Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu eskiden insanlar bayramdan bayram a Yada evlenecegi zaman kıyafet alirmiş fa ondan addetmiş. Simdi oyle mı zaten bi dunya kıyafet var simdi herkeste takılma bunlaraMrb kızlar.bu ay 1 yıl olacak nişanlanalı.2 yıldırda birlikteyiz..sözle birlikte 4 bayram gecirdik.adetmiş nişanlı kıza bayramda üst baş alınması..kaynanam yarım agız pazardan bakalım istersen yapıyo arada kaynıyo.birkezde nişanlim uyarinca 20 tl vermişti..annem her bayram söylenip duruyor..yağ süt peynir reçel vss eksik etmez..köyde yasiyorlar..hatta kurban kesilsin ilk gun gelin yemek icin dedi..bilmiyorum takilcak mevzumu?
Hic alinmamasi sorun..burda adettir cunku.ilk geline de yapildi
Baskasina yapilanlar tabiki onemli degil..gelip anlatiyor surekli..kac kez nişanlima soyledim.gelip eltime aldiklarini anlatip duruyor sonra en ufacik biside maddiyatci olunca bize karsi benimkilerde hskli olarak soyleniyor.Bende giresunluyum ama hiçbir adeti uygulamadık biz , ne bohça nede başka birşey , adet dediğin olay kafanda bitiyo bence.. İlla yapılmasına gerek yoktur.. Hele de diğerine yapıldı bana da yapılsın olayını hiç anlamıyorum... Belki ona yapılırken ellerinde para vardı ancak şuanda fazla yok ve yapamayacak şekildeler neden insanları zorlama gereği duyuyorsun ki?. Bi elbiseyle mi mutlu olacaksın yani? Bence kayınvalidenin gönderdiği diğer yiyecekler daha fazla mutluluk vermesi gerektiren şeyler... Sonuçta ortada bir emek var..
Baskasina yapilanlar tabiki onemli degil..gelip anlatiyor surekli..kac kez nişanlima soyledim.gelip eltime aldiklarini anlatip duruyor sonra en ufacik biside maddiyatci olunca bize karsi benimkilerde hskli olarak soyleniyor.
Ay daha ne istiyorsun ...Mrb kızlar.bu ay 1 yıl olacak nişanlanalı.2 yıldırda birlikteyiz..sözle birlikte 4 bayram gecirdik.adetmiş nişanlı kıza bayramda üst baş alınması..kaynanam yarım agız pazardan bakalım istersen yapıyo arada kaynıyo.birkezde nişanlim uyarinca 20 tl vermişti..annem her bayram söylenip duruyor..yağ süt peynir reçel vss eksik etmez..köyde yasiyorlar..hatta kurban kesilsin ilk gun gelin yemek icin dedi..bilmiyorum takilcak mevzumu?