• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine aynı son

aylin_87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2013
81
9
46
Merhaba,

Sanırım mutluluğumu paylaşmayı bilip, derdimi kendime saklamaya alışkanlık edindiğimden sadece buraya yazabiliyorum..

Hayatıma birileri giriyor ve bir sebepten bitiyor. Haklı veya haksız sebepler.

Yine olmadı. 4 günlük konuşmamanın ardından konuşalım dediğimde tamam konuşuruz, uzun sürmez zaten diyebildi. Belli konunun nereye gittiği, ortadaki sebep tamamen saçmalık ve haklı olan benken.

Sevip fedakarlık yaptığımda da, sallamayıp su akar yolunu bulur dediğimde de olmuyor.
Artık yoruldum 29 yaşıma kadar böyle olan talih bir yerde dönecek mi ?

Ağlamasına kızılmış annesi babası polis kızın tek derdini anlatabildiği yer burası, duvara vurup elimi kırıyorum ama ağlayamıyorum.

İyi günler.

Klişe olacak ama doğru İnsan karşına çıkmamış demekki.

Artık yoruldum 29 yaşıma kadar böyle olan talih bir yerde dönecek mi ?

Kemik yaşınız 29 ama olgunluk yaşınız 29 değil bence .
29 çok genç bir yaş . Bunları düşünmek için erken . İşiniz gücünüz varmış .
Gezin tozun hayatınızı yaşayın . Hayat erkeklerden ibaret değil ( 3 konunuz varsa 2 si erkeklerle alakalı )
İlişkilerinizi değil . hayatınızı akışına bırakın .

Onunla mutsuz olmasindansa bence yalniz olmasi daha iyi... ileride ilgisizlikten ayril.aktansa daha cok ani birikmeden boyle bitmesi daha iyi :)

bastan bıtmesi her zaman iyi. nısan olup yada evlenıp bıtse daha kotu olur. demekki hayırlı degıllermıs

Kemik yaşınız 29 ama olgunluk yaşınız 29 değil bence .
29 çok genç bir yaş . Bunları düşünmek için erken . İşiniz gücünüz varmış .
Gezin tozun hayatınızı yaşayın . Hayat erkeklerden ibaret değil ( 3 konunuz varsa 2 si erkeklerle alakalı )
İlişkilerinizi değil . hayatınızı akışına bırakın .

Merhaba,

Çok merak ettiğim bir konu var, buraya aşk veya sağlık dışında ne danışabilirim ya da neyi danışmamı önerirsiniz..
Yıl sonunda bankanın şube hedeflerini verirken zorlandım, 3 haftamı aldı onu mu danışayım sizlere, herkes bulunduğu ilçe KOBİ'leri hakkında bilgi versin mi diyeyim? Yoksa borcumu ödeyemedim cebimdeki 5 TL ile ay sonunu nasıl getirebilirim mi ?

Buraya zaten böyle konular açılıyor hanımefendi, ben başka konulardaki dertlerimi paylaşabiliyor veya halledebiliyorum ama konu özel hayata, sevgiye gelince paylaşamıyorum..
İyi günler.

Kısmet..
Bende biten ilişkilerimin a rdından kendimi sorumlu tuttum.
Şimdi giden herkesin evine çelenk yollayasım var, iyiki gitmişler diye

Ben de genel olarak şükrettim ama sanırım seviyorum derken ayrılmamışım hiç, o sebeple toplanamıyorum.

Back
X