Yine ben ...Bir başlık iki soru komşu ulasim

Neden mesela saçma gelir .

Yani bir insan nasıl ayakta duramiyor hamile duramiyor sa bana göre de cocuk da duramaz.O bir birey ve isterse oturabilir ama öncelik sırasına göre yer verebilir diye düşünüyorum aslında.ayruca ters koltuuk olunca genelde bu durum oluyor çünkü ters oturmaktan nefret ediyorum

Cocuk gelısımı hakkında pek bı bılgım yok henüz ama o da bı bıreymıs kendi fıkrını soylermıs yapmak ıstemezse yapmazmıs ya her konuda öyle diyorlar bısey yapmasını ısterken rıca etmelıymısız???? simdı yer vermek ıstememesi mi sorun olcak:))anne baba dogrusunu ogretmeye calısır yapmayınca yapmıyo ıste cocuklar. Benim cocugum daha 7 aylık o yuzden atıp tutmayım yasayıp gorcez:) bence cocuklar da düşer eder rısklı gruptan yer verilmesi gerek. ..ben cok gordum kapıdan dusen cocuk haberi.. cok gordum cantası elı sıkısan... Benim ıcın gün gün kahve kahve dolasan gayet dınc yaslıdan daha cok hakedıyo cocuk. Enerjik olabılır ama rısklerı farkedemez. Dengesı biz kadar ıyı degıl.. bla bla

Savundugum nokta bu işte yer verilmesi gerek yani risk grubu ben tek olsam bir çocuğa yer veriyorum mesela

Çünkü siz hemen çocuğun önündeki koltukta ayakta dikiliyorsanız eğer geçişlere engel olursunuz .

çocuk ayakta durabilir yorulduğu zaman anne kucağına alır.

yani şimdi ben size ne desem ters gelebilir herkesin bir doğrusu vardır.

ben kendime göre olan doğruyu söyledim size

Bireyinize de bilet basin o zaman hanimefendi.

Böyle yazınca içinizin yağı erişmiştir herlade ayrıca basmam gerekirsede basarim

Ztn gerekiyor sizin yaptığınız kurnazliga giriyor
Madem ikinizde oturun ve ücret ödeyin ztn 1 2 seneye böyle yapmanıza kimse sessiz kalmaz.
İnsanlar işten çıkıyor düzgün ayakta duracak yer bulamıyor kapıdan sıkışıyor biraz empati çok mu zor?

Ne biliyorsun biz tatil den spadan mi dönüyoruz.biz de istedn dönüyoruz çocugumda kresden dönüyor ve çoğu zaman yolda uyuya kalıyor

Böyle yazınca içinizin yağı erişmiştir herlade ayrıca basmam gerekirsede basarim
Yağlarım keşke erise o ayrı ama bunun için niye erisin? Hani otobüslerde arka tarafa ilerlemek gerekiyor ya, çocuğun başında dikilirken hiç mi rahatsız hissetmiyorsunuz kendinizi geçişi kapatıyorum diye? Mantıklı değil yaptığınız, kabul edin geçin.

Birinciye yorum yapmayacağım ama 2.de ayakta duran insan da para veriyor değil mi?

Siz çocuk için ekstra para vermediğiniz halde koca kadın olarak ayakta 1 kişilik fazla yer kaplıyorsunuz ama. Para veren insanların ayakta daha boşluklu yolculuk yapma hakkını ellerinden alıyorsunuz bedavaya!

Ya çocuğu kucağınıza alacaksınız ya da çocuğa da para vereceksiniz. Bir de matah bir şey gibi çocuğa yer vermek ister misin diye soruyormuşsunuz. Oldu canım!

Konunun başında “genelde çocuğumu oturtuyorum” kısmı ilerleyen süreçte “sadece ters koltuk olduğunda”ya dönmüş.
Buna kılıf bulmak deniyor. Ya kucağınıza alın ayakta kalabalık olmasın ya da komple oturmayın. Zaten toplu taşıma zor, insanlar cinnetin eşiğinde bu sıcakta. Bir de ayaktaki kalabalıkta +1 yapmayın.

Ev konusunu bir daha açarsa evin değerinin iki katını şöyle, sesi kesilir

Yer vermeye gelince ya kızınızı kucağınıza oturtacaksiniz ya da yer vereceksiniz.

Benim bel ve sırt sıkıntım var. Çok ayakta duramıyorum. Yaşım da genç hani. Sırf bu nedenlerden dolayı belli kişilere yer veriyorum. Yaşlılar, engenliler ve hamileler varsa, belimin sırtımin ağrısından duramasam da yer veririm. Çok çok acı cekiyorsam o zaman kalkamıyorum iste.

Bir de 8 yaşında oğlum var. Hemen amcaya yer verdiririm. Öğrensin küçük yaşta diye.

O zaman küçük bireyiniz için ücret ödemeye ne dersiniz? Ücrete gelince o daha çocuk oturmaya gelince birey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…