Yine ben..Eşimle ayni evde 2 yabanci gibiyiz,bebeğimizle de ilgilenmiyor..

Valla körum galiba bu konularda..Yani benim kocam aldatmaz asssla diyenlerden degilim guvensizlik kanima islemis kimseye guvenemiyorum tam olarak.. Hafiyelikten de anlamam ne yapsam ki. Mesela telefonunu kurcaladigim zamanlarda hic bisey bulamamistim(amma da anlamiyormusum hafiyelikten) .. baska nasil bulabilidim bi iz bi kanit :/
Kanıt? Başka kadınların çıplak fotoğrafına bakması kanıt değil mi? Telefonun değil bilgisayarın izini sürün bence. Bilgisayarda arama geçmişini mailleri istediği kadar silsin bulmanın yolları var. Eşiniz bunları biliyorsa siz bilmiyorsanız pekala kırk dolap çevirmiş olabilir. Ama bunda sizin suçunuz da var bence. Evlenip çocuk yapan çiftler kendini sadece çocuğa adayıp eşini boşlamamalı. Öyle olunca evlilik diye bir şey kalmıyor.
 
Ayy hatirliyorum :p onu yazan sen miydin. Benimki memeyi adam akilli emmiyor resmen yiyor. :KK70: hatta tekini yerken digerini de tirnoşlariyla cimcikliyor illa .. hart hart isirmak da var tabi.. valla mahvoldu benimkiler iyice tirnak dis izleri icinde .. canim aciyor . Ne yapsam gene o el gidiyo diger memeye..
vay afacan vayyyy :KK70:
neyse tehdit edin eşinizi kendini iyice bişey sanmış kusura bakmayın
 
Selam herkese.. beni daha sabah gunesi yuzunu gostermemisken yazmaya iten,bebegimin uyanip suratima bakip bakip bakip ,konusamayan cocugun geeh bab gibi birsey demesi oldu..
Babasini soruyor galiba. ..Dun gece uyuturken sanki kacip icerilere bakmak ister gibiydi huzursuzdu ve ,biz uyuyalim baban da gelir sonra falan demistim.. :/

Kizlar belki biliyorsunuzdur esimle olan sorunlarimi yazmistim. En son da,sali gecesi pc oyunu oynuyorum diye kapandigi odaya onu saat gece 2gibi yanimda goremeyince birden dan diye girmis ve pc oyunu ekraninin onunde kucultulmus internet sayfasinda mustehcen bir kadin fotografina bakarken yakalamistim..Oo hayirli isler deyip odadan cikmistim geri yatmistim..Esim ise sanki, yakalandik..demisti kendi kendine..

Cinsel hayatimiz cok kotu. Bir bebegim var. Memeyle uyur ve yatarak yer memesini de genelde. Kucagi sevmiyor o konuda. Oyle alistik ikimiz de. Gec uyuyup sabah olana dek cok fazla uyanan da bir bebek. Hep boyleydi yani. Dis zamanlari 15 dk da bire kadar dustugu bile oldu ..Neyse.. hal boyle olunca acikcasi kolayima geldi ve yanimda yatirdim cogu zaman. Mesela gecede 1 2 kere yatagina koyuyordm sonraki uyanmalarinda yine bizim yatakta uyuyup kaliyorduK. Ben ondan once bayiliyorum bazen.. merak edenler icin bu kismi da ilistirmis olayim..

Esimle o andan beri hic konusmadik. Kendisi dusa girdi cikti odadan yastik vs aldi biz bebegimle uyuyorduk. Ki zaten sinirliydim gelmesin diye bebegimle iyice yayilarak yatmistik..Icerde yatti o gece..
Sonra,carsamba aksamina kadar hic iletisim kurmadik sabah da gorunmeden ise gitmisti..carsamba aksam mesaj atmis,ben geldim kapidayim anahtari cek kilidi indir izin verirsen salona geceyim ,sabah da size gorunmeden cikarim evden..diye.. Dedigini yaptim. O da dedigini yapti hic iletisim kurulmadi ondan sonra..Persembe sabah saati calinca duydum. Bekledim acaba gelir kizini gorur mu gtmeden diye. Cunku oper giderdi.. gelmedi..Cikti gitti.

