Annen babandan çok daha ilginç geliyor bana, sebebini de yazayım, annen babandan senin anlattığın kadarıyla eğitim, kültür olarak daha üst seviyede, üstelik mesleği insan psikolojisi üzerine, ama terzi kendi söküğünü dikemezmiş misali, annen güçlü bir kadın olması gerekirken pasif olmayı seçmiş ve bunu çok kanıksamış, belki de kendisiyle aynı durumdaki danışanlarına boşanma tavsiyesi verirken kendisi evliliğiyle alakalı bir arpa boyu yol gidememiş, boşanmayı bile göze alamamış, ki kusura bakmayacağını bilerek yazıyorum ben böyle bir adamla evli kalmazdım.
Evlilikte bütünleşmek de güzeldir ama karakterinden ödün vermeden, kendinden vazgeçmeden, bireyliğini unutmadan yaparsan güzeldir.
Baban da accessdenied'e katılıyorum, annen gibi olmadığın için tavır yapıyor, konuşmaması falan da eve gelip aman babacım tamam babacım deyip iş yapmadığın onun yerine temizliğe yardımcı bulduğun için.
Babana göre kadın itaatkardır, eşi, kızı itaatkar olacak ki sistemi bozulmasın:)
Ah o vicdan insanı en fena şekilde yakalıyor bırakmıyor da meret, çoğumuzun hemfikir olduğu gibi gideceksin ama duyma, görme, baban kışkırtmaya çalışırsa da uyma, onlar böyle maalesef.