bence sen bu adamdan çocuk sahibi olmayı sil at aklından..adam daha ne düşünüp ne hissettiğini bile anlayamamışkiii..dengesiz bi insanla evlisin ve öncelikli olarak onun düzelmesi lazım yoksa seninde psikoljin bozulur...onunla konuşmaya çalışş..bu anlık değişen fiklirlerinin nedenleri sor,öğren ve düzeltmeye çalış eşini
şekerim öteki konularına göz attım da,eşim 31 yaşında ama hala hayatta kendine bir yol çizememiş ve ne istediğini bilmiyor..ben olsam böyle bir insana asla güvenmezdim..birde demişsin ki ,ben çocuk istiyorum ve eşiminde istediğini biliyorum..Allahını seversen nereden biliyorsun eşinin çocuk istediğini? eşin sürekli fikir değiştiriyor..boşanalım -yok boşanmayalım ,sevmiyorum seni -yok seviyorum vsvs.....sürekli fikir değiştiriyor..yaş 31 ama eşin kendine bu hayatta bir yol çizememiş güzelim..bence bu adama güvenip çocuk doğurma ,2 gün sonra istemiyorum der ,sonra istiyorum der,sonra yok istemiyorum...anacım hayat böyle geçmez ki....ve benim aklıma şu geliyor,senin eşin sürekli fikir değiştiriyor ya acaba evlilik konusunda da mı ne istediğini bilmiyor...evlenmeye karar verdi,sonra fikri değişti aslında evlilik güzel değilmiş dedi..sonra güzel diyor..yazdığından bunu anladım..zaten eşinde demiş evli olmasakta olur daha iyi diye...
bence senin eşin kendisini neyin mutlu edeceğini bilmiyor...yaşadıkları onu doyurmuyor
arkadaşlar merhaba...bi çoğunuz biliyo eşimle sorunlarımız epey oldu...en son olanlar hakkında fikir danışmak istiyorum...biz yine bi akşam evdeyken benden ayrılmak istediğini söledi...benim onunla mutsuz olduğumu düşünüyomuş,oda bu yüzden mutsuzmuş işlerin düzeleceğine deil zamanla daha kötü olacağını düşünüyomuş ve aslında karar vermiş ayrılmaya ama beni üzmekten korkuyomuş daha doğrusu kendime bişey yaparım die korkuyomuş...buları duyunca o gece çalışıyodu bende aldım eşyalarımı ablama gittim...ertesi gün geldim o gecede beni aradı çok sevdiğini söledi pişman olmuş sölediklerine ben nasıl söledim bunları falan dedi...ertesi gün geldik bir araya konuştuk zamana bırakalım toparlayalım dedik...ii güzel...2 hafta geçti aramız gayet ii ...böle bi keyifsiz gördüm onu açtım konuyu sordum yine ne düşünüyosun evliliğimiz hakkında die...kafası çok karışıkmış,ama toparlanacağına inanmıyomuş aslında,herşey daha kötü olucakmış,hatta aslında evlilik gereksiz bişeymiş evlenmesekte olurmuş...gibi saçma sapan şeyler söledi...bi konuşurken dioki bizim aşkımızda sevgimizde bitti...ümit sen beni seviyomusun diorum o zamanda seviyorum dio..zamana bırakalım dio...sonra gittim yattım çok bozuldum bu arada bana bide dediki bizim borçlarımız olmasa sen beni elli defa terk etmiştin dedi...yatağa gittim geldi sarıldı bu defada dioki ben seni çok seviyorum...ben ne yapayım kızlar sizce...iice gergin bi adam olmaya başladı zaten herşeyde bağırmaya başlıyo azarlamaya başlıyo...ben ne yapayım sizce...düzelirmi bu ilişki...bana bi akıl verin ne olur...
Valla bacim benim bi tanidigim vardi adam 20 yil kadini hazirladi "yalniz yasamaya alis, ben olmadan nasil yasayacaksin bil" bilmem ne diye sacmaladi ve 20 yil boyunca bu adam kendine zemin yapti istedigi gibi yasadi kendi istedigi gibi yatirimlarini yapti yani kisaca kendi hayatini yasadi, 20 yildan sonra kadina sen yoluna ben yoluma yapti erkek miletine hic guvenilmez eger senle ileriye donuk bir hayali varsa tamam " 5 sene sonra surda oluruz 10 sene sonra bu durumda oluruz insallah" demiyorsa o erkekden korkacaksin!! ...
Benim tek tavsiyem ona guvenmeden cocuk yapma sakinnn!!!!!
evet arkadaşım olmuş bayaa sen yazalı durumlar nasıl gelişti bilemiyorum ama bu çizdiğin tabloda anlattıklarını düşününce direk başka sebeblerden boşanmanın yolunu yapan bir adam profili var.artık o sebebler ne ise gelgitler yaşıyor durmadan senide her seferinde getiriyooo gööttüürüüyoo...insanın dengesi kalmaz bu adamla...çocuk olayını bir rafa kaldır karar verinceye kadarda o raftan çıkartma sakın..bence birazda sıkı takibe al bu aralar bide öyle bak bakalım...
arkadaşlar merhaba uzun zamandır bakmamıştım konu bayağ arkalara kaydı die :) şimdi gördüm hepinize teşekkür ederim...eşimle aramız şimdi çok ii hatta bir görseniz üstüme titriyo eskisindende ii...ama son zamanlarda artık fark etmişti hatanın kendisinde olduğunu ve bunu sık sık dile getiriyodu...şimdilik bi problem yok bakalım inş.da olmaz