çocuk isteğimi çok kara cahilce görüyomuş...benden çocuk bile istemiyo sanırım
aslında eşin boşanmaktan yana ama seni sevmediğinden değil belli ki yaşanan olumsuzluuklar onu yıldırmış yormuş...artık gelecektende bir umudu yok bherşey bitti diye düşünüyor nerden bu kanıya kapıldın dersen aynı şeyleri biz yaşıyoruz eşimle şuan?????**
sen ne yapmayı düşünüyorsun peki.
çocuk yapmak neden kara cahilceymiş onu anlamadım
evliliğin gereksiz olduğunu neden düşünüyo, acaba boşanıp beraber yaşamak mı istiyo, çocuk istememsi ve evlilik saçma demesi aklıma bunu getirdi
bu şekilde sorumluluğu daha az gibi hissetcek belkide
ayrıca borçlarla ayrılmanızın ne alakası var, yani borcu olmasa hemen boşarmış ya, borçları sen mi ödüyorsun
birlikte ödüyoruz o bana dedi borcumuz olmasaydı sen beni kaç kere terk ederdin die...ben terk edermşim onu...çocuğuda maddi durumdan dolayı istemiyo ama bunu böle sölemeside sinirime dokunuyo....
kaç yıllık evlisniz canım siz?
canım diğer konularını okudum...ben şöyle düşünüyoum.şimdi senin ailenin maddi durumu iyi,size yardım etmişler ama onun ailesinin maddi durumu iyi değil,size pek yardımları olmamış..belkide senin ailen karşısında ezildiği için bu kadar hırçın ve babanı istemiyor.dediğin gibi baban size yardım için elinden geleni yaptı ise ve o, buna rağmen ben onun işini yapmayacağım ,istemiyorum babanı falan diyorsa ( tabi başka sorun yoksa) bence kendi ailesine sahip çıkamadığı için ,seni rahat ettiremediği için kendine bir kızgınlık içinde olabilir.belkide bu yüzden boşanmayı düşünüyor..borçlarınız bittimi bilmiyorum ama hem kira,hem borç hemde geçinmek...onu bir bunalıma sokmuş olabilir.ama bu durumda elele verip herşeyin üstesinden gelmeye bakın..ve umarım hamile değilsindir...ve umarım çalışıyorsundur
ailem elinden geleni yapmadı aslında...babam yapabiliridi ama yapmadı onlarla aram açık bu yüzden...beni düşünmedi çünkü ve herkes kızar babama bu konuda...hamile deilim ayrıca çalışıyorum kasımda smmm sınavuna giricem 2 hafta sonra dershanem başlıyo...eşimde üzülüyo sen çok ii şeylere layıksın ama ben sana hiç bişey yapamıyorum diyor zor şeyler yaşadık hayatındaki en kötü şeyleri ben yaşatttım sana diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?