yine başroldeler!

Eşinin ailesini horlayanlar zaten asla mutlu olamazlar.Gelirler burda konu açarlar.Kendilerinin dışında farklı düşünenleride ayıplasınlar:52:

Hep böyle kuruntular yapın kendi kendinizi yiyin yok eşim annesini götürdü yok eşim annesini bize getirdi .

konu sahibi nerde hor görmüş ? inanın ben farkedemedim o cümleyi bulup aydınlatırsanız sevinirim

evlenceğim kişinin annesi babası hasta olsun gider ben bakarım hiç gocunmam altından bile alırım gerekirse demesi kolay demeyin yapmadığım şey değil. ama bu insanlar 50 yaşına gelmemişler daha şimdiden yaşlı moduna girmişler. çocuklarımızı bizlere baksınlar diye doğurcaksak geleceğimizi garantye almaksa amaç bırakın ben bu amaçta yokum. 60 yaşında huzurevinde refakatcilik yapan kadın biliyorum ben ki kendiyle yaşıt olanlar yataklarından pek kalkmıyolar bile yaşlıyım şöyleyim böyleyim diye, 50 küsür yaşında komşum ehliyet aldı, sporda yaşlı bi amca var inanın yavaş yavaş yürüyerek gelir saunasına girer yürüyüşünü yapar basit hareketler yapar, bi tanıdıdğmn dedesi 90 yşnda hala araba kullanıyo babasıda 70ine yakın sabah sporunda hepmzi geride bırakır. kaldıki 47 ve 49 yaşında iki insandan bahsediyoruz. bu erken yaşlanma bakıma muhtaç olmayı isteme durumları nedir yani?

Aynen hasta olduklarında en güzel şekilde bakarım tabiki. Ben Allah'tan korkan bir insanımyarın ben de yaşlanıcam. Veya yaşlıdır pazara gidecetir yazık taşıyamaz der eğer müsaitsem götürürüm. Yada canı çekmiştir bir düğüne gidecektir beraber gideriz onla. Ama hergün hergün keyfi gezmeler gerçekten çekilmez. Hayır birde sabah gün gezmesine götürüp getiriyorsun akşama da getirip götürüyorsunuz.

Ayrıca birşeyi unutmuşum O ÇOK SEVDİĞİ OĞLU ÇALIŞMAKTAN YORGUN DÜŞMÜŞ.

yahu arkadaşlar arabayla götürüyor gaza basıyorsun gidiyor frene basıyorsun duruyor sırtında taşımıyor bu adam anasını babasını..

buraya konu açanlar illa ki konu sahibi gibi düşünmek zorunda mı?

neden eleştirenlere karşı cephe alıyorsunuz?

eğer ki bir patlama noktasına geldiyse konu sahibi böyle bi konuda kocasına ettiği laflarla zaten haksız konuma düşmüş..

eşimin iş yeri ilçede,bizde ilde şehrin dışında oturuyoruz.her zaman araç yok ve bende çok gezen biriyim.eşim oğluma anneni götür getir der.şimdi oğlum evlenince oğlum beni götürüp getirmeyecek mi:26::26::26:

Aynen hasta olduklarında en güzel şekilde bakarım tabiki. Ben Allah'tan korkan bir insanımyarın ben de yaşlanıcam. Veya yaşlıdır pazara gidecetir yazık taşıyamaz der eğer müsaitsem götürürüm. Yada canı çekmiştir bir düğüne gidecektir beraber gideriz onla. Ama hergün hergün keyfi gezmeler gerçekten çekilmez. Hayır birde sabah gün gezmesine götürüp getiriyorsun akşama da getirip götürüyorsunuz.

Ayrıca birşeyi unutmuşum O ÇOK SEVDİĞİ OĞLU ÇALIŞMAKTAN YORGUN DÜŞMÜŞ.

inanın anlamıyorum bu bizim insanımızdaki yaşlanma hevesini, millet hareket ederki dinç kalayım diye... ya boşuna demiyolar işleyen demir pas tutmaz diye...

yahu arkadaşlar arabayla götürüyor gaza basıyorsun gidiyor frene basıyorsun duruyor sırtında taşımıyor bu adam anasını babasını..

buraya konu açanlar illa ki konu sahibi gibi düşünmek zorunda mı?

neden eleştirenlere karşı cephe alıyorsunuz?

eğer ki bir patlama noktasına geldiyse konu sahibi böyle bi konuda kocasına ettiği laflarla zaten haksız konuma düşmüş..

BEnim iki elim kanda olsa bile annemi babamı istediği yere götürürüm.

Kaldı ki eşide aynı şeyi yapmış gidecek tabi ki.İnsan ailesini atabilir mi?

Burda çoğu konuda kaynanalar hakkında pek iç açıcı yorumlar yapılmadığı için bizim gibi yorum yapanları pek istemiyorlar.

