Yine ben, bi bakar misiniz?

zan altinda biraksan ne olurki, elin adami. bence cok dusunmeden cevap vermemeyi surdurun.
Ya meslektaşız ve küçük bir yerde yaşıyoruz. O açıdan aslında böyle bi sorun olmasa gorusebilecegim insanlar olurlardı. Yani tanistin bitti elin adamı gibi olmuyor meslektaş olunca küçük yerde.
Ama yine de sürekli karşılaşacağım yerlerde değiliz.
Doğru yaptigimi biliyorum ama yine de fikrinizi almak istedim.

Doğru olanı yapıyorsun. Benim de karşıma çıkıyor böyle tipler hiç cevap vermiyorum. Güya işle ilgili soru soruyorlar laubali şekilde, uygunsuz saatte. Yer mi Anadolu kadını? Cevapsız bırakıyorum mesajlarını.

adamın tavrı hiç arkadaşça gelmedi gece msj falan ama anlamadığım eşi kıskanç olan bunu niye yapar bu erkekler sandığımız kadar basit yaratıklar değil bence

Kusura bakmayinda adami iyi niyetli felan degil.

Bildiginiz size yazilmis.

Gece 2 de mesaj atmak tatilde nasil gidiyor diye sormak nedir ya hu?

Hatta adami tersleyin bence bir daha sizinle irtibat kurmasin.

Evet ben de bundan korktum zaten.
Kıskanç olmasa da ben de bir evlilik yaşadım ve cok rahatsız olurdum böyle bi durumdan.

Kusura bakmayinda adami iyi niyetli felan degil.

Bildiginiz size yazilmis.

Gece 2 de mesaj atmak tatilde nasil gidiyor diye sormak nedir ya hu?

Hatta adami tersleyin bence bir daha sizinle irtibat kurmasin.
Cevap vermeyince kendisi kesti zaten.
Yazmaz umarım bi daha.
İçim rahatladı. Sagolun.

Fesat degil temkinlisiniz

üf bana çok laçka geldi işin varmış gitmişsin tanışmışsın da bu adam resmen yol arıyor senden... yüz verme telefonuna cıkma bence

Bir şeyi merak ettim şahıs boşandığınızı falan duymuş mu biliyor mu biliyorsa art niyet arardım ben bilmiyorsa da niyeti şüpheli de :)

Kötü niyetse kötü niyetliyim bu adam size asılıyor.
Ne münasebet evli barklı adamın gece yarısı daha tanışalı 2 gün olan birine mesaj atması ?
Siz yine uygar davranmışsınız ben daha fevriyim böyle durumlarda,tiksiniyorum böyle adamlardan.

Benim de iyice guvenim yıkılıyor.
Kimseye guvenilmeyeceği gibi erkek ırkından da soğudum.

Bunun nesi kötü niyetli değil
Evli adam niye senin tatilini merak etsin
Bildiğin sohbet açmaya çalışıyor

Şoyle düsun senin bu anlattklari o adamin karisi anlatsa ne yorumlar gelirdi ?adamin aklinda baska seyler var belli seninle diyalog kurmaya calisiyo uzak durun ilgilenmeyin..cok gerekiyosa esini arayn nasilsinz filan esinizde boyle boyle dedi a oylemi muhabbetine girin bayani bi yandanda haberdar edin

Kadının anlatacagi şey benimle ilgili olamaz. Tavrım belli.
Cevap vermeyi düşünmüyorum, insanların ilişkilerinı ben kurtaramayacagima göre bulandirmam.
Ne halleri varsa görsünler derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…