yine bahane 'trafik vardı' benmi abartıyorum!

Yaklasik 3 saat once o tarafyan geldim acayip trafik vardi(

Kesinlikle sürer. Ayrıca bugün bazı yollar kapalı olduğu için(protokolden birileri burda) olağanın üstünde bir trafik var.
Akıllı telefonunuz varsa ibb trafiği yükleyin ya da radyodan radyo trafiği açın. İstanbulda saat 5ten sonra avrupa yakasından anadolu yakasına geçilir mi?

Nedir bu güvensizlik ya, hemen de en kötü şeyler geliyor aklınıza. Sakin olun.
İstanbulda yaşamıyorum ama gezme amaçla gittiğim zamanlarda gördüm ki o trafik insanı delirtir valla. Özel araç, otobüs hiç farketmez yol aynı yol. Otobüslerin üstünden uçup gelecek değil ya. Trafik varsa normal geç kalması.

Ah bi bilsem hangi yoldan geldiğini bilsem haritalardan bakıcam ama anlamamki bu işlerdem
Ben sana söyleyim canım kucukcekmece den Sefaköy Şirinevler metrobüs yolunu takip ediyor ki kucukcekmece den Sefaköy e giderken bi yol var ki tam rezalet çok trafik oluyor o yolda 2 saat trafikte kaldığımı biliyorum sevgiler

Her daim trafiği olan bir güzergah bu konuda yalan söylediğini düşünmüyorum,kaç defa aradıysan artık bunalmıştır rahat ol gelir birazdan

adam telefonu açmıyormuş çoğu zaman bu damı trafikten ben inanmadım

Teşekkürler.normal diyorsunuz yani gecikmesi

İş çıkış saatine denk gelmiş trafikte kalmıştır. Küçükçekmeden başlıyor zaten trafik. Sakin olun bu kadar abartılcak bişey yok istanbul burası heryerde trafik var.

Anladim iste eger trafik agir ilerliyorsa telefona cevap verebilir. Umarim gercekten dogru soyluyordur aldatma konusunu dusunmek bile istemem sizin icin
Tabiki bende istemem..aslında bende trafik ilerlemiyorsa telefona cevap verebilir diye düşünmüştüm.

eşinize guveniyorsanız baßka da bişey yoksa atar yaptiysanız aksam trafiğinde zaten insan geriliyor .Ondan açmamıştir.
Iyi bir tavsiye size karnı doymadan sakın bisey demeyin.Açken ve trafik sinir yapıyo

Teşekkürler.normal diyorsunuz yani gecikmesi

Evet çok normal o yolları asfalt asfalt biliyorum emin ol bi köprü bi de o yolu geçmesi ölüm hele is çıkış saatine denk geldiyse hemen aklına kötü şeyler getirme anadolu yakası avrupaya göre daha sakiin avrupa tam rezillik adamcagizin günahı ni alma telefonu acamamistir çünkü bende trafikteyken telefonumu acmiyorum çünkü o an arayan kim olursa olsun sovesim geliyor

eşinize guveniyorsanız baßka da bişey yoksa atar yaptiysanız aksam trafiğinde zaten insan geriliyor .Ondan açmamıştir.
Iyi bir tavsiye size karnı doymadan sakın bisey demeyin.Açken ve trafik sinir yapıyo
Geldiğinde sinirlimi yoksa normalmi ona göre bakalım :) okadar trafik çeken birisi sakin olamaz dimi.

ben istanbulda yasamiyorum ama Istanbulun trafigi kabus. En son geldigimde havaalanindan eve 1,5 saate gittik ki normalde anca 20 sürer varsin siz düsünün. Bu kadar güvensizlik iliskinizi zedeler ve sizi yorar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…