Yine bebeğimi kaybettim :(((

Melekim33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
111
63
28
46
arkadaşlar ikidir 7 haftalıkken beneğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Genetik testlerde hiçbişey çıkmadı tertemiz. Kan pıhtılaşması olabilir dedi son gittiğim doktor. Kan pıhtılaşması genetik testte çıkmaz mı arkadaşlarım. Onun testi ayrı mı. Ne olur tecrübesi olanlar yardım etsin. Bi de eşimin spermlerinden kaynaklı olma ihtimali var mı. Ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim doktorlara karşı güvenimde kalmadı :(((

arkadaşlar ikidir 7 haftalıkken beneğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Genetik testlerde hiçbişey çıkmadı tertemiz. Kan pıhtılaşması olabilir dedi son gittiğim doktor. Kan pıhtılaşması genetik testte çıkmaz mı arkadaşlarım. Onun testi ayrı mı. Ne olur tecrübesi olanlar yardım etsin. Bi de eşimin spermlerinden kaynaklı olma ihtimali var mı. Ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim doktorlara karşı güvenimde kalmadı :KK43:((
çok geçmiş olsun.
çıkıyor mu genetik testte bilmiyorum ama bana da doktor her ihtimale karşı kan pıhtılaşması için iğne vermişti.
gebeliğin devam ederse 9 ay boyunca kullanacaksın dedi.
benim devam etmedi ama kullanan çok tanıdık var.
bu şüpheyi taşıyorsanız lütfen bidahakine siz hatırlatın doktorunuza.
kan pıhtılaşması artık çok önemli bir sorun değil

çok geçmiş olsun.
çıkıyor mu genetik testte bilmiyorum ama bana da doktor her ihtimale karşı kan pıhtılaşması için iğne vermişti.
gebeliğin devam ederse 9 ay boyunca kullanacaksın dedi.
benim devam etmedi ama kullanan çok tanıdık var.
bu şüpheyi taşıyorsanız lütfen bidahakine siz hatırlatın doktorunuza.

Size de çok geçmiş olsun çok iyi anlıyorum yaşadıklarınızı :( aynen sürekli hatırlatmak gerekiyor. Bi tanede doktor yok ki güzel takip edip yönlendirecek :( cevap için çok tşk ederim

arkadaşlar ikidir 7 haftalıkken beneğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Genetik testlerde hiçbişey çıkmadı tertemiz. Kan pıhtılaşması olabilir dedi son gittiğim doktor. Kan pıhtılaşması genetik testte çıkmaz mı arkadaşlarım. Onun testi ayrı mı. Ne olur tecrübesi olanlar yardım etsin. Bi de eşimin spermlerinden kaynaklı olma ihtimali var mı. Ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim doktorlara karşı güvenimde kalmadı :KK43:((
Öncelikle çok geçmiş olsun. Benim de ilk hamileligimde bebeğimin kalbi durmuştu. Hem de on haftalikti. Tüm testleri yaptırdım ben de. Genetik testte pıhtılaşma çıkmıyor. Pıhtılaşma için trombofili paneli testi yaptırmak gerekiyor.

Size de çok geçmiş olsun çok iyi anlıyorum yaşadıklarınızı :KK43: aynen sürekli hatırlatmak gerekiyor. Bi tanede doktor yok ki güzel takip edip yönlendirecek :KK43: cevap için çok tşk ederim
aslında düzenli aynı doktora gidiyorsanız onlar uyarıyor zaten.
benimki riskli olduğu için doktor kendiliğinden yazdı zaten.
güzel de takip ediyordu ama olmadı.
özel bir iğne olduğu için sanıyorum tüm doktorlar yazmıyorlar.
teşekkür ederim
inşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi

Öncelikle çok geçmiş olsun. Benim de ilk hamileligimde bebeğimin kalbi durmuştu. Hem de on haftalikti. Tüm testleri yaptırdım ben de. Genetik testte pıhtılaşma çıkmıyor. Pıhtılaşma için trombofili paneli testi yaptırmak gerekiyor.

