- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Neden haksisim mesela ha ben oturmusum ha çocuk ne fark eder orada ikilemde kaliyorumKomşu hakkında fikrim yok.
Toplu ulaşım hakkında haksızsınız
İlk konuda ben komsumu uyarırdım, bu konu artık hoşuma gitmiyor yarın öbür gün satacak olursam ben haber veririm derdim.Kızlar gün geçmiyor ki ben size bir şey yazmiyayim sormuyayim.
Bir konsum var aslında severim de ama bir seyinden rahatsız olmaya başladım
Benim ev cephe olarak da konum olarak da kullanım olarak da onun evden çok daha iyi konumda yani kendi öyle söylüyor ve onu tanidigimdan beri her evime geldiginde ah ben alacaktım goruomusun bende şöyle yapayım böyle yapayım şundan da yapayim konuşuyor .
Yani her bir araya geldiğimizde bundan bahsediyor sinirlerim bozuluyor.
Hatta geçen satsan ne kadara satarsın dedi.
Çünkü ben ev değiştirebilirim diyordum hep o da şey diyordu senin ev yeni falan geçen gelmiş satsan ne kadara satarsın evin yıpranmış ona göre fiyat biç satsan ben alayım falan filan.
Rahatsız duymaya başladım artık.
Sizce ne yapmalıyım normal mi bunlar abartıyirmuyum.
İkinci soru
Çocuğa hep ulaşım kullanırız toplu ve genelde ben oturmam onu oturturum.
İnsanlar genelde şey der şu çocuğu kaldırın biz oturalım yada kalksın su çocuk şuna yer versin falan.
Bende sizene diyorum ha ben oturmusum ha kızım ben oturmuş olsam kızım kucağımda olsa bana da kalk diyeceksiniz.
Ama çok yaşlı hasta bebebkli birini görünce kızıma soruyorum yer verlim mi diye bazen veriyor bazen vermek istemiyor ..sizce bu davranışim yanlış mı insanlar mı yanlis
Şahsen ben de herkese yer vermem ama hamile ya da yaşlı birini görünce kalkarım.Neden haksisim mesela ha ben oturmusum ha çocuk ne fark eder orada ikilemde kaliyorum
Öyle yapmayı düşünüyorum artık.İlk konuda ben komsumu uyarırdım, bu konu artık hoşuma gitmiyor yarın öbür gün satacak olursam ben haber veririm derdim.
İkinci konuda bizim toplumda böyle bir düşünce var evet. Ben de sinir olurdum/olurum.Sonuçta bedavaya değil parasıyla gidiyor o yolcu da. Ama hasta bebekli hamile yaşlı yolcu bindiğinde yer önceliği tanınmasını öğretmelisiniz. Çocuk kucağa alabilecek yaştaysa alın kucağınıza beraber oturun. Koca çocuksa yani bacaklarım kopar diyosanız ille ben oturmuycam diyosanız otursun ama kime yer vermesi gerektiğini bilsin
Çocuk ama 6 yaşında ve ben hem onu hem kendimi oturtmuyorum ben ayaktayım her zamanŞahsen ben de herkese yer vermem ama hamile ya da yaşlı birini görünce kalkarım.
Adı üstünde çocuk yani sizin kucağınızda da oturabilir.
Hoş gelmiyor bana
6 yaşinda ama ben ayakta oluyorum ben de oturmuyorum1.si normal kadın sonradan sizin evi begenmiş sizde taşıncam dediginiz için soruyor haliyle indirim ayagıda yapıyo.sizde güzel dille anlatın çıkcam ve ya çıkmıcam diye. sinir olmakla bi yere varamazsınız kadın sizden karsılık bekliyor cevap alamadıkca dahada soruyo demek ki..
2.si tamam yer vermek zorunda değilsiniz ama insanlar parasını ödeyerek biniyor o kultuga oturmayha hakkı var sonucta cocuk için ekstradan basmıyorsunuz sanırım (kaç yasında?) bide cocuga sorup istemeyince bebekli insana yer vermemeniz o kadar saçma ki küçük cocugun keyfine göre toplumda iş yapmak dogru değil. benim oturmaya ihtiyacım olsa bi kadın yanında oturan cocuguna yer vermek istermsn diye sorup cocukta hayır derse aşiri sinirlenirim. al kucagına işte büyük cocuk değil ki
İşte bu yüzden hoş değil zaten. Anne ayakta 6 yaşındaki çocuk oturuyor.Çocuk ama 6 yaşında ve ben hem onu hem kendimi oturtmuyorum ben ayaktayım her zaman
Çok şey fark eder,ağaç yaşken eğilir ve mantığınız tamamen yanlış.Neden haksisim mesela ha ben oturmusum ha çocuk ne fark eder orada ikilemde kaliyorum
İşte bu yüzden hoş değil zaten. Anne ayakta 6 yaşındaki çocuk oturuyor.