Hepsi kaynanadan kayınbabadan muzdarip..

eşimin iş yeri ilçede,bizde ilde şehrin dışında oturuyoruz.her zaman araç yok ve bende çok gezen biriyim.eşim oğluma anneni götür getir der.şimdi oğlum evlenince oğlum beni götürüp getirmeyecek mi:26::26::26:

ehliyetnz varmı

BEnim iki elim kanda olsa bile annemi babamı istediği yere götürürüm.

Kaldı ki eşide aynı şeyi yapmış gidecek tabi ki.İnsan ailesini atabilir mi?

Burda çoğu konuda kaynanalar hakkında pek iç açıcı yorumlar yapılmadığı için bizim gibi yorum yapanları pek istemiyorlar.

kim kimi atıyo? benim annem yada ilerde eeşimin annesi oğlum kızım gelin iyi değilim desin uçarım, ama gel gezmeye götür gel düğüne götür gel gezdir biraz tuhaf değilmi sizcede?

Nasıl bildim :) Zaten siz gelin olarak konuşmuyorsunuz ve bence sizden böyle isteklerde de bulunulmamış. Yani hergün hergün gezmelere götürülüp gezmelere bırakılmaz. (arada bir olanına birşey demem) Bir yerden sonra artık bu araba su yakmıyo ya der siz de çileden çıkarsınız. Ayrıca o bayan da çalışan bir bayan arabasıyla işe gidip geliyordur çıksa çıksa haftasonu çıkıyorlardır müsadenizle.

Ayrıca doğurdu, besledi, büyüttü, çileler çekti gibi duygu sömürüleri de çok bayağı. Çocuk yaptıysanız elbette bunları çekeceksiniz, bakacaksınız bunlar annnin övnecek değil asli görevleri ha çekmek istemiyorsanız süt anne veya dadı tutarsınız çocuğa o bakar. Annenin çocuğu emzirmeme hakkı var çünkü. Yarın oğlunuz da abiniz de evlenecek maalesef. Bu kadar sert ve illa yapacak düşüncesinde olmayın derim :)

Neyse herkes benim gibi veya sizin gibi düşünmek ve yapmak zorunda da değil...

benim eşimle ailesi biraz mesafeli bunu düzeltiyorum şimdi,kayınvalidem de kayınpederim de allah senden razı olsun,oğlumu sen adam ettin eskiden bu kadar yumuşakbaşlı davranmazdı diyorlar,benim eşim gece hayatı çok fazla olan her türlü şeyi yaşamış bir insandı biz tanışmadan önce,mükemmel bir eş ve mükemmel bir gelinim. araları iyi olsun bizimle yeminederim aklıma bile gelmez böyle şeyler.kayınvalidem hasta şu an eşimle biraz daha araları iyi olunca ben evimde bakıcam.
ben bu kadar iyiniyetli davranmasaydım onlara karşı eminim eşim de bana bu kadar sadık ve bağlı olmazdı... annelik haklarından bahsetmek ne zamandır bayağı, duygu sömürüsü oluyor,bir çocuk kendi kendine büyümüyor.eşimin ilk doğduğu zaman çekilmiş annesinin kucağında fotoğrafı var ona baktıkça kendi oğlumla ben nasıl olmak istiyorsam,eşimi de annesine doğru öyle yöneltmeliyim diye düşünüyorum.

valla abim veya oğlum evlenecekse de abim mümkünse incinin kızkardeşiyle oğlum da mümkünse incinin kızı olacaksa onunla evlensin.iyi büyütülmüş kadınlar iyi çocuk büyütürler çünkü.:6:

(bu arada araba parası/benzin parası /su yakmıyor meselesine de bilerek girmedim,çünkü bu kadar küçük şeylerin lafının edilmesi bile iğrenç geliyor bana)

Son düzenleme:
kim kimi atıyo? benim annem yada ilerde eeşimin annesi oğlum kızım gelin iyi değilim desin uçarım, ama gel gezmeye götür gel düğüne götür gel gezdir biraz tuhaf değilmi sizcede?

yaw kızlar burda hepimiz hem cinsiz.Anlıyorum siizin ne demek istediklerinizi.

Bende diyorum ki bu kadar sorun etmesek, bu ömür nasıl geçecek.

Öyle böyle bu hayatı tamamlıcaz.

Rica etmiş düğüne götürmüş.

Bak oğlu götürüyor itiraz etmiyor annesi için gidiyor.

Bu geline niye bu kadar dert oluyor?

Kıskançlığın bir başka göstergesi mi?

Eşinin merkezi kendisiinin olmasını istiyor.

Dünya kimsenin etrafında dönmüyor malesef.

benim iki elim kanda olsa bile annemi babamı istediği yere götürürüm.

