Esimin basindan onceden bi nişan gecmis. Eski nisaninda giydigi takim elbiseyi bizim nisanmzda ve kinamzda giymis bende daha bunu dün ogrendm. Hissettm sadece sordum o da evet dedi. Sinirimi bozdu bu da kavga ettik. Ben cok kiskanc biriyim.kendme hic engel olamiyrm. Bugunde bi pijamasi vardi markasi Takim elbiseyle ayni marka. İcime suphe dustu sordum bunu birimi aldi diye o da annem koyms esyalarn arasina dedi ama eminim o da bohcada geldi ve pijamayi surekli giyiyo. Bunu ogrenmek canimi yakti. Sonucta ben brinin aldigi bisey gorunce onu hatirlarm mutlaka. Ben cokmu abartiyorum of nasil tepki vericem
Hey allhim ya " yk artik ,pff ' gibi mesajlar gelecgni biliyodum. Ben sadece bi derdimi paylastm. Esimin dogru bsey yaptgnu dusunmyrm sadece. Fazlasyla takintili biriyim
Alinan sey kullanilir evet ama alanin kim oldugna bakmak lazim. Ben ne eski sevglmden gelen saati kullanyrm ne de kazagi giyiyorm. Bana gore ters seyler bunlar. Ben atarm ayrildmmi. Cnku o kazagi gorsem onun aldigini hatirlarm hani sevdgmden degil sadece hatirlrm o kdarAlinani kullanmasindan daha normal ne var?
Hepimiz eski sevgilisinin aldigi kazagi, saati vs kullanan insanlar degil miyiz ya?
Adam o pijamasinda rahat ediyorsa ondan giyiyordur.
Takim elbise de devamli giymiyorsa olani gitmiştir.
Tepki icin de esyalari parcalayabilirsin ama cok gereksiz olur.
Suan sinirli oldugum icin ne yazdigimi bilmiyorm inan taktimmida surekli onu dusunurum.Harfleri yutma söz veriyorum sen haklısın bende istemezdim dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?