Selam hanimlar. Beni hatirladinizmi? Hala ailemleyim es kisine geri donmedim. Bosanma asamasindayim. Benim cok sinir oldugum konular var icimi yiyorum sizinle paylasmak istedim. Benim uzerime sirket acmisti ve ayni zamanda hesap numaralarida. O hesap numaralari hep ekside. Ve eksiyi tamamlamadan hesap numaralari kapatilamiyor malesef. Ser....siz ben halledemem bu hafta hastayim ben felan diyor. Hatta kufur ediyor allahin belasi. Ben zaten insan gibi davranmiyorum artik. Arabada hala benim uzerime. 5 aydir oduyorum am 2 ayini kendinden aldim. Bu ay halledecek arabayi ustumden alacak diye anlastik. Kizlar sizde bu ay bittiginde arabayi uzerimden almamis olursa, polise sikayet edimmi? Zaten aradim polisi kayit yaptilar. Anlasmali halledemezseniz bizi arayin tekrar dediler. Bide hic bi erkek icin binlerce borc oduyen oldumu?cok sinirimi bozuyor. Aileme harcardim o seref....sizin borclarini odiycegime. Cok canimi sIkIyor bu konu. Beni belki birazda olsa rahatlatirsiniz ve araba konusunda akil verirsiniz diye sizinle paylasmak istedim. Simdiden okudugunuz icin tesekur ederim hepinize
Araba malesef cok ucuza satilacak bir araba. Ama yinede borclari ya bu ay odersin yada arabayi bu ay kapinin onune koyarsim desem olur belki. Banka borcu suan 800 euro. Arabada asagi yukari okadar eder galiba yada daha az. Ama odemesse hem araba gitmis olur hemde borc bana kalmis olur. Arabayi uzerimden alda naparsan yap demistim ama suan bu banka borclari cikti. Sizce mesajmi atsam sartlarim bunlar diyeArabayı satın borçların bir kısmını kapatın. Sonra da dava açıp borçları bölüşün. O adamla anlaşmanız imkansız.
Adam sizin şartlarınızı önemsiyor mu?Sizce mesajmi atsam sartlarim bunlar diye
Borclar kagit uzeri benim uzerime diye bisey ispat edemem kolay kolayArabayı satın borçların bir kısmını kapatın. Sonra da dava açıp borçları bölüşün. O adamla anlaşmanız imkansız.
Vallaha biyerleri sIkIsinca onemsiyor sadece yani kendini dusundugu icin pislik. Polisi ararim 2 aylik araba masraflarini odemessen dedim hemen yatirdi gecenlerdeAdam sizin şartlarınızı önemsiyor mu?
Sizce 100 binlerce borcta odesem bu pislikten kurtulduguma sevinip rahatlamam lagzim degilmiArabanın borcu varmış sanırım konu sahibi borcuyla beraber devredecek ama şirket kısmı sıkıntılı.bir şekilde borçları ödetmeye bakın. Sıfırla bile çıksanız bu evlilikten kardasınız
Sizce 100 binlerce borcta odesem bu pislikten kurtulduguma sevinip rahatlamam lagzim degilmiyinede haksizlik oldugu icin icim icimi yiyor onun pisliklerini odedigim icin
Ucuz olması bir şey değiştirmez.Araba malesef cok ucuza satilacak bir araba. Ama yinede borclari ya bu ay odersin yada arabayi bu ay kapinin onune koyarsim desem olur belki. Banka borcu suan 800 euro. Arabada asagi yukari okadar eder galiba yada daha az. Ama odemesse hem araba gitmis olur hemde borc bana kalmis olur. Arabayi uzerimden alda naparsan yap demistim ama suan bu banka borclari cikti. Sizce mesajmi atsam sartlarim bunlar diye
Cok korkuyorum borclar yinede bana kalacak diye. Avukat pek bisey yapamayiz demisti cunku. Bazi sirketleri evliyken onun uzerine gecirtirmistim. Allahima sukur ediyorum bide o sirketler uzerimde degil diye. Cok sukur 3 sirket yok ustumde yoksa hayatta uzerine almazdi suanUcuz olması bir şey değiştirmez.
Satın borcu ödeyin. Kalanı da mahkemede halledin. Adam sizin de dediğiniz gibi şeref yoksunu. Borç falan ödemez. Umutlanmayın boşa.
Tabiki öyle ama başkasının borcunu ödeyip sıkıntı çekmek ciddi bir haksızlık o yüzden borçtan kurtulmanın bir yolunu bulmaya çalışın demek istemiştim
[/QUOT
Bencede cok buyuk bi haksizlik ve bu dusunce beni delirtiyor. Zaten kendini hakli zannediyor bazi konularda, hala kufurlu konusuyor arada bide borclariyla ugrasiyorumAllahim insallah yardim eder bana
Ne sebeple polise şikayet edeceksiniz? Elinizde polise şikayet etmelik bir kozunuz varsa madem tüm borçlardan kurtarın kendinizi.Vallaha biyerleri sIkIsinca onemsiyor sadece yani kendini dusundugu icin pislik. Polisi ararim 2 aylik araba masraflarini odemessen dedim hemen yatirdi gecenlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?