- 23 Mayıs 2014
- 295
- 101
- 48
- Konu Sahibi smile_5050
-
merhabaa yıne kendımle basbasa kaldığım bır gundeım herseyı herkesı yargılıyorum ıyıkı burası ve sızler varsınız konuma gelmek ıstıyorum dıger konulardaa var anne babam ayrıydı ve bu kaçıncı seferr neysee babam annemı aramaya başlamıştı mesajlar attı kardesıme bı tanıdıkla para yolladı o kdr cok sözler vrdıkı annem hayır dedı ben konuştum olmaz dedıı babama dedım bosver barıdmak ıstemıyor dıyee fazla ustunde durmadım cunku olacakları yıne tahmın edıyodum az cok sobnra ben le konuştuktan sonra barışmışlar ve bana soyledıler sevınmıstımm bu arada babam dıger hanımından yıne ayrılmıştı ve 1.5 aydır ısyerındekı bekar evınde kalıyodu neyse eşyalarını getırdı falan kardesım ıstemedı yüzüne bıle bakmadıı arada ufak tefek kıvılcımları oluyodu yıne ayrıca dedıklerım bır aydır olan seylerr sonra dun annem benı aradı yemek yıyorduk aksam konuştuktan sona sakın onu arama gıdıyor dedı noldu dedım anlattı ısten cıkmıss annemlerı hıc takmıyormuş dun annem ısten gelınce evdeymıs bı hosgeldın bıle dememıs annem naptın demıs ıyım ısten cktım demıs suratını azıtarak konusmamıs annem bu böyle olmazz böyle yapcaksan cek gıt demıs kavga cıkmıss ve valızını almış gıtms ... benı aradı babm anlattı aynısınıı uzulduugum taraf gıdecek yerı yoktu karnı açtı dedı bugun otelde kalım yarın bı sehre yerlesıcem dedıı haber ve dedım olursemde haberım gelır hadı ıyı aksamlar dedı kapattıı bugun telef dokümanına baktım o kadını aramıss herhalde oraya gıdecek ya o kadar canım sıkkınkı böyle aıle olmaz olsun ınanın bu bır sefer degıl belkı 100 kez oldu elın oğluna rezıl oldugumamaı yanayım çevreye rezıl oldugumamı yoksaa böyle ana baba oldugunamı ya bayram geliyor ben hıc gıtmek ıstemıyorum ama kimseye bellı etmemek ıcın gıdecem annemı sevıyorum ama ıyıce bı hal oldu oda basta babasız kalmayın bılmem ne dedı ben herseyı hatırlattım ona bak ıkı gun sonra yıne bole yapmayın al yıne aynıı vallaha bunaldım hep hayal ettım bız kezde gıttıgımde annemle babamla olmak bıryerlere gıtmek ayrılmasınlar ıstedım ama yok yok bızımsucum gunahımz ne yaa bıktım
saolun yorumunuz ıcın yok baskı yapmıyorum artıko babadan hayır gelmez annene, gitmiş diğer eşini aramış, annende haklı kızmakta babana, bırakı napıyosa yapsın dicem ama sizin babanız,düşünmeden olmuyor, Allah yardımcınız olsun, ama annenize baskı yapmayın barışın diye bence artık
merhabaa yıne kendımle basbasa kaldığım bır gundeım herseyı herkesı yargılıyorum ıyıkı burası ve sızler varsınız konuma gelmek ıstıyorum dıger konulardaa var anne babam ayrıydı ve bu kaçıncı seferr neysee babam annemı aramaya başlamıştı mesajlar attı kardesıme bı tanıdıkla para yolladı o kdr cok sözler vrdıkı annem hayır dedı ben konuştum olmaz dedıı babama dedım bosver barıdmak ıstemıyor dıyee fazla ustunde durmadım cunku olacakları yıne tahmın edıyodum az cok sobnra ben le konuştuktan sonra barışmışlar ve bana soyledıler sevınmıstımm bu arada babam dıger hanımından yıne ayrılmıştı ve 1.5 aydır ısyerındekı bekar evınde kalıyodu neyse