yine ben:) lütfennn bana yardımcı olun

Sakin sen aileni ikna etme. Gelsin pasa pasa ikna etsin kendini anlatsin. Bundan sonra olacak sureci anlatsin. Ailenizinde sizinde ve hatta iliskinizinde bir agirligi olsun. Yerinde olsam boyle yapardim yoksa asla guvenem3zdim. Hos boyle olmasi bile bir guven kriteri degildir aslinda ama en azindan bir adimdir.

ben aılesını sılmesını ıstemıyorum o onun aılesı .. ama bu aıle benım ıcın okadar uğraştı güle oyanay gelip istediler 1 yıldır nısanlıyım ben 2 yıllık bır emegım söz konusu bır konuda anlaşamadık dıye benı hemen sılmelerı doğrumu?

cok doğru söylüyorsun aslında gelip ailemin gönlünü alması gerekiyor aılem ona cok kırgın ve bızımkıler gerçekten hep ıyı nıyetle yaklastılar

sizin için o kadar uğraşan, güle oynaya gelip isteyen ailenin sizi silmesi için ciddi bir sorun olmuş olması gerekiyor.. ne oldu peki?

Kadınla erkeği nasıl 1 tutuyorsunuz ?
Kız tabiki ailesini ikna edecek eş adayıda ailesine haber verecek
Sonuçta kız isteniyo erkek değil !!!
Demekki kızın ikna etmesi edemiyosa kaçmadı lazım
Bir tutuyorum evet bence ayrim yapmadan ikiside ikna yoluna gitmeliydi bakti olacak gibi degilse ve cok istiyosa evet rest cekerdi hanimin sen boyle boyle yap direk diyip akil sokmasi kendisininse tam tersini yapmasi sacma olan .... kendimizin gerektiginde yapamayacagi seyleri karsiya yuklemek dogrumu erkek diye

cok doğru söylüyorsun aslında gelip ailemin gönlünü alması gerekiyor aılem ona cok kırgın ve bızımkıler gerçekten hep ıyı nıyetle yaklastılar
COk iyi gozlemlemen lwzim seviyorum diye ort bas etmemen lazim. Eski yanlislarin yapilmayacagina garanti vermesi lazim fala filan cok zor. Buyuk risk aliyorsunuz ama hayirlisi olsun hakinizda. Ama mutlaka ailenizle kendisi gorussun derim ben. 4 senelik evliligimde canimin yana yana ilk ogrendigim sey budur ciktim aradan rahat ettim. Babama bile esimle ilgili bisey soylediginde baba kendin konus diyorum o kadar rahatim ki

2 yıldır benı oğluna yapmak ıcın elınden gelenı yapan bır aıle var güle oynaya geldiler bır konuda anlaşamadık dıye benı hemen silmeleri doğrumu? ve ben saygısılık yapmadım o aılesı bencıl konuyu bılmıyorsun bır kere sıkıntı oldu aılemın ıstemedıgı bır konu oldu kayınvalıdem benı aradı bende dedımkı aıleme sırtımı dönemem yarın boşanırsam onların kapısına gelıcem annesının dedıgı su oldu!!! sen evlenmeden anne evıne gelmeyı düşünüyorsun kızım dedı cok fena bır kadın

Yine aynı yer
Tabiki söyliycek adam olsun söyletmesin

Istedigi kadar kotu olsun annesi babasi onun neticede ilk ikna etmeye calisir tipki senin gibi bakti olmuyorsa ve seviyosa ben bu kizla evlenicem seviyorum der biter ama senin direk soyle yap diye akil sokmani hic hos bulmadim onu anlatmaya ugrasiyorum

cok haklısın bende hereyın farkındayım aslında korkuyorum cok kararsızım bende aslında
Bende biraz yasadim evlendikten sonra bu tarz seyler k.vdemle aramda simdiye kadar hicbir tartisma gecmedi cunku soktugu hicbir lafa hic cevap vermedim simdiye kadar ama inan hicbir degeri bilinmiyor en ufak biseyde kocam hemen sen orda oyle dememeliydin gibisinden seyler soyluyor ama o tarafa hicbirsey belli edilmiyor arkamdqn dedikodu yaptigini bile duydum soyledim kocama annesinin marifetlerini ne dese begenirsin, o dedikodu olarak degilde dert yanmistir diyo salak bu derece hafifletebiliyo budurumu, ha yeri geliyo evet orda sen haklisin annem patavatsizlik etmis diyo ama bu sadece bizim aramizda ve o konuyla sinirli kaliyo bu arada da artik en nefret ettigim sey kocamin agzindan annesinin yaptiklarini hafifleterek o sekilde dusunmemistir gibi seyler duymak. Ben 2,5 yilda ogrendim ne halt oldugunu o da girmis 34 yasina (benimkide 34 yasinda bu arada) hala ogrenememis iste biliyo da salaga yatiyo laf soyletmemek icin iyi dusun canim inan biz mutluyuz kimse karisamaz bozamaz mutlulugumuzu deme oyle bir bozuyolar ki tabi kocan da buna canak tutuyo

ee kadın haklı, daha evlenmeden boşanmayı düşünmüşsünüz.. peki eşiniz kalkıp da " tuba kusura bakma senin dediklerini yapamam, yarın bir boşansam ailemin yanına geleceğim" dese ne hissederdiniz? o kadar yanlış şeyler yapıyorsunuz ve sonra kendi kendinizi dolduruyorsunuz.. bunu k.validene değil de arkadaşına söylesen o da sana aynı şeyi söylerdi emin ol..

ikna etmeye calıstı ama aılesı ıkna olmadıkı

Suan ailesi umrumda degil diyorsun ama evlenince hep göreceksin ailesini. Aile bu mutlaka karsilasacaksiniz. Ve dolduran ara bozmak isteyen aile, siz evli oluncada ayni olacak..

eskı nısanlımın garıp bir yanı var kimin yanında yasıyorsa o tarafta daha cok oluyo ben evlenirsem aılesıne karışmam ama gelip gitmekte istemem mesafee koyarım kendi gider gelir ben onlara karışmayınca onlarda bana karışmaz herhalde ayrrıca benım kapım acık eger onlar adım atarsa bende adım atarım onlara ama her zaman bellı bır mesafemı koyucam gıbı

Yakın bir arkadaşımın ailesi ve erkek arkadaşının ailesi birbirini istemedi. Yani aileler rıza göstermedi. Ev tuttular, kendileri nikah kıydılar, çocuk ailesini sildi, yani bildiğin sildi kimseyle görüşmüyor benim karıma laf söyleyen, namusuma laf atan benim ailem olamaz diyerek evi terketmişti. Kız da kendi ailesini terketti tabi. Nikahların da ben ve bir kaç arkadaşımız vardı, oda nikahı kıydılar kız gelinlik giymedi tabi :) Çok süründüler, maddi olarak çok sıkıntı çektiler ve hala çekiyorlar. Bakalım onların sonu nasıl olacak.. Bir de senin olayın nasıl gelişecek takip ediyorum iki çifti de

gelinlik giymeliydi kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…