kizlar biktim anlatamiyorum kimseye kimse anlamiyir kimse.. ben koca a ra mi yo rum .. ama benimle ne zaman sohbet etseler eee ne zaman evleniyorsun.. evde kaldin.. yahu ben kapattim ben o konulari dilim yandi bikere agzimin payini aldim diyorum yok insanin bikere hevesi kirilinca birdaha istesende olmuyo o isler diyorum yok
Neymis oyle dermisim ama icim farkli dermis.. demiyo kardeim ya aynen boyle hissediyorum boyle dusunuyorum bakiyorum hayatima artik ben bu insanlara tek derdimin koca olmadigini nasil ispatlicam.. koca ise konu bugun bulurum ama degil.. konu ask bende de o heves heyecan kalmadi gecti artik.. ne desem bana artik karismazlar ?? Cok tepki verincede yalnizlik basima vurdu da ondan boyle yapiyormusum gibi bakiyorlar suratima..
ne diyecegim nasil davranacagim benim durumuma dusen varmi beni anlayan
Bir mucize olupta ben asik olmadan asla evlenmem..
Surekli birini gosteriyorlar hani belki elektirik alirim bisey olur diye bakiyorum da bakmiyorum diyemem ama yok iste yok olmuyor olmayacakta adam 36 yaisnda benden 8 yas buyuk tipim degil istemiyorum diyorum eee cocuk yapmican mi diyolar..
Cocuk icinmi evlenicem allahim ya biktim.. tekrar asik olmak umutsuz vaka olsamda tabiki isterdim
Ama benim nefes aslin yeter diyop koca aramadigimi nasil ispatlicam ? Kesin sizdende ayni seyleri soyleyip ayri bi sinirlerimi bozanlariniz olacak biliyorum ayni fikirdeyseniz yorum yazmayin cidden canim sıkılıo gurur meselesi yaptim bu isi iyice ben..