yine bahane 'trafik vardı' benmi abartıyorum!

esyag

kararsızz :(
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2009
295
79
118
İstanbul
Kızlar merhaba
Hemen konuya geçeyim, istanbul anadolu yakasında oturuyoruz.eşim bugün iş gereği avrupa yakasına geçti.gündüz aradım işin çokmu dedim kaçta gelirsin dedim.şu an hiç bilmiyorum belli değil dedi.peki ozaman işin bitince ara ona göre yemek hazırlıycam dedim.peki dedi kapattı.5 gibi tekrar aradım hala aramadın yemek yapmadım dedim.yoldayım küçükçekmecedeyim çok trafik var dedi.ki işi oralarda biliyorum.
(Bu arada küçükçekmeceden ümraniyeye gelecek)
Gecikirim biraz dedi.peki dedim.
fakat saat 9 hala gelmedi. 2 3 kez aradım açmadı.ya siz söyleyin bu kadar sürermi.off benmi çok abartıyorum.bide telefonun açılmamasından nefret ediyorumm.

Not.kendi aracıyla geliyor

Son düzenleme:
Trafik için bir şey diyemem ama telefonu acmamak sakıncalı bir durum sakın inanma dediğine gözlemle bir süre ama bunu ona belli etmeden yap inanmis gibi yapıp gözlemle eger bisey varsa senin pesine düsmeyecegnden emin olsun. Erkekler illaki açık verir

Malesef surer deneyım olarak konuşuyorum 6 da ckıp 8:30 evdym:) ümranıye beşyol..

Aslında ilk kez yaşamıyorum bu arada kendi aracıyla geliyor otobüsle değil

Ben umraniyeden beylikduzune hergun trafik saatinde okula gidip geliyordum.Sabah 3 saat aksam 3 ya da daha fazla suruyordu.O saatte butun yollarda trafik oluyor dogrudur bence

Ya hu havadan nem kapmayın ,ne kadar güvensizsiniz
Normalde dışarı çıkmaz zaten eşim arkadaş ortamı vs çok nadir.sadece iş için oda hergün değil.fakat herseferinde , herseferinde değilse bile bazılarında ; geç geliyor ve trafik vardı diyor ama aradığımda açmıyor.hala arıyorum açmıyor

yorumum konu sahibine size ne siz kendi yorumunuzla ilgilenin kedi hanım

Bu yorumdan da ne yapmak istediğiniz anlaşılıyor. Burda dikkat çekmeye çalışıyorsunuz tepki almak istiyorsunuz. Çünkü hoşunuza gidiyor. Trolsünüz yani. Ama zaten size prim verecek değilim. Konu sahibi lütfen siz de dikkate almayın.

alla alla duşunduğum şeyi yazınca trol mü oldum hemen valla ilginçsiniz akşam akşam güldürdünüz beni

Canım haklısın ama elimde değil.telefonuda açmayınca iyice deli oluyorum

Lütfen önce eşinizin gelmesini bekleyin. Siz eşinizi tanırsınız. Geldiğinde konuşunca anlarsınız nedir ne değildir. Buradaki bazı kışkırtmalara da kanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…