Dun aksam da elma bahane ettim ve kizimiza elma al bi taneyi disledi ama kotuydu onu veremem dedim. Tamam dedi falan. Saat olmustu nerdeyse 10 bu arada. Gidip hemen almis neyse ki. O saate kadae napti nerdeydi bilmiyorum. Sonra msj atmis bana acil lazim mi elma diye.. ben de niye soruyorsun yazdim. O da,asagiday da getiricem dedi. Ben de ,acilse 2 dk da degilse 20 dk da mi getrceksin ne alaka dedim.. evet dedi..
Sonra yine ben geldim ac kapiyi da salona geceyim vs vs.. Tamam ama kizimiza gorun cunku seni merak ediyor dedim.Hayir,yuzune bakamam...dedi..

Kizim emekledi hizlica babasi kapi sesleri yapinca bana da o ara biraz gulme geldi aslinda ama neyse ki babasi gormedi cunku bebege bakmamak icin arkasini donmus kapi kilitliyordu..
Ve odasina tikildi gene..
Sonra mesaj attim. Birseyi ben gorunce yapmis olmuyorsun kizimizin yuzune bakamama sebebin nedir,bakamiycaktiysan zsten bakamasaydin diye.. cevap yok..
Deminki uyanip da mirildanmasini da yazdim ama uyuyordur gormedi daha ..

Kizlar cok sacma degil mi bu hali.. utaniyor anliyorum ama.. Pc ekranindaki gordugum sey kulotlu bir kadin resmiydi ki gogsunu de koluyla kapatmisti hatta .. Yani daha beter birseyler de gorebilirdim bence namuslu bile kaldi sanki o fotograf..

Yoksa baska seyler de vardi da isin icinde ,onu gordugumu falan mi sandi ki..Ben sadece fotografa baktigini gordum.. :/

Kirildigim kizdigim noktalar da
1. Cinselligi hic istemememe (dogum sonrasi olustu bu durum ama onceden cok muptelasi degildim gene) ragmen ve bu aralar talep ettiginde hep basimdan kovaladigim icin ,o gece bebek uyuduktan sonra 12bucuk civari gelsene oyun mu oynayacaksin gibisinden mesaj atmistim ve cevap vermemisti. Sonrasinda da bu durum .. canim skldi acikcasi..

2. Pc nin bulundugu oda aslinda kizima diye dusundugumuz bebek halili bebek aksesuarlarinin bazi esyalarinin oldugu bir oda..Orda yatmayinca kizim pc orada kalmisti. Yani o odanin atmosferine uymuyor orada bakmasi etmesi. Banyoda falan baksaydi telefonuyla baksaydi ne bileyim..


Uzun oldu farkindayim.. Siz ne dersiniz bu konuda.. napsam ki. Kizim icin uzuluyorum babasinin sirtini goruyor iki gundur. ..
Diyeceksiniz ki ay boyle cocuklara uzuluyorum,annenin babanin hatasini yukleniyorlar falan filan. Ben de ayni seyleri babasina ima ediyorum ama adam utaniyor ..

Bir de.. islerim basimdan askin. Her konumda yaziyorum ama gene yazayim .. yukseklisans tezi yazmam lazim ve son donemdeyim. Eger mayisa kadar halletmezsem bu yazma teslim etme basim islerini,kaydim silinecekmis cunku suremi aştim baya.. 2gundur iyice tek basima kaldim resmen. Hic bakamiyorum ki daha yazmaya baslayamadim bile.. :KK43:
Kusucek zamani buldu. Benim kusmem lazim agiz tadiyla kusemyorum bile. Kendi benden beter...
Herkes al karşına konuş demiş ama bence ağzına kürekle vursan daha iyi! Evlenmesinler, sorumluluk alamayacklarsa, olgun davranamayacaklarsa evlenmesinler...pc siyle evlenseymiş...zaten öyle gibiler..
 
