- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
Yaklasik 3 saat once o tarafyan geldim acayip trafik vardiKızlar merhaba
Hemen konuya geçeyim, istanbul anadolu yakasında oturuyoruz.eşim bugün iş gereği avrupa yakasına geçti.gündüz aradım işin çokmu dedim kaçta gelirsin dedim.şu an hiç bilmiyorum belli değil dedi.peki ozaman işin bitince ara ona göre yemek hazırlıycam dedim.peki dedi kapattı.5 gibi tekrar aradım hala aramadın yemek yapmadım dedim.yoldayım küçükçekmecedeyim çok trafik var dedi.ki işi oralarda biliyorum.
(Bu arada küçükçekmeceden ümraniyeye gelecek)
Gecikirim biraz dedi.peki dedim.
fakat saat 9 hala gelmedi. 2 3 kez aradım açmadı.ya siz söyleyin bu kadar sürermi.off benmi çok abartıyorum.bide telefonun açılmamasından nefret ediyorumm.
Not.kendi aracıyla geliyor
Ben sana söyleyim canım kucukcekmece den Sefaköy Şirinevler metrobüs yolunu takip ediyor ki kucukcekmece den Sefaköy e giderken bi yol var ki tam rezalet çok trafik oluyor o yolda 2 saat trafikte kaldığımı biliyorum sevgilerAh bi bilsem hangi yoldan geldiğini bilsem haritalardan bakıcam ama anlamamki bu işlerdem
Sakıncası yoksa tam olarak nerden nereye geldiniz.Yaklasik 3 saat once o tarafyan geldim acayip trafik vardi(
Teşekkürler.normal diyorsunuz yani gecikmesiBen sana söyleyim canım kucukcekmece den Sefaköy Şirinevler metrobüs yolunu takip ediyor ki kucukcekmece den Sefaköy e giderken bi yol var ki tam rezalet çok trafik oluyor o yolda 2 saat trafikte kaldığımı biliyorum sevgiler
Anladim iste eger trafik agir ilerliyorsa telefona cevap verebilir. Umarim gercekten dogru soyluyordur aldatma konusunu dusunmek bile istemem sizin icinAslında ilk kez yaşamıyorum bu arada kendi aracıyla geliyor otobüsle değil
Tabiki bende istemem..aslında bende trafik ilerlemiyorsa telefona cevap verebilir diye düşünmüştüm.Anladim iste eger trafik agir ilerliyorsa telefona cevap verebilir. Umarim gercekten dogru soyluyordur aldatma konusunu dusunmek bile istemem sizin icin
Teşekkürler.normal diyorsunuz yani gecikmesi
Hala mı gelmedi pekii ? Allahim bu erkekler neden bu kadar dert bize yaTabiki bende istemem..aslında bende trafik ilerlemiyorsa telefona cevap verebilir diye düşünmüştüm.
Geldiğinde sinirlimi yoksa normalmi ona göre bakalım :) okadar trafik çeken birisi sakin olamaz dimi.eşinize guveniyorsanız baßka da bişey yoksa atar yaptiysanız aksam trafiğinde zaten insan geriliyor .Ondan açmamıştir.
Iyi bir tavsiye size karnı doymadan sakın bisey demeyin.Açken ve trafik sinir yapıyo
Gelmedi canım.halada dönmedi.oysaki köprüyü geçince ben seni arıycam demişti.demekki hala köprüyü geçmemiş.Hala mı gelmedi pekii ? Allahim bu erkekler neden bu kadar dert bize ya
Gerçekten bu trafik geceye kadar sürüyomubana da trafiğe takılmıştır gibi geldi ama telefonu açsaymış iyi olurmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?