Yine başladık gece seansınaaaa

Vander

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
8.285
22.012
348
Arkadaşlar bezdüm ya bezdüm cidden....
Yurtta kalıyorum oda arkadaşım her gece maşallah horlayıp bir de üstüne kdkddk yelleniyor....

gaz çıkarması inanın sorun değil dkdkd koku gidiyor da horlama gitmiyor ya
Yine başladık

bunu söylesem ki bir kadının bunu kabul etmesi daha zor kötü hissedecek diye söyleyemiyorum

kdkddk belki ben de horluyorum
Bazen diyorum kafasını falan çevirsem ama yanlış anlar bir de uyurken dokumamda hoş değil

hayıe ne yapsam karı koca gibi olduk dkdkd maşallahımız var

bunun bir sonrası burnunu karıştırıp oraya buraya sürme beyim diyip temızlerim ne yapayım

bu nasıl söylenir ima edilir vs vs nasıl önlenir bir de söylesem de değişmeyecek

ondan önce uyumaktan başka çarem yok sanırım

Horlamak ya da gaz çıkarmak elinde olmayan sebepler olduğu için bence direkt söylemenizde bir mahsur yok.
Aranızdaki samimiyeti bilmiyorum ama "Geceleri gerçekten baya horluyorsun. Bunun için bir uzmandan yardım almalısın kendi sağlığın için." gibisinden cümleler kurabilirsiniz.
Şahsen ben yakın arkadaşıma "Horlamaktan uyutmadın. Bir doktora git ayol." gibisinden cümleler kurardım herhalde.

Gaz çıkarmak elinde olan birşey insan uyanır vücudu tepki verir bile bile salıyor yani

Gaz çıkarma haha sorun değil vallaha bir iki kere olup bitiyor horlama maşallah hep suruyor

Cidden karı koca gibiyiz ne olacak halim ya
Evlilik simülasyonu gibi
Şuan ağız şapırdatma sesi başladı dkdkdk evet evettt ihtiyacım olan her şey var asmr işte bedavadan

Gaz çıkarma haha sorun değil vallaha bir iki kere olup bitiyor horlama maşallah hep suruyor

Cidden karı koca gibiyiz ne olacak halim ya
Evlilik simülasyonu gibi
Bence açıkça söyle rahatsız oluyorsun hakkına giriyor olmaz böyle

Ben yurttayken de oyle bi oda arkadasim vardi severdim kendisini de ama horlama gibi degildi adeta kukrerdi
Uykumdan kac kere sicrayarak uyandığımı bilirim
odadaki diger arkadaslar saga don sola don diye uyurken soyluyorlardi 5 dk sonra tekrar horluyordu ama
Ben soylemistim diger odada kalmaya baslamisti atar yapıp asdhjg
Ama kusup darilmadi gonlunu almistim

Benimki es vermiyor uyku ilacı içicem ya her gece böyleyiz her gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…