Fotografti amaaa. Amator de degil profesyonel duruyordu hatta :/
lafa bak ya anlamadim neden bosanmiyorsunuz diyor nekadar kolay bosanmak bosatmak ya nasil bi kafada yasiyorsunuz wmin olmadiginiz hisey yuzunden evet yaptigi dohru degil baska nir kadina resimde olsa bakmasi ama insan bu hata yapar yani bide kesin gibi video o niye bosanmiosun diyor. Sen nerden biliyosunda bunu bosatmaya kalkiyosun insanlari. Arkadasim sen isine bak kocani daha iyi tanirsin biz bilemeyiz ...
 
lafa bak ya anlamadim neden bosanmiyorsunuz diyor nekadar kolay bosanmak bosatmak ya nasil bi kafada yasiyorsunuz wmin olmadiginiz hisey yuzunden evet yaptigi dohru degil baska nir kadina resimde olsa bakmasi ama insan bu hata yapar yani bide kesin gibi video o niye bosanmiosun diyor. Sen nerden biliyosunda bunu bosatmaya kalkiyosun insanlari. Arkadasim sen isine bak kocani daha iyi tanirsin biz bilemeyiz ...
Laf aramizda o yoruma ben de gulmustum birazcik :)
 
Son durum nedir ? Bütün sayfaları okudum , hatalısınız , eşiniz de hatalı karşılıklı konuşun lütfen ve bebeği bir şekilde ayırın yatagınızdan .
Merhaba.. son durum,esimle konustum ortalik yumusadi bebegimizle de aralari cok guzel tekrardan.. ama baska baska sebeplerden yine sogukluk var aramizda. Ev islerine yetisememem sorun oluyor bu aralar. Esim sosyallesemyoruz kimse evimize gelmiyor heryer heryerde bi suru laf etti. Haksiz da degil ama gercekten yetisemiyorum. Sanirim bi yardimci dusuncem artik.. :/
 
Merhaba.. son durum,esimle konustum ortalik yumusadi bebegimizle de aralari cok guzel tekrardan.. ama baska baska sebeplerden yine sogukluk var aramizda. Ev islerine yetisememem sorun oluyor bu aralar. Esim sosyallesemyoruz kimse evimize gelmiyor heryer heryerde bi suru laf etti. Haksiz da degil ama gercekten yetisemiyorum. Sanirim bi yardimci dusuncem artik.. :/
bıdı bıdı ömür törpüleyeceğine ergenler gibi trip atacağına 2 işin ucundan tutsun da bi zahmet evi toplayıversin. Ne çekilmez huysuz aksi bi adammış..
 
Belki de bildiğinizi sandığınız şeyler yanlıştır. Terapist kimseyi karşısına alıp öğüt vermez. Şöyle yap böyle yap demez. Terapist, yanlışlarınızla ya da doğrularınızla ilgilenmez, duygularınız üzerine konuşur, işlevsel olmayan düşünme biçimlerinizi farketmenizi sağlar. Gerisi sizin bileceğiniz bir şeydir. Size sadece şunu söyleyebilirim: Şuan için tüm çözümlere kapalı olduğunuzu ve her şeye üşendiğinizi görüyorum. Siz bazı şeyleri çözmeye istekli olmadığınız sürece kimse hiçbir şeyi çözemez..

:KK9::KK9::KK9:
Gerçekten çok guzel bir noktaya değinmişsiniz.
Konu sahibi hem düzenden memnun değilsiniz hem de değiştirmek için hiç çaba sarf etmiyorsunuz. Bilmem farkında mısınız ama evliliğinizde tehlike çanları çalıyor.
Ama sizin cumleniz: Aldatiyorsa da gider.. evliligim illa sursun diye onurumdan durustlugumden ödun verecek de degilim.
İyi de işler o noktaya gelmeden neden biraz çaba sarfetmiyorsunuz evliliginiz için?
Bebeğiniz zor bir bebek olabilir (ki bence bebeğinizi bu kadar anneci yapan bir etken olmali). Eşinize değismek istediğinizi ama bunu tek başınıza yapamayacağınızi söyleyin. Tüm ilgi ve sevginizi sadece bebeğinize vermenin yanlış olduğunu ama bebek bakma sürecine katılmadığı için bunu size onun mecbur ettiğini söyleyebilirsiniz mesela. Haftaici gündüz eve bir temizlikçi gelip köşe bucak bir temizlik yapabilir. Siz de her gün saat 6da,eşiniz gelmeye yakın ortalığı toplayabilirsiniz. Silmeden supurmeden, çirkin dağınıklık kalksa yeter. Ya da alın kocaman kapaklı plastik kaplardan, eşiniz gelmeden salonda incik cıncık oyuncak vs...ne varsa atın o kutuya, bir salon rahatlasin.
Ayda bir misafir çağırın. Haftasonu mesela eşiniz çocuğu alsın birkaç saat dışarı çıksın, size uyumak için zaman bıraksın...
Ya da sizin için 'ozel' olacak bir gecede, eve geldiği gibi bebeği ona postalayip odada bir-iki saat kendinizle başbaşa kalabilirsiniz. Uzun-sicak bir duş alırsınız, belki kıl tüy vs...saçlarınızı maşalarsiniz... Bebeği emdirip ODASİNA koyduktan sonra da evliliğinize biraz zaman ayirabilirsiniz.
Kusura bakmayın ama empati yapıyorum, eşinizin yerinde olsam kendimi damızlık koca gibi hissederdim.
 
