Yine ben ve Eim...

aslında eşin boşanmaktan yana ama seni sevmediğinden değil belli ki yaşanan olumsuzluuklar onu yıldırmış yormuş...artık gelecektende bir umudu yok bherşey bitti diye düşünüyor nerden bu kanıya kapıldın dersen aynı şeyleri biz yaşıyoruz eşimle şuan?????**

Eşiniz boşanmak isteseydi şayet bunu çoktan yapardı.
Bence eşiniz hayatttan ne istediğini bilmiyor.
Evlilik ağır gelmiş olabilir,borçlar olmasa giderdin falan demesi size karşı ezikliğini gösteriyor olabilir.yada daha bir çok şey bunları düşünmesine sebep oluyor olabilir.
Yapılacak şey çok belli oturulup konuşulacak.
Bir öyle bir böyle yürümez çünkü bu iş
Bir karara varılacak
Ya gidilip bitirilecek
Yada devam ediliyorsa bir yardım alınacak.
Başkada bir alternatif gözükmüyor canım

Bu ne dengesizlik istemiyorum git, yapamıyorum gel, bu ne böyle kafamçokkarıştı
Bence de devam etmek istiyosanız bir aile terapistiyle görüşürün bu şekilde de düzelmezse yolunuzu çizersiniz, oyuncak mısınız siz canım :umursamaz:

çocuk isteğimi çok kara cahilce görüyomuş...benden çocuk bile istemiyo sanırım

ıstemez tabii.Senle ilgili bir gelecek planı yok ki çocuk istesin..

Bana ne geliyor biliyor musun?
Eşinin derdini bilemem ama aslında boşanmak istiyor senden..
Sen ok boşanalım desen hemen kabul edecek, sonra da sen istedin boşandık diycek sana karşı ve çevreye karşı..

Ama boşanmak isteyen taraf asıl o olmasına rağmen buna cesareti yok..

Bence birbirinize zaman verin, üzerine gitme, isterseniz bir süre ayrı evlere geçin kafanızı toparlayın, sonra biraraya gelerek tekrar muhasabe yapın ve bu evliiği kurtarın bence..

siz ne yapacaksınız peki...

sen ne yapmayı düşünüyorsun peki.

ben elini tutup onu sevdiğimi sölemekten başka bişey yapamam ki...ona sadece şunu söledim ama beni sevmediğin anda bu evliliği bitir bana bunu söle...bi taraftandan ufakta olsa kenara kendime para atıcam ne olur ne olmaz ayrılırsak ben bi daha ailemin yanına dönemem

çocuk yapmak neden kara cahilceymiş onu anlamadım
evliliğin gereksiz olduğunu neden düşünüyo, acaba boşanıp beraber yaşamak mı istiyo, çocuk istememsi ve evlilik saçma demesi aklıma bunu getirdi
bu şekilde sorumluluğu daha az gibi hissetcek belkide
ayrıca borçlarla ayrılmanızın ne alakası var, yani borcu olmasa hemen boşarmış ya, borçları sen mi ödüyorsun

bende deniz_güneşe katılıyorum...
boşanma kararını alabilecek kadar cesur değil eşiniz...kendi vicdanını rahatlatmak ve boşanmanın ardından gelecek çevresel, ailesel sorunlarla uğraşmamak için de o kararı sizin vermenizi istiyor...
o istedi diyecek anlatabiliyor muyum?
eşinizin istediklerine öncelik verirseniz sürünürsünüz diyeyim size...
kendinize sorun evli olmak istiyor musunuz onunla.. istiyorsanız evliliğiniz için mücadele edin...
yok eğer sizde istiyorsanız o teklifi siz yapın...
bu konuşmalarla, bu hareketlerle evlilik yürümez...siz kadınsınız... önünüzü ondan daha çok görmek istersiniz...
bakalım gerçekten istediğ nedri...yok sadece gelecek kaygısı varsa o zaman sorunu kişisel... tedavi olsun... kimseyle yarına garantimiz yok... oturup bunu tasa etmiyoruz şimdiden...

birlikte ödüyoruz o bana dedi borcumuz olmasaydı sen beni kaç kere terk ederdin die...ben terk edermşim onu...çocuğuda maddi durumdan dolayı istemiyo ama bunu böle sölemeside sinirime dokunuyo....

ne kötü bir durum Allah kolaylık versin bence eşin çok bunalmış söylediği şeylerin seni yaraladığının farkında bile değil

birlikte ödüyoruz o bana dedi borcumuz olmasaydı sen beni kaç kere terk ederdin die...ben terk edermşim onu...çocuğuda maddi durumdan dolayı istemiyo ama bunu böle sölemeside sinirime dokunuyo....

