- Konu Sahibi happyforever
-
Yaşın kaç?az önce faceten arkadaşım ekledi. üniversiteden beri görüşmedik. şok oldum. tamam diğer arkadaşlar da hep evlendi gitti ama bu arkadaş baya önce evlenmiş. 3 buçuk yaşında oğlunun resimlerini gördüm yıkıldım.(Allah mesut etsin sakın kıskanıo falan sanmayın) severek evlenmişler. ben çok geç kaldığımın farkındayımben hala yerimde sayıyorum ve baba evime aldığım eşyaların taksidini ödüyorum. çok koyuyo çokkkk ((
bende ev de kaldim ama hic uzulmuyorumaz önce faceten arkadaşım ekledi. üniversiteden beri görüşmedik. şok oldum. tamam diğer arkadaşlar da hep evlendi gitti ama bu arkadaş baya önce evlenmiş. 3 buçuk yaşında oğlunun resimlerini gördüm yıkıldım.(Allah mesut etsin sakın kıskanıo falan sanmayın) severek evlenmişler. ben çok geç kaldığımın farkındayımben hala yerimde sayıyorum ve baba evime aldığım eşyaların taksidini ödüyorum. çok koyuyo çokkkk ((
az önce faceten arkadaşım ekledi. üniversiteden beri görüşmedik. şok oldum. tamam diğer arkadaşlar da hep evlendi gitti ama bu arkadaş baya önce evlenmiş. 3 buçuk yaşında oğlunun resimlerini gördüm yıkıldım.(Allah mesut etsin sakın kıskanıo falan sanmayın) severek evlenmişler. ben çok geç kaldığımın farkındayımben hala yerimde sayıyorum ve baba evime aldığım eşyaların taksidini ödüyorum. çok koyuyo çokkkk ((
işte huzursuzluk var o yüzden kötüyüm. her gün içimde bi sızıyla uyanıyorum. erkek arkadaşımdan ayrılmasaydım deyip duruyorum. şimdi de mesela annemin arkadaşları gelecek dışarı çıkıcam bana aynı soruları sormasınlar bei evde bulamasınlar diyeEvde kalmak sokakta kalmaktan iyidir, hani başımızın üzerinde bir çatı var
Ne var bu kadar önemseyecek, evliliği. Evli, bekar, dul vs. Önemli olan huzur. Allah kimseyi huzursuz etmesin, o kötü, çok kötü.
Yaşın kaçişte huzursuzluk var o yüzden kötüyüm. her gün içimde bi sızıyla uyanıyorum. erkek arkadaşımdan ayrılmasaydım deyip duruyorum. şimdi de mesela annemin arkadaşları gelecek dışarı çıkıcam bana aynı soruları sormasınlar bei evde bulamasınlar diye(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?