Yine Ben / derdimle ilgili son konu

E zaten ben istedim bosanmayi,ben istedim gitmeyi oldu.

E zaten ben istedim bosanmayi,ben istedim gitmeyi oldu.
Çünkü normal bir insan evladı bu şartları sunmaz eşine.Bence sizin bu şartları kabul etmeyeceginizi biliyordu.Bir kadın olarak siz kocaniza anam üç ay ,bacım bir ay bizde kalacak ben kafama göre tatil yapacam diyebilir misiniz? Hadi dediniz diyelim koca kişisi kabul eder mi bir düşünün.Sizi kaybetmek adına en ufak bir korkusu yok eşinizin.Ailesiyle mutluluklar dileyin ona.Ve emin olun eşiniz bir daha evlenirse Allah tarafindan öyle bir kadın girer ki hayatına ne annesi kalır ne bacısı.Size yasattiklarinin bir tanesini bile ona yapamaz hale gelir .İlahi adalet işler her zaman . Gönlünüzü ferah tutun.

Evet dokuz yıllık evliyim :) Zamana ihtiyacın var sadece, kendine ver bu zamanı
Ne guzel.Masallah allah uzun yillar nasib etsin.Cok ozenirim guzel evliliklere.zaman derken.ben otel odasinda aglaya aglaya uyumadan sabahi yaptim ve gidis saati bekliyorum.ruh sagligim yerinde degil beden sagligim icinde endise duyuyorum.esim de kirasini odedigi evinde rahat rahat uyuyodur.Bana huzur vermedi kendi bulur insallah.

Bunlar nasıl tanımlar böyle

Adamı bir kenara bırakıp kendinizle ilgilenin artık.
Kendisi size değer vermeyerek (üzgünüm ama) sizi sevmeyerek bir enkaza çevirmiş.
Hala böyle bir adam için üzülmeniz de bunun belirtisi.
Biraz zamana bırakın ve kendinizi sevin çünkü buna ihtiyacınız var

Anakuzusu erkek şuan gözümde gördüğüm en tehlikeli erkek.
Hep bize sundansundan uzak dur dediler
Oysa en fenasinin anakuzusu olduğu hic söylenmedi

Anakuzusu erkek şuan gözümde gördüğüm en tehlikeli erkek.
Hep bize sundansundan uzak dur dediler
Oysa en fenasinin anakuzusu olduğu hic söylenmedi
Benimde yasamadan once kesinlikle bilgim yoktu.1-anne duskunu 2-flortoz erkekten kesinlikle uzak durulmaliymis.

Gönül yoksa gönlü boşa yormaya gerek yok. Siz artik önünüze bakin. Sizi bekleyen güzel bir yaşam var. Kendinizi uzmeyin. Sonucta eti kemigi belli imiş. Bundan sonra kendi degerinizi korumaya bakin. Kendiniz ocin fedakarlik yapip mutlu kalin.

Aşk dilencisi olmaktansa acimla yaşarım ama gururumu kimse için ayak altı etmem benden vazgeçmiş bir insan için asla onurumu cignemem cignetmemde onla dogmadimki onsuz öleyim yaşamak bir insandan ibaret değildir kendiniz için yaşayın size değer vermeyen sizi önemsemeyen biri için parmağınızı bile kipirdatmayin..

Ben eşine de sana da üzülüyorum aslında, o adam da öyle yapacak bişe yok, değişmez değişemez, 40 yaşına gelmiş nerdeyse ,bacağı olmayan bi adam yürüyebilir mi, ruhsal aygıtı olgunlaşamamış ki seninle ailesinden bağımsız ilişki kuramıyor işte. Seninle devam etmeye niyeti yok çünkü senin kesinlikle istemediğini o çok istiyor. Senin ne kadar net olduğunun farkında, korkuyorum demesinin sebebi bu. Olmayacağını biliyor çünkü. Bazen daha fazla eşelemenin anlamı olmaz sizinki de öyle, tam bu noktadasın şimdi acını çek sonra zamanla kabullenme sürecine gireceksin.

Çok daha güzel bi evliliğin olur inş senin için dua ediyorum şuan, hissettiğin acıyı sadece tahmin ediyorum ,o ateş seni yakıyor çünkü. Şunu bil hiçbir duygu sonsuza dek sürmüyor acı, hüzün hatta mutluluk bile geçiyor,seninki de geçecek zaman ver kendine.