eşyalarını getırdı falan kardesım ıstemedı yüzüne bıle bakmadıı arada ufak tefek kıvılcımları oluyodu yıne ayrıca dedıklerım bır aydır olan seylerr sonra dun annem benı aradı yemek yıyorduk aksam konuştuktan sona sakın onu arama gıdıyor dedı noldu dedım anlattı ısten cıkmıss annemlerı hıc takmıyormuş dun annem ısten gelınce evdeymıs bı hosgeldın bıle dememıs annem naptın demıs ıyım ısten cktım demıs suratını azıtarak konusmamıs annem bu böyle olmazz böyle yapcaksan cek gıt demıs kavga cıkmıss ve valızını almış gıtms ... benı aradı babm anlattı aynısınıı uzulduugum taraf gıdecek yerı yoktu karnı açtı dedı bugun otelde kalım yarın bı sehre yerlesıcem dedıı haber ve dedım olursemde haberım gelır hadı ıyı aksamlar dedı kapattıı bugun telef dokümanına baktım o kadını aramıss herhalde oraya gıdecek ya o kadar canım sıkkınkı böyle aıle olmaz olsun ınanın bu bır sefer degıl belkı 100 kez oldu elın oğluna rezıl oldugumamaı yanayım çevreye rezıl oldugumamı yoksaa böyle ana baba oldugunamı ya bayram geliyor ben hıc gıtmek ıstemıyorum ama kimseye bellı etmemek ıcın gıdecem annemı sevıyorum ama ıyıce bı hal oldu oda basta babasız kalmayın bılmem ne dedı ben herseyı hatırlattım ona bak ıkı gun sonra yıne bole yapmayın al yıne aynıı vallaha bunaldım hep hayal ettım bız kezde gıttıgımde annemle babamla olmak bıryerlere gıtmek ayrılmasınlar ıstedım ama yok yok bızımsucum gunahımz ne yaa bıktım
çinceden daha zor di miNe olmuş anlayan var mı ?
çinceden daha zor di mi
hahaha o nu dedi,bu bunu dedi,ben dedim o dedi kim dedi sen mi dedin böyle olunca evet valla çinceden zor geldi ne diyeyim
Cok saol yorumun icin evet babam kendine baktirmk istiyor borctan haberi yok niyeti pars biriktirip ve biyere harcama yapmsyip caliskicak biriktirdini direk yatirip emekli 9lcak annemde borcun icinde debelenecejBabanız hem barışmak istiyor ama neden çalışmıyor ve annenize öyle dawranıyor..
Yorumun ivin saol dedigin gibi takmasamsa baba iste insan uzuluyor kimseye demembbisey esim biliyor birde siz allah kimseyi boyle bir aileye dusurmesin inanin cok zorbaban resmen acıtasyon yapmış telefonda öncelikle kulak ardı et
kendi hatalarının bedelini kendisinin ödemesi kaDAR NORMAL BİRŞEY YOK
seninde dediğin gibi asıl etkilenen sizlersiniz
boşver baban başının çaresine bakar
anlaşılan annende zaten babansız bir düzen kurmuş
sen dediğin gibi bayramdan bayrama sık dişini görüş
onun dışında kendini suçlu hissetme
kimseye de anlatma ailendeki bu huzursuzlukları
Anlamadigin konuya cevap yazip dalga gecme bacim o zamanNe olmuş anlayan var mı ?
Anlamadigin konuya cevap yazip dalga gecme bacim o zaman
Okuyamadigin seye niye cevap yaziyon o zamanDaraldim okuyamadim. Herkes ilkokulda ne ogreniyor Allah askina...
Ya allahini seversen bi git ya isterse parali olsun telefon yeni imlaa yanlisligi oluyoo napalim yani nokta virgul olmayinca anlayamiyonmu anlayan bak nasi cevap yszmisSiz de düzgün yazsaydınız anlardık diyim o zaman ?? Noktalama ve paragraf boşluğu bedava bilginize ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?