• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine bayram yine sorun..

Kendi kızlarını evlendirirken destan yazarlar ama şu da olsun bu da olsun, kızım herşeyini aldır tam olsun diye akıl verirler. Siz bilmezsiniz bu modelleri.

Hahahahah güldürüyon kız sen insanı..Senin kaynana kaç model :KK70:

bu bakış açısı herhalde..
ben şahsen hiç sorun etmem.. zaten verdiği harçlığıda kesinlikle almam.. nişanlımın, zaten içinden gelirse benim zevkimi bilir gidip bana bir hediye alabilir diye düşünürüm..

kv ne güzel bişeyler hazırlayıp getiriyor. bunuda yapmakta görevi değilki. sonuçta oğlunun evine değil dünürünün evine vermek zorundada değil. bana bunların hazırlaması çok mutlu ederdi

Valla bana biri ev reçeli,ev yoğurdu falan yapçak gucciden ordan buran daha memnun eder ...Nerdeeee yok anam ..:KK14:

almazsa almasın ya nişanlıyken bayramlık almadı diye takılıyosan evlenince daha neleri çıkacak kv denin ooo haberin olsun.
hem ne kadar az şey alırsa üstüne laf söyleme hakkı o kadar azalır akıllımmm :KK19:
boşver bunlar sorun değil :)

Kıyafet almazsa almasın harçlık vermezse vermesin suç bunları kafaya taktığınız için sizde beklenti içine girmek neden?kimseye eyvallahınız olmasın onlar kıyafet almazsa çıplak kalacak değilsiniz ya 3 günlük dünya bunlar için üzülmeye değer mi?
Seninki sana kıyafet almamış benimki benim paramla benim evime kendi zevkine göre eşya aldı:KK62:

4 sene nişanlı kalmaya calıssanız elalem sıze bayramlık almaya ugrasmaz
sizde alıyormusunuz damat beye 4 bayram kıyafet
allah allah

Nişanlı kıza bayramlarda kıyafet mi alınıyormuş.
Benim bundan bile haberim yok ki umursamazdım da zaten.

Hem de ne arıza. Kocamın yanında melek, o yokken şeytan.:KK62: İyi ki uzağım.

Ben anlamıyoreeeee o tipleri ,karşılaşmadım ,bu saatten sonra da olmaz:KK47:. Biz de kayınvalideyi kimse tınlamaz çünkü NE BEN NE EŞİM:KK68: ...İlk evlendiğimde yapmaya çalıştı baktım su kaynattı bir bakım yaptım ben ona güzelce geçti gitti gün o gün motor arızası falan olmuyo şükür :KK69:

Neden kaynananız size üst baş alıyor anlamadım ben. Ne adetiymiş ki bu herkesin adeti farklıdır hem ben niye kaynanamdan kıyafet isteyeyim ki hediye olarak alacaksa nişanlın alır. Kadın ne yapıyorsa veriyormuş köyden, kurban keseceğiz yemeğe gelin de demiş daha ne nedir bu beklenti eşlerin ailelerinden anlamadım nişan bohçanız yapılmadı mı orada zaten size eşyalar verilmedi mi. Anneniz ne beklenti içinde daha çocuklar anlaşsın huzurlu olsun gerisi önemli değil demesi gerekir.

Neden kaynananız size üst baş alıyor anlamadım ben. Ne adetiymiş ki bu herkesin adeti farklıdır hem ben niye kaynanamdan kıyafet isteyeyim ki hediye olarak alacaksa nişanlın alır. Kadın ne yapıyorsa veriyormuş köyden, kurban keseceğiz yemeğe gelin de demiş daha ne nedir bu beklenti eşlerin ailelerinden anlamadım nişan bohçanız yapılmadı mı orada zaten size eşyalar verilmedi mi. Anneniz ne beklenti içinde daha çocuklar anlaşsın huzurlu olsun gerisi önemli değil demesi gerekir.
Dugun seneye ondan dolayi bohça yapmadik daha.o da sorun olur gibi.o pahalli bu pahalli gider

3 sene sözlü kalsanız her bayram kıyafetmi alacaklar sana??
Bırakın bu gereksiz adetleri. Bu sebeplerden ayrılıyor millet.
Erkek tarafına da bu kadar yüklenilmez. O adet bu adet. Düğünü erkek tarafı yapar. Bilmemneyi erkek alır...

Ben de nisanliyken bilmiyordum eşim evden alıp alışverişe götürmüştü beni.bayram çocuğu gibi yeni kıyafetler almıştı bana çok mutlu olmuştum. Kıyafetim olmadigindan mi hayır ama değişik bir anı oluyor işte. Yoksa annemle benim aklıma bile gelmemişti doğrusu. Durumları yettigince hediyelesmek güzeldir bence...

sen de ailende sorun görmemişsiniz canım kusura bakmayın..

Back
X