valla bu yazdığından sonra acaba dedim komplexlerimi var, yani belkide gerçekten daha iyisine layık olduğunu düşünüyor olabilir, yanında kendini değersiz hissediyor olabilir, bilmiyorumCADIARZU

Konu sahibi arkadaşım kusura bakma ama ya eşinizi alıp bir psikoloğa götüreceksiniz yada boşanıp kendinize yeni bir hayat kuracaksınız. Böyle dengesiz insanla ömür mü geçer Allahaşkına yaaa offf

Kimseye boşan diyemem kimsenin yuvasının yıkılmasını istemem ama dengesizlerle de uğraşılıp hayatlarımızın karartılmasından yana değilim çünkü herkesin bir tek hayatı oluyor ve onuda en güzel şekilde yaşaması gerektiğine inanıyorum kimsenin dengesizliğini çekmeye değmez kimse kimsenin kıymetini bilmez.

canım diğer konularını okudum...ben şöyle düşünüyoum.şimdi senin ailenin maddi durumu iyi,size yardım etmişler ama onun ailesinin maddi durumu iyi değil,size pek yardımları olmamış..belkide senin ailen karşısında ezildiği için bu kadar hırçın ve babanı istemiyor.dediğin gibi baban size yardım için elinden geleni yaptı ise ve o, buna rağmen ben onun işini yapmayacağım ,istemiyorum babanı falan diyorsa ( tabi başka sorun yoksa) bence kendi ailesine sahip çıkamadığı için ,seni rahat ettiremediği için kendine bir kızgınlık içinde olabilir.belkide bu yüzden boşanmayı düşünüyor..borçlarınız bittimi bilmiyorum ama hem kira,hem borç hemde geçinmek...onu bir bunalıma sokmuş olabilir.ama bu durumda elele verip herşeyin üstesinden gelmeye bakın..ve umarım hamile değilsindir...ve umarım çalışıyorsundur

ailem elinden geleni yapmadı aslında...babam yapabiliridi ama yapmadı onlarla aram açık bu yüzden...beni düşünmedi çünkü ve herkes kızar babama bu konuda...hamile deilim ayrıca çalışıyorum kasımda smmm sınavuna giricem 2 hafta sonra dershanem başlıyo...eşimde üzülüyo sen çok ii şeylere layıksın ama ben sana hiç bişey yapamıyorum diyor zor şeyler yaşadık hayatındaki en kötü şeyleri ben yaşatttım sana diyor

Kendine güveni olmayan, ne beklediğini bilmeyen bir erkek daha.Kendini layık görmüyor size. Eşiniz ne iş yapıyor bilmiyorum fakat dediğim gibi size layık görmüyor sanırım kendisini. Sürekli yükselen birisiniz önünüz açık bana göre. Bu onu eziyor olabilir. Eğer cidden sizi sevdiğine inanıyorsanız eşinizle güzelce konuşup bir psikologdan yardım alın derim ben. Uzman yardımı olmadan zamana bırakmak ne derece doğrudur bilmiyorum. Çünki cidden duygularda dengesizlik söz konusu sebep ne olursa olsun. Sağlıklı bir ruh hali olmadan ne karar verilir, nede böyle bir yuvada huzur olur. Allah yardımcınız olsun. Sevgiler...

güzelim istekle azimle her şeyin üstesinden gelinir.herkesin maddi sorunları.bizimde var.inan bazen kendimi kaybediyorum,deliricek gibi oluyorum,eşimde kızıyor bana,düşünüyorsunda ne oluyor,herşey değişiyormu diyor.haklı da.düşünmekle herşey değişmiyor..bazı zamanlar iyiyim bazı zamanlar kötüyüm.seninle durumumuz aynı .herkes sevdiğini en iyi şartlarda yaşatmak ister ama bazen şartlar elvermiyor maalesef..siz çalıştıktan sonra herşey düzelir.bende iş bulsam herşey iyi olacak ama bir türlü bulamıyorum işte.(yani anlayacağın hayatta bazen herşey 1 tek şeye bakıyor..işte eşinin hırçınlığıda sana en iyi imkanları sağlayamadığı için bence..bence bu konuda onunla konuş ve maddi durumunuzun düzeleceğini,el ele verip herşeyi düzelteceğinizi söyle...

karisik bir durum, oturup konusunca hallediyorunuz, aradan bir sure gectiktrn sonra tekrar ayni konu...

bence esin ciddi bunalimda.. beraber bir aile piskologuna gitseniz yardimi olur belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…