni evde yasamis. Ben hic incelemedim kiyafetlerini kim almis nerde giymis. Belli ki eski sevgilisinin aldiklari da var aralarinda. O da nisan icin kendi takimlarindan birini giymisti. Belki de kendi özel günlerinde giymek icin alinmisti kimbilir? Sonuc yaklasik 10 yildir evliyiz ve hala dört döner etrafimda. Bir dedigimi iki etmez. Benim icin önemli olan bez parcalari degil esimin beni sevip saygi göstermesi. Azicik kendimi kötü hissetsem cikar eve gelir corabimi giydirir bitki cayimi yapar. Evlenmek icin beni secmis, cocuklarina deli olur, eski sevgilisinin birak adini esamesi okunmaz. Ilk zamanlarimizda bile hic sorup durmadim böyle seyleri. Hem kendimi hem de onu niye mutsuz edeyim.ay yok artık burda ne var bunda diyen insanları aklım almıyor benim.
ikinci evliliğini yapan bir kadın ilk gelinliğini giyse normal mi olur?
nişan bozulduysa herşeyi atılmalıydı ben bu konuda çok katıyım müsamaha gösteremezdim
gerçekten sizin gibi düşünebilmeyi o kadar isterdim ki..Gelinlik kisinin kendi dügünü haric hicbir yerde giyilmez ama takim elbise -smokin degilse- heryerde giyilir. Is toplantisi, resmi davetler, akraba dügünleri... Benim esim de benden önce 6 sene biriyle ayni evde yasamis. Ben hic incelemedim kiyafetlerini kim almis nerde giymis. Belli ki eski sevgilisinin aldiklari da var aralarinda. O da nisan icin kendi takimlarindan birini giymisti. Belki de kendi özel günlerinde giymek icin alinmisti kimbilir? Sonuc yaklasik 10 yildir evliyiz ve hala dört döner etrafimda. Bir dedigimi iki etmez. Benim icin önemli olan bez parcalari degil esimin beni sevip saygi göstermesi. Azicik kendimi kötü hissetsem cikar eve gelir corabimi giydirir bitki cayimi yapar. Evlenmek icin beni secmis, cocuklarina deli olur, eski sevgilisinin birak adini esamesi okunmaz. Ilk zamanlarimizda bile hic sorup durmadim böyle seyleri. Hem kendimi hem de onu niye mutsuz edeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?