yine bahane 'trafik vardı' benmi abartıyorum!

Haftada 2 3 kez bende trafiğe takılıyorum bende mi eşimi aldatiyorum aman allahım

Gelmedi canım.halada dönmedi.oysaki köprüyü geçince ben seni arıycam demişti.demekki hala köprüyü geçmemiş.
Yaa keske o tarafta yol durumu nasil ogrenebilecegn bir yer olsada harita gibi gercektwn kalabalik mi ögrensen

Gerçekten bu trafik geceye kadar sürüyomu saat 10 oldu hala

Çalışma yada kaza yoksa bu kadar sürmez hangi köprüden geldiğine bağlı fsm daha yoğun oluyor bogazicine gore

Yollda kaza filan varsa çok normal geç kalması, telefonda sürekli arayıp neredesin diye soruyorsanız artık o da kızmış olabilir.

sürer canım,ben o tarafta oturuyorum,bu saatlerde ümraniyeye üste para versen eşim asla gitmez geceyi bekle,r sabahın körünü bekler ,arabada yatar uyur gitmez ,trafik o kadar korkunç ki,köprü trafiği neredeyse buraya kadar uzanıyor.3 saat sürdüğü bile olabilir.

telefonu neden açmıyor bu adam çokk şüpheli durum bu çokkk

burda her kocasını şikayet edene yazılanı yazıyorum:boşa gitsin bacımmm

Belgeli ispatli yazdım sana yüzerek gecemicegine göre adam haklı
Yani doğru söylüyor

Ana bide Üzgün Smile koymuş aksini olmasını istiyorsun sanırım ispatladim işte daha ne istiyooon ne enterasan hatunlarsiniz arkadaş ya :)

Belgeli ispatli yazdım sana yüzerek gecemicegine göre adam haklı

Ana bide Üzgün Smile koymuş aksini olmasını istiyorsun sanırım ispatladim işte daha ne istiyooon ne enterasan hatunlarsiniz arkadaş ya :)
Yok canım ben yanlış düşündüğüm için üzüldüm :) teşekkür ederim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…