Kucağa alınabilir.
Ne bilim bana saçma geliyor. Hele bir de yer verme konusu tam rezaleth
ben de genel olarak yer vermiyorum çünkü akşama kadar fink atıp iş çıkışı milletin gözüne bakan atom karınca yaşlılara sinir oluyorum. ama engelli hasta bebekli olanlara kesinlikle yer verilmesi gerektigini savunurum. sizde öğretmiş olursunuz hem. böyle insanları görünce yer vermen dogru olur diye cocugun özgüveni ve ahlaki gelişimi için faydalı olur. onun dısında sağlam yaşlı vs. gelip küçümseyerek söylüyosa sizde dersiniz cocugum hasta benm yerime oturuyo o yuzden ben ayaktayım diye.6 yaşinda ama ben ayakta oluyorum ben de oturmuyorum
6 yaşinda ama ben ayakta oluyorum ben de oturmuyorum
Her seferinde böyle yapmıyorum zaten ama ters koltuk olduğu zamn ben ters oturmayı sevmediğim için genelde öyle oluyor düz koltukta kucağıma alıyorum.İşte bu yüzden hoş değil zaten. Anne ayakta 6 yaşındaki çocuk oturuyor.
Kucağa alınabilir.
Ne bilim bana saçma geliyor. Hele bir de yer verme konusu tam rezalet
Allah razı olsun tam da bunu yapıyorum işte anladınız beni .Genelde iş çıkışı yada işe giderken kullanıyoruz çocuk da haklinoarak sabah uykulu akşam da çok yorgun çoğu zamn uyuyor bile.am yoksa tabiki doğru yanlış öğretiyor söylüyorumben de genel olarak yer vermiyorum çünkü akşama kadar fink atıp iş çıkışı milletin gözüne bakan atom karınca yaşlılara sinir oluyorum. ama engelli hasta bebekli olanlara kesinlikle yer verilmesi gerektigini savunurum. sizde öğretmiş olursunuz hem. böyle insanları görünce yer vermen dogru olur diye cocugun özgüveni ve ahlaki gelişimi için faydalı olur. onun dısında sağlam yaşlı vs. gelip küçümseyerek söylüyosa sizde dersiniz cocugum hasta benm yerime oturuyo o yuzden ben ayaktayım diye.
İşte o küçük bireyin ilerde saygılı bir insan olması için şimdiden eğitilmesi gerekiyorHer seferinde böyle yapmıyorum zaten ama ters koltuk olduğu zamn ben ters oturmayı sevmediğim için genelde öyle oluyor düz koltukta kucağıma alıyorum.
Yanlışım belki bilmiyorum ama banda i ters geliyor birey yani çocuk olarak değil birey olarak bakıyoruz
Kızlar gün geçmiyor ki ben size bir şey yazmiyayim sormuyayim.
Bir konsum var aslında severim de ama bir seyinden rahatsız olmaya başladım
Benim ev cephe olarak da konum olarak da kullanım olarak da onun evden çok daha iyi konumda yani kendi öyle söylüyor ve onu tanidigimdan beri her evime geldiginde ah ben alacaktım goruomusun bende şöyle yapayım böyle yapayım şundan da yapayim konuşuyor .
Yani her bir araya geldiğimizde bundan bahsediyor sinirlerim bozuluyor.
Hatta geçen satsan ne kadara satarsın dedi.
Çünkü ben ev değiştirebilirim diyordum hep o da şey diyordu senin ev yeni falan geçen gelmiş satsan ne kadara satarsın evin yıpranmış ona göre fiyat biç satsan ben alayım falan filan.
Rahatsız duymaya başladım artık.
Sizce ne yapmalıyım normal mi bunlar abartıyirmuyum.
İkinci soru
Çocuğa hep ulaşım kullanırız toplu ve genelde ben oturmam onu oturturum.
İnsanlar genelde şey der şu çocuğu kaldırın biz oturalım yada kalksın su çocuk şuna yer versin falan.
Bende sizene diyorum ha ben oturmusum ha kızım ben oturmuş olsam kızım kucağımda olsa bana da kalk diyeceksiniz.
Ama çok yaşlı hasta bebebkli birini görünce kızıma soruyorum yer verlim mi diye bazen veriyor bazen vermek istemiyor ..sizce bu davranışim yanlış mı insanlar mı yanlis
Evet haklısınız ama zaten her sabah benimle 7 de kalkıp akşam 6 da 7 de eve dönüp yetrince öğreniyor hayatı diye düşünüyorum.İşte o küçük bireyin ilerde saygılı bir insan olması için şimdiden eğitilmesi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?