- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.093
- 598
- Konu Sahibi hayalkenti
-
Gelinlik giyse ne olacak? Birbirlerinden başka kimseleri yok, sadece bir gelinliğe mi kaldı olay?gelinlik giymeliydi kız
Gelinlik giyse ne olacak? Birbirlerinden başka kimseleri yok, sadece bir gelinliğe mi kaldı olay?
Yani bahsettiğim kişiler her şeyi göze almış kişiler. Kendilerinden vazgeçmekle kalmadılar geçmişlerinden hayatlarını beraber geçirdikleri ailelerinden bile vazgeçtiler tamamen. Sen bunu yapamazsın sanmıyorum, yazdıklarından belli. Peki erkek arkadaşın yapabilecek mi? Bu çok zor ve ağır bir şey bence.. Her yiğidin harcı değil. Ben olsam yapamam.
Mezhep farklılığı.sorun neydi???
Canıım. Nişanlın seni seviyorsa gerçekten herşeyi kabul eder. Dolduruşa gelmesi hoş değil. Bu zayıf yanını yakalamışken dolduruş olayından kurtul. Bu konuyu ona aç. Dolduruşa geliyorsun, yeniden yapabilir miyiz falan de. İşe yarıyor. Benim eşim de dolduruşa gelir. Ama sadece benim dolduruşuma. Çünkü ben bunu alttan alttan yaparım. Açık açık yapınca seni gözüne alıp tepki gösterir. Şimdilik hanım hanımcık dur ailesinin yanında. Benim eşimin ailesi de bana bayılmıyor. Kınada onca rezillik çıkardım. Burunlarından getirdim. Ama nişanlının yanında mükemmel gelin gibi davranırsan her durumda sana hak verir. Eşim çok sakin biridir. Ama biri bana laf atacak olsa anası da olsun danası da olsun ağzına tükürür. Sen de nişanlına karşı bağlı davran. Ne derse hoş gör. Bak evlenince ne güzel olacak her şeybu eski nısanlımla ayrılalı 5 ay olacak sanırım 5 aydırda konuşuyoruz aıleler asla ıstemıyor bır konuda anlaşamadık cunku benı cok severlerdı sözde:) sımdı eskı nısanlım 34 yasında hersey senın ıstedıgın gıbı olacak dıyo bende 28 yasındayım zaten cok secıcıyım bende onu ıstıyorum aılesıne durumu anlattı gecen pazar tabı herkez delımısın falan demıs yok ocağına ıncır ağacı dıker o kız falan demıs sen bunları nasıl unutursun dıyınce oda unuttum ben herseyı demıs akrabasıın bırıde okadar seyıde unuttuysa sevıyor demekkı demıs sımdı yıne bu hafta söyleyecek bız evlenmeye karar verdık dıye ben ona soyledım ikna etme sadece evlenecegımızı haber ver dedım .. nısanlım ozunde cok ıyı bırı cok ıyı bır baba olur ama tek kötü yanı dolduruşa gelmesı aradan 5 aya yakın bır zaman gectı sızce bu durum toparlanabılırmı? yada nerden baslayacaz nasıl hareket edecegız? aılesındende korkuyorum açıkçası bu arada aılemde ıstemıyor ama ben onları ıkna ederım nasıl hareket etmemız lazım hıc bılmıyorum
gelinlik giymeliydi kız
ya da srnim umutundazaten aılesı umrumda degıl tek kafama takılan konu bu dolduruşa gelmesı
bu eski nısanlımla ayrılalı 5 ay olacak sanırım 5 aydırda konuşuyoruz aıleler asla ıstemıyor bır konuda anlaşamadık cunku benı cok severlerdı sözde:) sımdı eskı nısanlım 34 yasında hersey senın ıstedıgın gıbı olacak dıyo bende 28 yasındayım zaten cok secıcıyım bende onu ıstıyorum aılesıne durumu anlattı gecen pazar tabı herkez delımısın falan demıs yok ocağına ıncır ağacı dıker o kız falan demıs sen bunları nasıl unutursun dıyınce oda unuttum ben herseyı demıs akrabasıın bırıde okadar seyıde unuttuysa sevıyor demekkı demıs sımdı yıne bu hafta söyleyecek bız evlenmeye karar verdık dıye ben ona soyledım ikna etme sadece evlenecegımızı haber ver dedım .. nısanlım ozunde cok ıyı bırı cok ıyı bır baba olur ama tek kötü yanı dolduruşa gelmesı aradan 5 aya yakın bır zaman gectı sızce bu durum toparlanabılırmı? yada nerden baslayacaz nasıl hareket edecegız? aılesındende korkuyorum açıkçası bu arada aılemde ıstemıyor ama ben onları ıkna ederım nasıl hareket etmemız lazım hıc bılmıyorum
bu eski nısanlımla ayrılalı 5 ay olacak sanırım 5 aydırda konuşuyoruz aıleler asla ıstemıyor bır konuda anlaşamadık cunku benı cok severlerdı sözde:) sımdı eskı nısanlım 34 yasında hersey senın ıstedıgın gıbı olacak dıyo bende 28 yasındayım zaten cok secıcıyım bende onu ıstıyorum aılesıne durumu anlattı gecen pazar tabı herkez delımısın falan demıs yok ocağına ıncır ağacı dıker o kız falan demıs sen bunları nasıl unutursun dıyınce oda unuttum ben herseyı demıs akrabasıın bırıde okadar seyıde unuttuysa sevıyor demekkı demıs sımdı yıne bu hafta söyleyecek bız evlenmeye karar verdık dıye ben ona soyledım ikna etme sadece evlenecegımızı haber ver dedım .. nısanlım ozunde cok ıyı bırı cok ıyı bır baba olur ama tek kötü yanı dolduruşa gelmesı aradan 5 aya yakın bır zaman gectı sızce bu durum toparlanabılırmı? yada nerden baslayacaz nasıl hareket edecegız? aılesındende korkuyorum açıkçası bu arada aılemde ıstemıyor ama ben onları ıkna ederım nasıl hareket etmemız lazım hıc bılmıyorum
Ne kadar süredir birliktesiniz toplam? Bi de mühendis demissin, parasi yok demissin. Ne mühendisi de parasi yok anlayamadim, mühendislerin parasi olur yani genelde, tuhaf bi durum
cok uzun zaman calısmadı zaten calıstıgnıda aılesıne verdı hep 2 senedır bır bırıkım yok
cok uzun zaman calısmadı zaten calıstıgnıda aılesıne verdı hep 2 senedır bır bırıkım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?