Yine ayrılık

mavikus

Kınalı Kuzuu :)
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
1.372
39
73
Merhabalar,
Ben 30 yaşında öğretmen bir bayanım. Hayatta bir türlü mutluluğu yakalayamıyorum, az önce yine sevgilimden ayrıldım. Paylaşmak istedim sizlerle. Ben artık ümidimi kestim, galiba yaşamıma yalnız devam edeceğim. Herşey mükemmel olmuyor, ben de işte beraberliklerde, aşkta mutluluğu bir türlü yakalayamadım :(

İyi geceler hepinize, bana uyku haram

daha ayrılık yeni diye böyle düşünüyorsunuz, biraz kendinizi dinleyin ben herkesin bi eşi olduğuna ve o eşi mutlaka bulacağına inanıyorum bence sizde buna inanın ve zaten çok gençsiniz daha

Düzelebilecek bir şey varsa umarım düzelir.Yok düzelmez derseniz daha da uzayıp üzüleceğinize bitmesi daha iyi olmuş.
Ancak bundan sonra yalnız olurum falan demeyin.Nasip kısmet.Bir gün hiç ummadığınız anda hayal bile edemediğiniz aşkı yaşatacak bir adam çıkabilir karşınıza.Şu anlık yürek kırgınlığınıza ise geçmiş olsun diyebilirim.Kolay değil.Hiç değil...​

Teşekkür ederim arkadaşlar. Hala seviyorum ama yıpranıyoruz sadece, o yüzden gerçekten zor benim için bu ayrılık. Onunla olmuyor ama bir başkasıyla da olmaz artık. Biliyorum ergen psikolojisi gibi laf ettim ama cidden öyle düşünmekteyim. Başka şeylerle hayatımı doldurabilmek istiyorum

Yine ayrıldıysan,yine barışırsın.

Kimse vazgeçilmez değildir.
Evet, herkes zamanı gelmişse, birşeyler yıpratıcı hale geldiyse vazgeçmeyi bilmeli. Mücadele veriyorsan onun için ama boşa çırpındığını anlıyorsan, belki de en iyi şey vazgeçmektir. Ben yapamasam da

Merhabalar,
Ben 30 yaşında öğretmen bir bayanım. Hayatta bir türlü mutluluğu yakalayamıyorum, az önce yine sevgilimden ayrıldım. Paylaşmak istedim sizlerle. Ben artık ümidimi kestim, galiba yaşamıma yalnız devam edeceğim. Herşey mükemmel olmuyor, ben de işte beraberliklerde, aşkta mutluluğu bir türlü yakalayamadım :(

İyi geceler hepinize, bana uyku haram

40 yaşında evlenip 42 yasında anne olan insanlar tanıyorum :)
Sabredin ve akışına bırakın zaman elbet çıkarack o insanı karşısnıza.
Çıkarmasa da sorun etmeyin bekarlık sultanlık :61::61:

yaşınız bir kere çok geç değil!!
kendinize hobiler edinin..sizi düşüncelerden uzaklaştıracak..mutlu edecek..
yeni ortamlara girin...
mesela yalnız tatile gidin:)
madem ayrıldınız artık yeni bir sayfa açın kendinize:71:

Konu içeriği nedeniyle "Aşk acısı çekenler" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

bende 27 yaşındayım aşkta hep mutsuz sonlar yaşadım.hep zaman kaybı oldu.bi daha olmaz diyorum bende kimseye verecek sevgi kalmadı hep hakkımı kullandım diyorum ama hayat bu bence bu kadar çileden sonra bizede piyango bigün bi gülecek o zaman gerçekten aşk yönünden zenginliğe kavusacagız.lütfen olumlu düşünelim ki iyiyi çagıralımm

bende 27 yaşındayım aşkta hep mutsuz sonlar yaşadım.hep zaman kaybı oldu.bi daha olmaz diyorum bende kimseye verecek sevgi kalmadı hep hakkımı kullandım diyorum ama hayat bu bence bu kadar çileden sonra bizede piyango bigün bi gülecek o zaman gerçekten aşk yönünden zenginliğe kavusacagız.lütfen olumlu düşünelim ki iyiyi çagıralımm

aşkta hep kaybettiğiniz için böyl düşünüyorsunuz halbuki bekarım bende ama şuna inanıyorum herkeszin bi nasibi vardır zamanını bekliyordur o zman gelince zaten o sizi gelip bulacaktır ben hep buna inanırım yani kimseyi sevemem olmuyo demeyin her zma umutlu olun allah büyük umarım yapacağınız evlilikte mutlu olursuz tüm bekar kızlarımız inşallah

aşkta hep kaybettiğiniz için böyl düşünüyorsunuz halbuki bekarım bende ama şuna inanıyorum herkeszin bi nasibi vardır zamanını bekliyordur o zman gelince zaten o sizi gelip bulacaktır ben hep buna inanırım yani kimseyi sevemem olmuyo demeyin her zma umutlu olun allah büyük umarım yapacağınız evlilikte mutlu olursuz tüm bekar kızlarımız inşallah

vala işte çevrendekği herkes mutlu huzurlu olunca diyosunki nede belki yanlış seçimler yanlış insanlar bilemiyorum.hayırlısı güzel dileklerin için saol :))

vala işte çevrendekği herkes mutlu huzurlu olunca diyosunki nede belki yanlış seçimler yanlış insanlar bilemiyorum.hayırlısı güzel dileklerin için saol :))

sende sağol cnm bunlar sadece hayatta yaşadığın tecrübe yanlış insan yanlış seçim işte yaşaya yaşaya tecrübe kazanıyo insan

Back
X