• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine bana hüsran...

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Adetime 3 gün var. Dünden beri hastanelerde dolaniyorum. Çok kotu mide bulantısı, baş agrisi, tansiyon yüksekliği. Beta hcg ye bakıldı 1.20 cikti. Birde eşimde spermde ileri hareketlilik normalden az cikti. Proxeed kullanmaya başladı 15 gündür.
Yine hüsran ve tansiyon bana kalanlar..
:(

Bu kadar üzülüp stres yapmayın Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah . Bizde de aynı sorunlar var biz takmıyoruz . hem daha adetinize üç gün varmış belkide erken test yaptırmışsınızıdr. Biraz daha bekleyin.

Coook stres yapiyosun. Bu gercekten engel. Stres bizim adet duzenimizi yumurtlama duzenimizi hatta dollenmeyi bile etkiliyo. Cok istedigin icin surekli olucak mi diye dusunuyosun ve vucudunda etkileniyo ister istemez. Akışına birak yaşın gencse. Biz 1 senelik evliyiz ve bi ara cok istedik. Olmadi. Sonra neyse birbirimize zaman ayiralim dedik. Erken dedik. Bi evlilik yildonumu kutladik bebis oldu :KK49: sende akışına birak bence

Back
X