Yine ayni konu

Onların deyimiyle koca bulunca ee düğün ne zaman, evlenince çocuk ne zaman, çocuk biraz büyüyünce eee ikinciyi düşünmüyomusunuz ne zaman. Bunun ardı arkası kesilmez, bir kere terslemeyince hep soruyorlar. Canınızı sıkıyorsa sert bir şekilde susturmalısınız bence. Onların merakı sizin moralinizden kıymetli değil.

Bence biraz iyi tarafından bakın. Sizin iyiliğinizi,mutlu olmanızı istiyor olamazlarmi?Bir çok kişi sırf önayak olan olmadığı için tanistirilmiyor kimseyle.siz tanışma fikrine sıcak bakmışsınız onlarda bu yüzden konuşuyorlar. Gayet normal bir durum.İstemiyorum deyin madem,katı olun o zaman..yani..

Bence alternatif cevaplar şunlar olabilir:
1-"Evlenip de sizin gibi mi olayım?" diyebilirsin
2- "Siz düğünüme gelip iki göbek atacaksınız diye ben ömür boyu adamın kahrını mı çekeyim?" diyebilirsin.
ya da kesin çözüm
3- "Benim tercihim farklı ben herif değil hanım arıyorum" diyebilirsin zaten herkes şok olur kimsenin bir daha çıtını çıkarabileceğini sanmıyorum Tabi sen yine de son şıkkı ciddiye alma

Negatif cevap verme nasip kismet de kapat konuyu.iste ozaman susarlar. Ama icinden bir daha tovbe dersi . Onemli olan disardakileri susturup canini sikmasinlar.

Ulkece merak icinde oldugumuz seyler:
1.Ne zaman evleniyorsun?Sorunun ardindan nasihat kismi gelir.
Bak yaslanacaksin, insan bir can ister yanina, hem cocugun olsun istemiyor musun, kotu de olsa kocadir!
2.Ne zaman cocuk yapiyorsunuz, ee vakti geldi artik yaniniza yakisir! Canta ya bu mubarek!
Cocuk istemiyor musunuz, neden, bir sorun mu var, yasin geciyor ama!
3.Okulu ne zaman bitireceksin?
Bitmiyor mu, bolumun ne, bilmem neyin cocugu da bitirdi, devlette ise girdi, su kadar para kazaniyor
4. Kac para maas aliyorsun?
Takmayin siz bunlari, cok ozel sorular bunlar ve milletin laf soylemeye hakki yok. Ayip yani

Zaytung da bunu konu yapmışlardı aklıma o geldi görünce
Sömestr Tatilinde Annesinin Bulduğu Kısmetlerle Uğraşmamak İçin Eşçinsel Olduğunu Söyleyen Ezgi Baramir'e Şok: ''Hatay'da doktor, çok hanım bir kız...''

Hadi yaa. Zaytungu takip ederim de denk gelmemişim. İyiymiş

36san 8 çıkarttım 28 yaşındasınız sanırım. Boşverin daha cook gençsiniz.

Ayy şöyle konuşanlara bende uyuz oluyorum ya ağzım farklı içim farklıymış sanane yanii yok inandıramazsın ama her onlar haklı duymamazlıktan geleceksin ya da çok ortamlarına girmeyeceksinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…