Dokuz yıllık evli olmam başarı değil sadece normal bir adama denk gelmişim hepsi bu. Korkma ,normal tüm istatistiki çalışmalarda anormalden çok çok daha fazladır, sen anormaline denk gelmişsin. Buna da kısmet diyorlar herhalde.

Valla o adamı odaya kapattığınızda, kendini yere atıp (tam hatırlamıyorum ama böyleydi galiba)
"annnaaaaeee annnaaaaeeee, anneme bişey söyleme" dediğinde arkanıza bakmadan kaçmanız gerekiyordu.
Boyle bir sey yasandi mi gercekten?

Yasamis gibi yazmissiniz.Atesler icindeyim.Evliligimde yari yariya araftaydim yari yari ya mutlu eden seyler mevcuttu.Ama arafta olan kisim mutlulugumu ezmeye baslamisti ve kalp agrisi yapiyordu.Cok iyi analiz etmissiniz bu kadar olur.Siz dusunun altli ustlu apartmanlarda kv problemini.Ben binlerce km uzaktayken bu mutsuzluga boguldum cunku huzur vermiyordu esim.Benim duygularimi sömürüyordu o bana veremiyordu.Benim aklim suan normal adam kriterini almiyor boyle seyler yasanmiyor heralde normal adam olunca?

Boyle bir sey yasandi mi gercekten?
Yasandi.Ben ise annesiyle ilgili incitici bisi soylememistim.Cok naiftim.Mesela şoyle demistim birgun hamileyken. annesini istiyordu dogumda 'annen gelirse cok iyi olur yardim eder,yemek yapar' demistim.O da 'sen anneme yemek mi yaptiracaksin ' diye beni rencide etmisti.Halbuki annesi yemek yapmayi sever.ben de cok vericiyimdir.Yani hersey yanlis anlama durumu vardi.

Cok üzgünüm ama eşiniz leş bir insan. Siz her ne kadar kotu insan degil deseniz de bu düpedüz kötülük. Yeni doğum yapmissiniz kalkip yemek mi yapacaksınız bir de? Annesinin dizinden ayrilamayan adamlari koca diye seçmeyin hanimlar nolursunuz. 1 tane hayatiniz var. Baska yok.

Siz evliliğe devam etmeniz için saçma sapan şartlar sunan, bencilce önceliği hep kendi isteklerine verip sizi piyona çevirmek isteyen bir adamın içinden, dizilerde ki esas oğlanın çıkmasını bekliyorsunuz.
Sizi kaybetmemek için parmağını dahi kıpırdatmıyor farkında değil misiniz? Belki eşinizden fizikende, ruhende kaç gömlek üsttesiniz, neden kendinize bu değersizliğiniz? Belki başka bir yerde, başka birinin kıymetlisi olacaksınız. Artık hayatınız için güzel şeyler yapın.

Kesinlikle her satırına katılıyorum, eşine üzülmek dışında. Çünkü 18/20 lerde bir erkekten değil, 40 lı yaşlarda olgunluk beklenen gereken bir erkekten bahsediyoruz. Herkes evliliğinde yanlışta olabilir, yetiştirilme tarzına göre hatalı davranabilir. Ama Allah bu aklı muhakeme yeteneğimiz olsun diye vermiş. Bir davranışın hayat arkadaşını mutsuz ediyorsa durup düşünürsün, değişmeye, orta yolu bulmaya çalışırsın. Hangimiz 20 li yaşlarda ki halimizdeyiz ki.

Konu sahibi boşanır, şu psikolojiyi atlatır ve eşine olan bağımlılığını yenebilirse 1 sene sonra ben nasıl katlanmışım bu egoistliğe diyecek. 1 yıl sonra ki A Assley159 şimdi ki A Assley159 i tokatlamak isteyecek.

Tek istegim surdan kurtulmak ve acımi cekip hayatimin devamina bakmak.Ben boyle yaptikca o guclendi.Ben guclu oldukca da ruhumu emdi.mutlu olmam ona faydali birseyken o beni mutsuz etmeyi secti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…