Yine bebeğimi kaybettim :(((

39 haftalık bebeğimi kan pıhtılaşma sorununu doktor anlayamadığı için kaybettim aslında düzenli takipte bilinmesi gereken bir sorunu doktor önemsemediği için evladımı kaybettim.
Pıhtılaşma sorunu bebek için de anne için de çok önemli bir sorun devlet hastaneleri bu konuda yüzüne dahi bakmıyor 39 haftalık ölü doğum yaptığım hastane de bile gerekli testleri yaptıramadım
Üniversite Hastaneleri bu konuda çok iyi ben Ankara'da yaşıyorum Hacette Hastanesi'nde Kadın Doğum bölümünde bebek kaybettiğimi ve yeniden bebek istediğimi söylediğimde her şeyime baktılar ve 2-3 ayda çıkan sonuçlarım 1 ayda çıktı

Selam bende ilk 2 gebeliğimi sizin gibi yaşamıştım..herşey temiz çıkmıştı..hatta doktor bana 2 kere ayağın takılıp düştün..bir daha olacak diye düşünme demişti..8 ay sonra hamile kaldım ve sağlıklı hamilelik geçirdim..eğer tahliller tam yapılmışsa genetik diyorlar genelde..aslında son zamanlar artık hormonlu şeylerden mi bilmiyorum çok artmış..
Hemen moralinizi bozmayın diye yazdım..önceden de çok oluyormuş fakat kimse söylemiyormuş genelde..çok geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar kan pıhtılaşması ve genetik testlerim temiz çıktı çok şükür doktor coraspin başlattı yine de bebek tutunsun dedi başına böyle gelen var mı? Kan sulandırıcı sonuçta..yoksa sıkıntı mı var başka dr a da mı göstersem diye evham yapıyorum şuan..

Gecmıs olsun
Benımde dr kan pıhtılaşma sorunu olması ıhtımalıne karsı doguma 3 gun kalaya kadar ılac sonra göbekten ıgne yaptırdı rısk almayalım dıye
Bundan sonrakı gebelıgınde mutlaka kullandırıcak bı dr sec ben faydasını bıle gordum kan akışı fazla bebegım 35 haftalık doğdu 3 kg masşh

Merhaba arkadaşlar kan pıhtılaşması ve genetik testlerim temiz çıktı çok şükür doktor coraspin başlattı yine de bebek tutunsun dedi başına böyle gelen var mı? Kan sulandırıcı sonuçta..yoksa sıkıntı mı var başka dr a da mı göstersem diye evham yapıyorum şuan..
Testlerinizi nerde yaptırmıştınız eğer iyi bir hastane ise telaşlanmanıza gerek yok diye düşünüyorum (devlet hastanesi zaten o testleri yapmamak için elinden geleni yapıyor eğer bulunduğunuz yerde üniversite hastanelerinden yaptırdıysanız iyi )
İlacın prospektüsündeki nerede kullanılmaz yazan bölümler size uyuyorsa doktorunuzla tekrar görüşmeniz yerinde olacaktır

Selam bende ilk 2 gebeliğimi sizin gibi yaşamıştım..herşey temiz çıkmıştı..hatta doktor bana 2 kere ayağın takılıp düştün..bir daha olacak diye düşünme demişti..8 ay sonra hamile kaldım ve sağlıklı hamilelik geçirdim..eğer tahliller tam yapılmışsa genetik diyorlar genelde..aslında son zamanlar artık hormonlu şeylerden mi bilmiyorum çok artmış..
Hemen moralinizi bozmayın diye yazdım..önceden de çok oluyormuş fakat kimse söylemiyormuş genelde..çok geçmiş olsun

Merhaba
Siz kaçıncı aylarında kaybetmiştiniz meleklerinizi ? Çok geçmiş olsun, başınız sağolsun
Öyle zor bir durum ki bir de siz iki kere yaşamışsınız aynı acıları ama sabrınızın meyvesini almışsınız, ne güzel inşallah bize de nasip olur
Ben 43 yaşındayım bu zamandan sonra olur mu olmaz mı hep bir umutsuzluk :(

arkadaşlar ikidir 7 haftalıkken beneğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Genetik testlerde hiçbişey çıkmadı tertemiz. Kan pıhtılaşması olabilir dedi son gittiğim doktor. Kan pıhtılaşması genetik testte çıkmaz mı arkadaşlarım. Onun testi ayrı mı. Ne olur tecrübesi olanlar yardım etsin. Bi de eşimin spermlerinden kaynaklı olma ihtimali var mı. Ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim doktorlara karşı güvenimde kalmadı :KK43:((
Genetik testte kan pihtilasmasi belli oluyor csnim bende yaptırdım cok gecmis olsun bende iki tane melegimi kaybettim gecmis olsun :KK43: esinde kromozom analizi yaptrsn canim benim doktorum esimden kromozon analizi istedi ALLAHIM bidaha yasatmasim beterinden korusun INŞALLAH

Son düzenleme:
39 haftalık bebeğimi kan pıhtılaşma sorununu doktor anlayamadığı için kaybettim aslında düzenli takipte bilinmesi gereken bir sorunu doktor önemsemediği için evladımı kaybettim.
Pıhtılaşma sorunu bebek için de anne için de çok önemli bir sorun devlet hastaneleri bu konuda yüzüne dahi bakmıyor 39 haftalık ölü doğum yaptığım hastane de bile gerekli testleri yaptıramadım
Üniversite Hastaneleri bu konuda çok iyi ben Ankara'da yaşıyorum Hacette Hastanesi'nde Kadın Doğum bölümünde bebek kaybettiğimi ve yeniden bebek istediğimi söylediğimde her şeyime baktılar ve 2-3 ayda çıkan sonuçlarım 1 ayda çıktı
Cok gecmis olsun :(
Canim o testleri paraylami yaptrdin hacettepede ?