Kaldı ki eşide aynı şeyi yapmış gidecek tabi ki.insan ailesini atabilir mi?

sanırım anlamakta güçlük çekiyorsunuz.konuyu bir kez daha okumanızı tavsiye ediyorum.arkadaş kayınvalidesini kayınpederini horlamıyor.sadece yaşanılanların sıklığından rahatsız olmuş üstelik hamile!!! Ama görüyorum ki siz konuyu anlamak ve fikir vermek yerine destek olmaya çalışanlara laf yetiştiriyorsunuz.herkes kayınvalidesiyle ilgili yorumlar yapıyorsa elbette vardır bir sebebi öyle değil mi? Kayınvalide-gelin sorunu bir gerçek,yüzyıllardır filmlere,kitaplara konu olmuş bir sorun.çok iticisiniz...

benim eşimle ailesi biraz mesafeli bunu düzeltiyorum şimdi,kayınvalidem de kayınpederim de allah senden razı olsun,oğlumu sen adam ettin eskiden bu kadar yumuşakbaşlı davranmazdı diyorlar,benim eşim gece hayatı çok fazla olan her türlü şeyi yaşamış bir insandı biz tanışmadan önce,mükemmel bir eş ve mükemmel bir gelinim. araları iyi olsun bizimle yeminederim aklıma bile gelmez böyle şeyler.kayınvalidem hasta şu an eşimle biraz daha araları iyi olunca ben evimde bakıcam.
ben bu kadar iyiniyetli davranmasaydım onlara karşı eminim eşim de bana bu kadar sadık ve bağlı olmazdı... annelik haklarından bahsetmek ne zamandır bayağı, duygu sömürüsü oluyor,bir çocuk kendi kendine büyümüyor.eşimin ilk doğduğu zaman çekilmiş annesinin kucağında fotoğrafı var ona baktıkça kendi oğlumla ben nasıl olmak istiyorsam,eşimi de annesine doğru öyle yöneltmeliyim diye düşünüyorum.

valla abim veya oğlum evlenecekse de abim mümkünse incinin kızkardeşiyle oğlum da mümkünse incinin kızı olacaksa onunla evlensin.iyi büyütülmüş kadınlar iyi çocuk büyütürler çünkü.:6:

(bu arada araba parası/benzin parası /su yakmıyor meselesine de bilerek girmedim,çünkü bu kadar küçük şeylerin lafının edilmesi bile iğrenç geliyor bana)

Canım ya bayıldım yorumuna :1::1::1: kız kardeşim var sıra kız çocuk yapmaktaaa:9:

sanırım anlamakta güçlük çekiyorsunuz.konuyu bir kez daha okumanızı tavsiye ediyorum.arkadaş kayınvalidesini kayınpederini horlamıyor.sadece yaşanılanların sıklığından rahatsız olmuş üstelik hamile!!! Ama görüyorum ki siz konuyu anlamak ve fikir vermek yerine destek olmaya çalışanlara laf yetiştiriyorsunuz.herkes kayınvalidesiyle ilgili yorumlar yapıyorsa elbette vardır bir sebebi öyle değil mi? Kayınvalide-gelin sorunu bir gerçek,yüzyıllardır filmlere,kitaplara konu olmuş bir sorun.çok iticisiniz...

Hanımefendi siz ilkönce benim hangi yorumumu ayıp buldunuz bunu söyleyniz.

Ayrıca ben genel konuştum.:34:

Güzelim cok sanslisin.Cok sükür.Türkiye sartlarinda iki araba.Allahaskina kac kiside var? Dinimizde annne babaya iyiligi en cok dokunan cennetle müjdeleniyor.haa biz düsünmüyor muyuz bazen bizde düsünüyoruz ama hemen düsüncelerimizi olumlu seylere kaydirmamiz gerekiyor.O yüzden varsin götürsün kendi yorulmadiktan sonra.
Haa birde herkesin ailesi farkli.kimse kimsenin aynisi degil.olmasida mümkün degil zaten.....

Hanımefendi siz ilkönce benim hangi yorumumu ayıp buldunuz bunu söyleyniz.

Ayrıca ben genel konuştum.:34:

Ana on evladı sırtında taşır , on evlat bir anayı tasıyamaz ..diye boşuna demıyorlar ..
Evladı geçtim burda bağaran çağaran gelin :))

Benim anlıyamadığım Size ne ?
Kocanız:yanı evladı aılesıne sesini çıkarmıyorsa siz böyle bir mevzudan dolayı eşinizle neden kavga edip ona kufurlu kaba bir cvp verıyorsunuz .. Ayrıca sürekli ben de yapıyorum bende tasıyorum sevıyorum kayınvalıdemı falan demıssınız ..

Gerçekten kayınvalıdenızı sevseydınız sevdıgınızın yükü size ağır gelmezdı ..
Evet insan kızabilir, bazen sömürülüyormyum acaba dusuncesıne kapılabılır , ama bunu eşe yansıtıp kaba bır uslupla kavga etmenın mazeretı olamaz ..
Benim fikrim siz içinizde biriktirmişsiniz .. bu mevzuda da yersız bır sekılde çözulmussunuz

Back
X