yine aynı mesele:(

happyforever

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2010
188
16
318
Ankara
az önce faceten arkadaşım ekledi. üniversiteden beri görüşmedik. şok oldum. tamam diğer arkadaşlar da hep evlendi gitti ama bu arkadaş baya önce evlenmiş. 3 buçuk yaşında oğlunun resimlerini gördüm yıkıldım.(Allah mesut etsin sakın kıskanıo falan sanmayın) severek evlenmişler. ben çok geç kaldığımın farkındayım ben hala yerimde sayıyorum ve baba evime aldığım eşyaların taksidini ödüyorum. çok koyuyo çokkkk((

Yaşın kaç?

yahu kimi evlendim çünkü b.k vardı der.. kimi evlenmek için çok geç kaldım der..

evlilik beyaz eşya gibi şans işi heralde

Ya bu evlilik takıntısı niye, gerçekten anlamıyorum. Ben de facebook'u her açtığımda nişanlanan, evlenen, bebeğini kucağına alan arkadaşlarımı görüyorum ama napayım şimdi, depresyona mı gireyim? Her şeyin bi zamanı var, en hayırlısının olmasını beklemek yerine bu ne acele?

bende ev de kaldim ama hic uzulmuyorum daha yasayacak cok uzun yillar var onumuzde evlenipte hayatini kisitlamaya ne gerek varki tatlim en iyisi flort

ilkokul arkadasımın bu sene liseye baslayacak cocugu var, ben daha o asamaya gecemedım bile :) bosver :)

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bunda koyacak bir şey yok. Ben 29 yaşında evlendim. mezun olunca evlenseydim benimde 4-5 yaşında çocuğum olurdu evlendiğim yaşımda. Annemler artık bana yeni oda takımı almışlardı. Çeyizimdeki yemek takımını açıp kullandık :) Bir günden bir güne de koymadı bu. Çok mutlu süper evlilikler görmüyordum etrafımda belki de ondandır. Kuzenlerimin hepsi eşleriyle ayrı sorunluydu ve ben de evlenmiş olmak için evlenmek istemiyordum. Ailem hayatta ve yanımdaydı, işim vardı arkadaşlarım vardı. Bence nasip diyini fazla üzülmeyin yoksa bekarlık zamanlarınızın tadını çıkarmazsınız. Hayatta hep bir sonraki evre çabucak gelsin diye içinde bulunduğumuz anı atlıyoruz. Bir an önce büyüyelim istiyoruz çocukluğumuzu atlıyoruz, bir an önce evlenelim istiyoruz bekarlığımızı atlıyoruz sonra bir an önce anne olalım diye eşle geçirilen o başbaşa anları randevulu sevişme zamanlarına dönüştürüyoruz. Carpe diem.

Facebookta evlilerin mutlu fotograflari, fotografta mutlu olup evliligi catirdayanlar var.

Kkda evlendigine pisman olanlarin yakinmalari, sikayet edenler belki bir saat sonra sukredecekler.

Evlenince hangi gruba dahil olacaginizi bilemezsiniz.

En azindan simdilik bekarlarin sultani olmaya bakin.

Haydaa... sizin de mi çevre baskısı?
Bırakın arkadaş önemsemeyin.
Size baskı yapan o çevre kendi evliliğinde mutlu olsaydı kafasını kaldırıp size laf etmeye gerek bile duymazdi.
Her seyin dogru yeri ve zamanı vardır.
Kiymetiniz sizi dogru yer ve zamanda bulur acele etmeyin hakkınızda hayırlısı. .

Evde kalmak sokakta kalmaktan iyidir, hani başımızın üzerinde bir çatı var
Ne var bu kadar önemseyecek, evliliği. Evli, bekar, dul vs. Önemli olan huzur. Allah kimseyi huzursuz etmesin, o kötü, çok kötü.

işte huzursuzluk var o yüzden kötüyüm. her gün içimde bi sızıyla uyanıyorum. erkek arkadaşımdan ayrılmasaydım deyip duruyorum. şimdi de mesela annemin arkadaşları gelecek dışarı çıkıcam bana aynı soruları sormasınlar bei evde bulamasınlar diye(

Yaşın kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…