Canımsınız çok tşk ederim doktoruma hakkımı helal etmiyorum bana genetik test yeterli herşey çıkar dedi. Kan pıhtılaşması da safsata hiç gerek yok iğneye dedi :( pıhtılaşma testini hemen yaptıracağım. Tekrar çok tşk ederim

aslında düzenli aynı doktora gidiyorsanız onlar uyarıyor zaten.
benimki riskli olduğu için doktor kendiliğinden yazdı zaten.
güzel de takip ediyordu ama olmadı.
özel bir iğne olduğu için sanıyorum tüm doktorlar yazmıyorlar.
teşekkür ederim
inşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi

Canım, uyarmadı doktorum ikinci kez aynı şeyi yaşadım ve bana dediği pıhtılaşma safsatasıyla aklını bulandırma dedi genetikte belli olur dedi. Hiçbişey çıkmadı genetikte :( Allahım size de bana da en hayırlısından bağışlanmışından nasip etsin inşallah

Canım geçmiş olsun ben de toplam 3 kez bebeklerimi kaybettim.. Genetik testte kromozom incelemesi yapılıyo.. Alınan yani kürtaj olduğun bebeklere de kromozom incelemesi istedin mi? Eşin ve kendine de yaptırmalısın.. Kan pıhtılaşması için de ayrıca belirtmelisin pıhtılaşma paneli istemelisin.. Ben üni hastanesinde hematoloji bölümünden randevu alıp gittim durumumu izah ettim.. Çok detaylı testler yapıldı toplamda 4 tane hemofiliye rastlandı.. Genetiklerimiz temiz çıkmıştı o yüzden bebek kayıplarımı %90 ihtimalle buna bağladılar.. şu an tüp bebek sürecindeyim.. Kan pıhtılaşması için ömür boyu ilaç kullanacakmışım.. Allah en yakın zamanda verir inşallah.. Herşeyin hayırlısı..

Canımsınız çok tşk ederim doktoruma hakkımı helal etmiyorum bana genetik test yeterli herşey çıkar dedi. Kan pıhtılaşması da safsata hiç gerek yok iğneye dedi :KK43: pıhtılaşma testini hemen yaptıracağım. Tekrar çok tşk ederim
Tekrarlayan dusuklerde ya genetik ya pıhtılaşma sorun oluyor. Genetik test sorun çıkmasıyla zaten pihtilasmadandir sıkıntı. Birkaç hafta içinde çıkıyor sonuçlar. Bi de sanki doktorunu degistirsen mı? Ben tek bebekte yaptırdım bu testleri. Normalde en az iki dusuk bekliyor tüm doktorlar. Benim doktorum isteklerime karşı çok saygıliydi.oyle bir doktor bul istersen.

Pihtilasma icin ayri testler yapilmali. Bunun için iyi bir kadın doğumcu ya da dahiliyeciye gitmelisiniz. Başka sorunlar da olabilir tabii, iyice araştırılmalı.

Canim cok gecmis olsun ben de 7 haftalikken kaybettim iki bebegimi de.ve ben de hep bebegim yerime yanlislikla benegim yazarim:) sizi kendime benzettim.ben ilk gebelikten sonra genetik test yaptirdim orda cikti sonuclarinda ne yaziyor senin.genetik testler cok cesitli neye baktirdigina bagli doktora pihtilasma icin gidip genetik test yaptirdiysaniz cikmistir olup olmadigi bence doktora tum sonuclarinizi verdiniz mi.ben pihtilasma oldugunu bildigim halde tum gereken her sey yapildigi halde yine gitti kader bu isler icini ferah tut su olsaydi bu olsaydi deme bak ben haftalarca yattim yemedigim igne progestan kan sulandirici vs kalmadi delik desik oldum hastanelerde yattim ama bebegimin kalbi durdu bu sefer.Allah saglikli evlat ve gebelik nasip etsin bize en kisa zamanda beneklerimize kavusmak umidiyle;)

Canım geçmiş olsun ben de toplam 3 kez bebeklerimi kaybettim.. Genetik testte kromozom incelemesi yapılıyo.. Alınan yani kürtaj olduğun bebeklere de kromozom incelemesi istedin mi? Eşin ve kendine de yaptırmalısın.. Kan pıhtılaşması için de ayrıca belirtmelisin pıhtılaşma paneli istemelisin.. Ben üni hastanesinde hematoloji bölümünden randevu alıp gittim durumumu izah ettim.. Çok detaylı testler yapıldı toplamda 4 tane hemofiliye rastlandı.. Genetiklerimiz temiz çıkmıştı o yüzden bebek kayıplarımı %90 ihtimalle buna bağladılar.. şu an tüp bebek sürecindeyim.. Kan pıhtılaşması için ömür boyu ilaç kullanacakmışım.. Allah en yakın zamanda verir inşallah.. Herşeyin hayırlısı..