Selam herkese.. beni daha sabah gunesi yuzunu gostermemisken yazmaya iten,bebegimin uyanip suratima bakip bakip bakip ,konusamayan cocugun geeh bab gibi birsey demesi oldu..
Babasini soruyor galiba. ..Dun gece uyuturken sanki kacip icerilere bakmak ister gibiydi huzursuzdu ve ,biz uyuyalim baban da gelir sonra falan demistim.. :/

Kizlar belki biliyorsunuzdur esimle olan sorunlarimi yazmistim. En son da,sali gecesi pc oyunu oynuyorum diye kapandigi odaya onu saat gece 2gibi yanimda goremeyince birden dan diye girmis ve pc oyunu ekraninin onunde kucultulmus internet sayfasinda mustehcen bir kadin fotografina bakarken yakalamistim..Oo hayirli isler deyip odadan cikmistim geri yatmistim..Esim ise sanki, yakalandik..demisti kendi kendine..

Cinsel hayatimiz cok kotu. Bir bebegim var. Memeyle uyur ve yatarak yer memesini de genelde. Kucagi sevmiyor o konuda. Oyle alistik ikimiz de. Gec uyuyup sabah olana dek cok fazla uyanan da bir bebek. Hep boyleydi yani. Dis zamanlari 15 dk da bire kadar dustugu bile oldu ..Neyse.. hal boyle olunca acikcasi kolayima geldi ve yanimda yatirdim cogu zaman. Mesela gecede 1 2 kere yatagina koyuyordm sonraki uyanmalarinda yine bizim yatakta uyuyup kaliyorduK. Ben ondan once bayiliyorum bazen.. merak edenler icin bu kismi da ilistirmis olayim..

Esimle o andan beri hic konusmadik. Kendisi dusa girdi cikti odadan yastik vs aldi biz bebegimle uyuyorduk. Ki zaten sinirliydim gelmesin diye bebegimle iyice yayilarak yatmistik..Icerde yatti o gece..
Sonra,carsamba aksamina kadar hic iletisim kurmadik sabah da gorunmeden ise gitmisti..carsamba aksam mesaj atmis,ben geldim kapidayim anahtari cek kilidi indir izin verirsen salona geceyim ,sabah da size gorunmeden cikarim evden..diye.. Dedigini yaptim. O da dedigini yapti hic iletisim kurulmadi ondan sonra..Persembe sabah saati calinca duydum. Bekledim acaba gelir kizini gorur mu gtmeden diye. Cunku oper giderdi.. gelmedi..Cikti gitti.

Dun aksam da elma bahane ettim ve kizimiza elma al bi taneyi disledi ama kotuydu onu veremem dedim. Tamam dedi falan. Saat olmustu nerdeyse 10 bu arada. Gidip hemen almis neyse ki. O saate kadae napti nerdeydi bilmiyorum. Sonra msj atmis bana acil lazim mi elma diye.. ben de niye soruyorsun yazdim. O da,asagiday da getiricem dedi. Ben de ,acilse 2 dk da degilse 20 dk da mi getrceksin ne alaka dedim.. evet dedi..
Sonra yine ben geldim ac kapiyi da salona geceyim vs vs.. Tamam ama kizimiza gorun cunku seni merak ediyor dedim.Hayir,yuzune bakamam...dedi..

Kizim emekledi hizlica babasi kapi sesleri yapinca bana da o ara biraz gulme geldi aslinda ama neyse ki babasi gormedi cunku bebege bakmamak icin arkasini donmus kapi kilitliyordu..
Ve odasina tikildi gene..
Sonra mesaj attim. Birseyi ben gorunce yapmis olmuyorsun kizimizin yuzune bakamama sebebin nedir,bakamiycaktiysan zsten bakamasaydin diye.. cevap yok..
Deminki uyanip da mirildanmasini da yazdim ama uyuyordur gormedi daha ..

