• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama yine bana hüsran yine bana hasret var

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

peppecura

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
167
5
96
İstanbul
arkadaşlar çok mutsuzum kötüyüm malesef 2.aşılamam da negatif bugün kan testi yaptırdımve kara haberi aldım bütün gün ağladım dua ettim şuan başım çatlıyoo rabbim bize sabır ver nolurrr bu hayal kırıkları bitsin nolur ALLAHIM inş.sonuç bekleyen arkadaşlar umarım güzel haberler alırsınız bari sizden moral alırım kendinize çok iyi bakın birdaha aşılama yaptırmıcam buay da böyle geçsin kısmet bidaki sefere tüp bebek yaptıcam inş.beni anladığıınız biliyorum sevgilerimle.....

canım senin yaşadıklarını ben de yaşadım vakti zamanında, umudunu kırmak anlamında söylemiyorum s akın yanlış anlama, sadece doktorumun bana verdiği istatistikleri seninle paylaşmak istiyorum, sağlıklı insanların bile hamile kalma şansı %23müş, aşılamayla bu oran %25e çıkıyo, yani çok büyük bi rakam değil, tüp bebekte %45 diye biliyorum, inşallah fazla bişeye gerek kalmadan bebek sahibi olursun, ama hani olur da tüp bebeğe gitmeniz gerekirse aşılama sadeece bi basamak, ayrıca şunu da söylemek istiyorum, bu şekilde bebek isterim tutturmalarını bi kenara bırakman lazım, psikoloji çok önemli çünkü, şimdiye kadar karşılaştığım herkese bunu söylüyorum,bak ben de aşılamadan sonra hep hayal ederdim,karnımı okşardıms anki bbebeğim oradaymış gibi, sanki hamileymişim gibi gelirdi, gece rüyamda gündüz hayalimde olurdu, ama farkında olmadan ben kendim baltalıyomuşum hayallerimi, bi yerde okumuştum seninle paylaşmak istiyorum, diyor ki beynin rahimle direkt bağlantısı vardır, biz bebek istiyorum yok oldu mu olmayacak mı niye olmuyo vs gibi düşüncelerle beynimize s inyal gönderiyoruz ve beynimiz de rahmimize, o sinyal ulaşmadan önce dingin sular gibi olan rahmimiz birden çalkalanmaya başlıyo, bebeğini sandaldaki minik yolcun olarak düşün, sen rahmini çalkalandırdıkça minik yolcun kıyıya ulaşmakta zorluk çekecek, hırçın dalgaların arasındaa alabora olacak, evet çok istiyosun bi bebeğin olsun ama farkında olmadan kendi emellerine kendin taş koyuyosun, lütfen biraz durgunlaş, beebek fikrini aklından çıkart, sen ne kadar rahat olursan bebeğin de sana o kadar rahat gelecek inan bana, bunun aynısını birebir yaşayan biri olarak konuşuyorum, her aşılamadan sonra buruk bi şekilde diğer aya bağlardım umutlarımı, yine olmazdı yine olmazdı, en son tüp bebeğe gitmek için para biriktirmeye başladık, bekleme döneminde hamile kaldım ben, doktorumun bana söylediğine göre asla normal yolla hamile kalamazdım, ama ben farkında olmadan ruhumu dinginleştirmişim, dolayısıyla rahmimi de, ve minik yolcum kıyıya ulaşmayı başarmış, karşıdan söylemesi kolay gelebilir ne kadar başarabilirsin bilmiyorum ama bu söylediklerimi uygulamaya çalış, gerçekten fayrdasını göreceksin, başka şeylerle ilgilen, kendine değişik uğraşlar bul, çocuk fikrini aklından çıkart, tam anlamıyla aklından çıkarttığın an bebeğin sana merhaba diyecek göreceksin, hakkında hayırlısı olsun, üzme tatlı canını, gönlünü ferah tut Şeniz

Back