Alınan bebekten istemedim kromozom incelemesi :( bilmiyordum ki :( eşim ve ben yaptık genetik incelemeyi. O zaman tahminim bende de kan pıhtılaşma sorunu var :( ama her testi yaptırcam. Canımm çok teşekkür ederim rabbim seni korusun ve sana da hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Tekrarlayan dusuklerde ya genetik ya pıhtılaşma sorun oluyor. Genetik test sorun çıkmasıyla zaten pihtilasmadandir sıkıntı. Birkaç hafta içinde çıkıyor sonuçlar. Bi de sanki doktorunu degistirsen mı? Ben tek bebekte yaptırdım bu testleri. Normalde en az iki dusuk bekliyor tüm doktorlar. Benim doktorum isteklerime karşı çok saygıliydi.oyle bir doktor bul istersen.

Canım ya çok teşekkür ederim inanın rahatladım çok büyük problemler mi var diye bunalıma girmiştim :( aynen güvenilir tek bi doktor bulup ona devam edeceğim. Pıhtılaşma testini yaptırcam ilk fırsatta

kardeımın eşi de kan pıhtılasması yuzunden ılk bebegını 6 haftalıkken kaybetti
gecmıs olsun ,
ilk hamılelıgınde dr hatası anlamamıs hiç pıhtılasmayı
şimdi yenıden hamıle ve 10 haftalık
bır aydır kan sulandırıcı ıgne kullanıyor göbekten, size hıc bopyle bırsey demedıler mı, tahlıllerde cıkması gereklı

kardeımın eşi de kan pıhtılasması yuzunden ılk bebegını 6 haftalıkken kaybetti
gecmıs olsun ,
ilk hamılelıgınde dr hatası anlamamıs hiç pıhtılasmayı
şimdi yenıden hamıle ve 10 haftalık
bır aydır kan sulandırıcı ıgne kullanıyor göbekten, size hıc bopyle bırsey demedıler mı, tahlıllerde cıkması gereklı

Bana hiç demediler malesef. Bi arkadaşım uyardı böyle bişey var kan pıhtılaşması diye hiç sordun mu doktora dedi. Şok oldum bilmiyordum böyle bişey. Genetik testlerde hepsi çıkar sanıyordum çıkmıyormuş. Yeni ve iyi bir doktor bulup sil baştan başlıcam inşallah :( çok tşk ederim

Bana hiç demediler malesef. Bi arkadaşım uyardı böyle bişey var kan pıhtılaşması diye hiç sordun mu doktora dedi. Şok oldum bilmiyordum böyle bişey. Genetik testlerde hepsi çıkar sanıyordum çıkmıyormuş. Yeni ve iyi bir doktor bulup sil baştan başlıcam inşallah :KK43: çok tşk ederim
üzülmeyin :(
inşallah Allah yeniden nasip eder kısa zamanda.

Canim cok gecmis olsun ben de 7 haftalikken kaybettim iki bebegimi de.ve ben de hep bebegim yerime yanlislikla benegim yazarim:) sizi kendime benzettim.ben ilk gebelikten sonra genetik test yaptirdim orda cikti sonuclarinda ne yaziyor senin.genetik testler cok cesitli neye baktirdigina bagli doktora pihtilasma icin gidip genetik test yaptirdiysaniz cikmistir olup olmadigi bence doktora tum sonuclarinizi verdiniz mi.ben pihtilasma oldugunu bildigim halde tum gereken her sey yapildigi halde yine gitti kader bu isler icini ferah tut su olsaydi bu olsaydi deme bak ben haftalarca yattim yemedigim igne progestan kan sulandirici vs kalmadi delik desik oldum hastanelerde yattim ama bebegimin kalbi durdu bu sefer.Allah saglikli evlat ve gebelik nasip etsin bize en kisa zamanda beneklerimize kavusmak umidiyle:KK66:

Genetikte kromozomlara bakıldı sanırım doktorun verdiğini yaptık ama pıhtılaşma istemedi bunu biliyorum. Canım benim çok üzüldüm sana da rabim bize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebek nasip etsin. Çok ama çok haklısın rabbim nasip etmemiş onları inşallah bu sefer olsun beneklerimiz :)

Back
X