yine ben:) lütfennn bana yardımcı olun

gelinlik giymeliydi kız
Gelinlik giyse ne olacak? Birbirlerinden başka kimseleri yok, sadece bir gelinliğe mi kaldı olay?
Yani bahsettiğim kişiler her şeyi göze almış kişiler. Kendilerinden vazgeçmekle kalmadılar geçmişlerinden hayatlarını beraber geçirdikleri ailelerinden bile vazgeçtiler tamamen. Sen bunu yapamazsın sanmıyorum, yazdıklarından belli. Peki erkek arkadaşın yapabilecek mi? Bu çok zor ve ağır bir şey bence.. Her yiğidin harcı değil. Ben olsam yapamam.

sorun neydi???

Sen nisanlin eve para veriyor Hic birikim yapmadi diye nisan atmistin. Bak canim sadece nisanlisin o aileye girmeden aile islerini burnunu sokman basli basina yanlis dugun tarihinde anlasamadiniz aileme sirtimi donemem bosanirsam bu kapiya gelicem demek nasil agir bir laftir bilmiyorsun. Ailesi cok hakli sen cok ayip ettin. Simdide ailesine emrivaki yaptirmaya calisiyorsun hic dogru adimlarla gitmiyorsun. Anne baba ahi alan evladin yuvasinda huzur olmaz. İkinizde gidin ailelerden ozur dileyin bir araya getirin hayir duasi alarak yuva kurun beddua alarak degil

Eski konunu bilmiyorum arkadasim burda binlerce kadin var hepsine sorabilirsin bu soyleyecegimi..hicbirsey hic kimse degismez sen sadece oldugu gibi kabul edersen mutlu olursun..buna hazirsan sorun yok demektir.

Aimeni zorlama istemiolarsa bişy vardır.. sonra elinle ettin göznle ağla derler.. bu yastançsonra kimi bulacam die düsünüyordur...

Canıım. Nişanlın seni seviyorsa gerçekten herşeyi kabul eder. Dolduruşa gelmesi hoş değil. Bu zayıf yanını yakalamışken dolduruş olayından kurtul. Bu konuyu ona aç. Dolduruşa geliyorsun, yeniden yapabilir miyiz falan de. İşe yarıyor. Benim eşim de dolduruşa gelir. Ama sadece benim dolduruşuma. Çünkü ben bunu alttan alttan yaparım. Açık açık yapınca seni gözüne alıp tepki gösterir. Şimdilik hanım hanımcık dur ailesinin yanında. Benim eşimin ailesi de bana bayılmıyor. Kınada onca rezillik çıkardım. Burunlarından getirdim. Ama nişanlının yanında mükemmel gelin gibi davranırsan her durumda sana hak verir. Eşim çok sakin biridir. Ama biri bana laf atacak olsa anası da olsun danası da olsun ağzına tükürür. Sen de nişanlına karşı bağlı davran. Ne derse hoş gör. Bak evlenince ne güzel olacak her şey

gelinlik giymeliydi kız

verdiğin cevaplardan anlaşıldığı kadarıyla evlenmek için büyümen değil daha olgunlaşman lazım.. aileler karşıya alınıp evlenilmez.. sen aileni ikna ederken neden o emrivaki yapacak? olgunlaşmadan evlenme konu sahibi..

Reactions: twe
Ailesinin sizin hakkınızdaki olumsuz yorumlarını gelip size anlatacak kadar toy
Yaşının insanı değil bence
Söylediğiize göre dolduruşa da geliyormuş ki bu da karakterinin oturmamış olduğunu gösterir.
Çok zorlamayla belki evlenirsiniz ama çok üzülürsünüz gibi geliyor bana

Reactions: twe

Nisanlinin memleketi neresi? Ailesi cok inatci galiba

3 kere konu açtın, bir olay yüzünden beni sildiler deyip duruyorsun o olayı anlatmıyorsun. Olayı bilmediğim için sen haklısın ya da onlar haklı gibi bir yorum yapamam. Ama ailelerin rızası olmadan evlilik olmaz çok yıpranırsınız. Nişanlının da senin de evlilik için yeterli olgunluğa erişmediğinizi düşünüyorum...

Ne kadar süredir birliktesiniz toplam? Bi de mühendis demissin, parasi yok demissin. Ne mühendisi de parasi yok anlayamadim, mühendislerin parasi olur yani genelde, tuhaf bi durum

Ne kadar süredir birliktesiniz toplam? Bi de mühendis demissin, parasi yok demissin. Ne mühendisi de parasi yok anlayamadim, mühendislerin parasi olur yani genelde, tuhaf bi durum

cok uzun zaman calısmadı zaten calıstıgnıda aılesıne verdı hep 2 senedır bır bırıkım yok

Ne yaşadığını en iyi sen bilirsin,dolayısıyla bu senin hayatın ve en doğru kararı verip,mutlu bir hayatı seçmek ya da ömür boyu mutsuz Olmayı seçmek senin elinde,sadece senin...Kimseden akıl almana gerek yok ,otur adamakıllı düşün,nasıl bir hayatın olur onunla,ona göre net kararını ver,ben kendi hayatımla ilgili hiçbir konuda kimseden akıl almam,kendim karar veririm,bu da benim seçimim ve bu benim Hayatım.Hayatınla ilgili kararları veremiyorsan henüz,sorumluluk almaya da hazır değilsindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…