Yaa keske o tarafta yol durumu nasil ogrenebilecegn bir yer olsada harita gibi gercektwn kalabalik mi ögrensenGelmedi canım.halada dönmedi.oysaki köprüyü geçince ben seni arıycam demişti.demekki hala köprüyü geçmemiş.
Valla ben çok 3-4 saat trafikte kaldım karşıya geçerken bana anormal gelmedi. Yalnız bazen insan sinirli oluyor trafikten dolayı açmıyor telefonu.Gerçekten bu trafik geceye kadar sürüyomusaat 10 oldu hala
Gerçekten bu trafik geceye kadar sürüyomusaat 10 oldu hala
Ogreniriz nolacak :)Yaa keske o tarafta yol durumu nasil ogrenebilecegn bir yer olsada harita gibi gercektwn kalabalik mi ögrensen
Yaa keske o tarafta yol durumu nasil ogrenebilecegn bir yer olsada harita gibi gercektwn kalabalik mi ögrensen
Haridatan bakıyorum ama yolları tam bilmediğim için anlamıyorum.rica etsem siz bakarmısınız.hatta çok olucam ama fotoğraflasanız :) yandex haritalardan bakıyorumOgreniriz nolacak :)
Kızlar merhaba
Hemen konuya geçeyim, istanbul anadolu yakasında oturuyoruz.eşim bugün iş gereği avrupa yakasına geçti.gündüz aradım işin çokmu dedim kaçta gelirsin dedim.şu an hiç bilmiyorum belli değil dedi.peki ozaman işin bitince ara ona göre yemek hazırlıycam dedim.peki dedi kapattı.5 gibi tekrar aradım hala aramadın yemek yapmadım dedim.yoldayım küçükçekmecedeyim çok trafik var dedi.ki işi oralarda biliyorum.
(Bu arada küçükçekmeceden ümraniyeye gelecek)
Gecikirim biraz dedi.peki dedim.
fakat saat 9 hala gelmedi. 2 3 kez aradım açmadı.ya siz söyleyin bu kadar sürermi.off benmi çok abartıyorum.bide telefonun açılmamasından nefret ediyorumm.
Not.kendi aracıyla geliyor
Şimdi döndü zincirlikuyudayım hala gelmeye çalışıyorum dedi.çok trafik vardı dedi.niye açmadın dedim titreşime almıştım dedi.Çalışma yada kaza yoksa bu kadar sürmez hangi köprüden geldiğine bağlı fsm daha yoğun oluyor bogazicine gore
inanmaaŞimdi döndü zincirlikuyudayım hala gelmeye çalışıyorum dedi.çok trafik vardı dedi.niye açmadın dedim titreşime almıştım dedi.
Yani doğru söylüyorIki Köprüde kilit ahanda kanıtı
Yani doğru söylüyor
Nasıl vardınız bu kanıyaAldatiyo
Yok canım ben yanlış düşündüğüm için üzüldüm :) teşekkür ederim bu aradaBelgeli ispatli yazdım sana yüzerek gecemicegine göre adam haklı
Ana bide Üzgün Smile koymuş aksini olmasını istiyorsun sanırım ispatladim işte daha ne istiyooon ne enterasan hatunlarsiniz arkadaş ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?