Kizlar cok sacma degil mi bu hali.. utaniyor anliyorum ama.. Pc ekranindaki gordugum sey kulotlu bir kadin resmiydi ki gogsunu de koluyla kapatmisti hatta .. Yani daha beter birseyler de gorebilirdim bence namuslu bile kaldi sanki o fotograf..

Yoksa baska seyler de vardi da isin icinde ,onu gordugumu falan mi sandi ki..Ben sadece fotografa baktigini gordum.. :/

Kirildigim kizdigim noktalar da
1. Cinselligi hic istemememe (dogum sonrasi olustu bu durum ama onceden cok muptelasi degildim gene) ragmen ve bu aralar talep ettiginde hep basimdan kovaladigim icin ,o gece bebek uyuduktan sonra 12bucuk civari gelsene oyun mu oynayacaksin gibisinden mesaj atmistim ve cevap vermemisti. Sonrasinda da bu durum .. canim skldi acikcasi..

2. Pc nin bulundugu oda aslinda kizima diye dusundugumuz bebek halili bebek aksesuarlarinin bazi esyalarinin oldugu bir oda..Orda yatmayinca kizim pc orada kalmisti. Yani o odanin atmosferine uymuyor orada bakmasi etmesi. Banyoda falan baksaydi telefonuyla baksaydi ne bileyim..


Uzun oldu farkindayim.. Siz ne dersiniz bu konuda.. napsam ki. Kizim icin uzuluyorum babasinin sirtini goruyor iki gundur. ..
Diyeceksiniz ki ay boyle cocuklara uzuluyorum,annenin babanin hatasini yukleniyorlar falan filan. Ben de ayni seyleri babasina ima ediyorum ama adam utaniyor ..

Bir de.. islerim basimdan askin. Her konumda yaziyorum ama gene yazayim .. yukseklisans tezi yazmam lazim ve son donemdeyim. Eger mayisa kadar halletmezsem bu yazma teslim etme basim islerini,kaydim silinecekmis cunku suremi aştim baya.. 2gundur iyice tek basima kaldim resmen. Hic bakamiyorum ki daha yazmaya baslayamadim bile.. :KK43:
Kusucek zamani buldu. Benim kusmem lazim agiz tadiyla kusemyorum bile. Kendi benden beter...
Eğer ayrılık gibi bir niyetin yoksa yaklaşmaya çalış derim ben aradaki mesafe uzadıkça uzar eve yabancı olması durumu dışarı karşı kapılarını açar, bunun yanında dikkatimi çeken ben ve kızım diye bahsediyorsun belki ben yanlış anladım eğer öyleyse kusura bakma şimdiden ama o sizin eşiniz ve çocuğunuzun babası eve yabancı gibi gelip gitmesi iki lokma yemek yememesi iki kelime etmemesi onun içinde üzücü bir durum. Erkekler de insan siz yaklaşık bir iki o da yaklaşacaktır . Hayat sizin etrafınızda dönmüyor omunda duygu ve düşünceleri var onunda işleri var onun da bir kızı oldu .. elbette yaptıkları doğru değil ama onunda ilgiye ihtiyacı olabilir bir sorunu sıkıntısı olabilir lütfen anlayışlı olun ve yılmadan yaklaşın unutmayın yuvayı ayakta tutan bir nevi kadınlardır.
 
Video veya resim boşanmak için bir neden değil hatta bir kusur bile değil bunlara bakmak ,tabi bakmaması daha iyidir ama bu onun babalığından veya kocalığından bişey eksiltmez çok tek taraflı bakıyorsunuz . İyi bir evlat yetişmesi için ilk önce iyi bir anne baba ilişkisi lazım bu da her manada hem iletişim hem cinsellik hem maddi ve manevi eğer iyi bit karı koca ilişkisi yoksa çok iyi anne olmanız bebeğinizin bir tarafının eksik olmaması için yetmeyecektir. İş Güç herkesin hayatında devam ediyor şu anda anladığım kadarıyla eşinize yaptığınız muamele çocukça ve hep karşı taraftan bir beklenti içinde. Karşılıklı empati yapıp eşinize yaklaşın eşinizin ve çocuğunuzun iyiliği için kolları sıvamanın zamanı geldi...
 
X