yine ben:) lütfennn bana yardımcı olun

hayalkenti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
467
100
38
39
bu eski nısanlımla ayrılalı 5 ay olacak sanırım 5 aydırda konuşuyoruz aıleler asla ıstemıyor bır konuda anlaşamadık cunku benı cok severlerdı sözde:) sımdı eskı nısanlım 34 yasında hersey senın ıstedıgın gıbı olacak dıyo bende 28 yasındayım zaten cok secıcıyım bende onu ıstıyorum aılesıne durumu anlattı gecen pazar tabı herkez delımısın falan demıs yok ocağına ıncır ağacı dıker o kız falan demıs sen bunları nasıl unutursun dıyınce oda unuttum ben herseyı demıs akrabasıın bırıde okadar seyıde unuttuysa sevıyor demekkı demıs sımdı yıne bu hafta söyleyecek bız evlenmeye karar verdık dıye ben ona soyledım ikna etme sadece evlenecegımızı haber ver dedım .. nısanlım ozunde cok ıyı bırı cok ıyı bır baba olur ama tek kötü yanı dolduruşa gelmesı aradan 5 aya yakın bır zaman gectı sızce bu durum toparlanabılırmı? yada nerden baslayacaz nasıl hareket edecegız? aılesındende korkuyorum açıkçası bu arada aılemde ıstemıyor ama ben onları ıkna ederım nasıl hareket etmemız lazım hıc bılmıyorum

bir kere denemişsin olmamış galiba değişen durum nedir tekrar dönüş yapmışsınız ? aileler istemiyorsa yine istemiycekler. zor gunler senı beklıyo... ilişkiniz kaldıgı yerden devam eder hatta daha bi yeni başladık modunda ... böyle karnında kelebek böğürtü böcekler falann :*

Ailesi seni istemiyorsa cok zor..

Birde doldurusa geliyormus..

Bosver bitmis gitmis, simdi tekrar barissaniz eski yasanilanlar tekrar yasanir. Cünkü huylu huyundan vazgecmez.

eğer dolduruşa gelen bir kişiyse evlendiğinizde inan problem yaşama ihtimaliniz çok yüksek.çünki ailesi sürekli adamın başında dır dır dır sana karşı dolduracaktır.bunlara hazırlıklı ol bence

Onu ailesi istemeyince" ikna etmeeegg sadece haber verrr evleniyoruz diye ."
Kendine gelince
"Benim ailemde istemiyo ama ikna edicem ...
Sende sadece haber verseydin ya :)

????? Dogru anladiysam bence sen dolduruyorsun onu asil

zaten aılesı umrumda degıl tek kafama takılan konu bu dolduruşa gelmesı

Kendine gelince

ama o 34 yasında bır adam kendı kararlarını kendı hayatına nasıl yön vermesı gerektıgını bilir erkek o

Iyi aksamlar,ben olayi tam anlayamadimda ailesi seni neden istemiyor? Ocagina incir agaci diker derken neyi kastetmisler ki senle ilgili ??

Doldurusa gelen insanin kendi fikri yok demektir.. senin bu yaptigin; icinde timsah olan bir gole girip, umarim timsah beni farketmez demeye benziyor.

ama o 34 yasında bır adam kendı kararlarını kendı hayatına nasıl yön vermesı gerektıgını bilir erkek o
Alakasi yok sende kucuk sayilmassin sen 28yasinda tek basina karar veremiyor musun ? Kadin olman bu acizligimi veriyor sana erkek olunca ne olmus dedigin sey aileni direk ez gec ama kendim gonullerini alip ikna ederek halledeyim yok efendim illa yapilacaksa iki tarafta elini tasin altina koyacak yada iki tarafta ilkonce ikna yolunu deneyecek olmuyorsa ozaman dusunulur ama suan yaptigin sey senin ne kadar sinsi oldugunu acikca goosteriyor adamin ailesi hakli ve bos doldurus oldugunu sanmiyorum ben burda iki kelimenden caktiysam daha kimbilir neler vardir

Canim doldurusa geliyo bu huyundan vazgecmez kaldi ki 34 yasina girmis kendi kararlarini kendi verebilecek bir adamdan bahsediyoruz. Bu zamana kadar vazgecmediyse simdiden sonra isin biraz zor evlendikten sonra belki bu huyundan vazgecer ama bu sana bagli cok ugras vericeksin cok uzulup kirilicaksin eski nisanlinin bu huyunu degistirebilmesi icin bazi seyleri yasayip gormesi gerekir mesela kendi ailesinin gercekten huzurunu bozdugunu fark etmesi lazim ki bu inan cok zor cunku, neredeyse butun erkekler soz konusu ailesi olunca olaya daha iyi niyetli yaklasiyorlar (sen yanlis dusunuyorsun, aramizi bozmak gibi bir niyetleri olamaz vb.)

Kendine gelince

Kadınla erkeği nasıl 1 tutuyorsunuz ?
Kız tabiki ailesini ikna edecek eş adayıda ailesine haber verecek
Sonuçta kız isteniyo erkek değil !!!
Demekki kızın ikna etmesi edemiyosa kaçmadı lazım

aile istemiyorsa nasıl razı oluyorsunuz anlamadım.. bir kere her şeyi göze alıp evlenseniz bile yarın çocuklarınızın babaannesi, halası, amcası ile görüşmeyecek misiniz? gidip gelmeyecek misiniz? her seferinde sizden hoşlanmadığını bildiğiniz insanlarla aynı masada nasıl oturacaksınız?

kaldı ki bir kere sizden vazgeçmiş olan adamın evlendikten sonra sizin için ailesini sileceğini düşünecek kadar saf olmadığınıza inanmak istiyorum.. bu iş olmaz..

cok haklısın bende hereyın farkındayım aslında korkuyorum cok kararsızım bende aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…