Teşekkür ederim
SGK'lıyız 122 TL katılım ücreti ödedim Murat Gültekin hocaya gittim sağolsun her türlü testi yaptı
Bendr unv hastanesinde yaptırdım hatayda ama bidaha yaptrsammi diye dusundum yazinizi okuyunca ALLAH razi olsun kapsamli bidahami yaptrsammi diye düşündüm 2 tane yavrumi kaybettim okadar korkuyorum ki canim cok sagolun randevumu aldiniz

Bendr unv hastanesinde yaptırdım hatayda ama bidaha yaptrsammi diye dusundum yazinizi okuyunca ALLAH razi olsun kapsamli bidahami yaptrsammi diye düşündüm 2 tane yavrumi kaybettim okadar korkuyorum ki canim cok sagolun randevumu aldiniz
Murat hocaya randevu alarak gitmiştim biraz araştırmıştım Ankara'da iyi olduğunu öğrenmiştim
durumumu anlatınca halden de anlayan bir insanmış ki yeni doğum yapmama rağmen tüplerimin açık olup olmadığına kadar baktı sağolsun
Hatay'ı bilemiyorum tabi ancak Murat hocanın benden istediği testler aşağıdaki gibi belki test örnekleri elinizdeyse bakın arada sizde olmayan varsa ek onları yaptırabilirsiniz ancak bu testleri devlet hastanesinde yaptırmışsanız bir de üniversite veya özelde tekrarlatmanız iyi olur gibi geldi çünkü benim bu bebek kaybından sonra devlet hastanesine güvenim kalmadı doktorlar başından savıyor ilgilenmiyorlar
-HSG
-Biyokimya
Anemi Paneli
Hormon
Troid
Koagulasyon
Eser Elementler
HPLC 2
Otoimmün/enfeksiyon
Pediatri hematoloji (trombofili paneli)

Murat hocaya randevu alarak gitmiştim biraz araştırmıştım Ankara'da iyi olduğunu öğrenmiştim
durumumu anlatınca halden de anlayan bir insanmış ki yeni doğum yapmama rağmen tüplerimin açık olup olmadığına kadar baktı sağolsun
Hatay'ı bilemiyorum tabi ancak Murat hocanın benden istediği testler aşağıdaki gibi belki test örnekleri elinizdeyse bakın arada sizde olmayan varsa ek onları yaptırabilirsiniz ancak bu testleri devlet hastanesinde yaptırmışsanız bir de üniversite veya özelde tekrarlatmanız iyi olur gibi geldi çünkü benim bu bebek kaybından sonra devlet hastanesine güvenim kalmadı doktorlar başından savıyor ilgilenmiyorlar
-HSG
-Biyokimya
Anemi Paneli
Hormon
Troid
Koagulasyon
Eser Elementler
HPLC 2
Otoimmün/enfeksiyon
Pediatri hematoloji (trombofili paneli)
Bende hatayda Mustafa Kemal unv hastanesinde yaptrdim ama ankara daha cazip geliyor cok teşekkür ederim.telefonla mi.randevu aliyoruz acaba?

Bende hatayda Mustafa Kemal unv hastanesinde yaptrdim ama ankara daha cazip geliyor cok teşekkür ederim.telefonla mi.randevu aliyoruz acaba?

Hacettepe Hastanesi online randevu bölümünden internetten de alabilirsiniz ancak bazen alınamayabiliyor Hacettepe İletişim bilgisinden telefonla da alabilirsiniz sanırım

Hacettepe Hastanesi online randevu bölümünden internetten de alabilirsiniz ancak bazen alınamayabiliyor Hacettepe İletişim bilgisinden telefonla da alabilirsiniz sanırım
Eksik olmayın cok teşekkür ederim ❤ ALLAHIM hayirli saglikli evlatlar nasip etsin size iNŞALLAH

Bir yakın arkadaşımın da iki gebeliği ikinci ayına gelmeden sonlandı, genetik tarama testi temiz çıktı,kan pıhtılaşması var dedi doktor,o ayrı bir test bildiğim kadarıyla...
Bir daha gebe kalırsa iğne vurulacak...
Sizde de aynı durum olabilir.
Hakkınizda hayırlısi olsun...
..

Ben de kan pıhtılaşması nedeniyle iki hamilelikte de kürtaj oldum. Gebeliğim biri ikiz di hatta. Genetik testte birşey çıkmayınca doktor pıhtılaşma olduğunu hamile kaşır kalmaz ekmem gerektiğini söyledi. Bu tür hamilelikte kan sulandırıcı iğne kullanılmalı dedi. Bende öyle yaptım. Hamile kalınca gittim. İlk iğnemi doktor yaptı. Diğerlerini günde 1 kere olmak üzere ben yaptım. Clexane 4000 iğnenin adı. Hamileliğim çok rahat geçti. Sadece gebelik 40 hafta olunca beklemeden suni sancı verdi doktor. Şu an oğlum 5 aylık :KK46:

Back
X