Yine ben ve Eim...

MeLiSimmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2008
1.219
5
158
39
İstanbul
arkadaşlar merhaba...bi çoğunuz biliyo eşimle sorunlarımız epey oldu...en son olanlar hakkında fikir danışmak istiyorum...biz yine bi akşam evdeyken benden ayrılmak istediğini söledi...benim onunla mutsuz olduğumu düşünüyomuş,oda bu yüzden mutsuzmuş işlerin düzeleceğine deil zamanla daha kötü olacağını düşünüyomuş ve aslında karar vermiş ayrılmaya ama beni üzmekten korkuyomuş daha doğrusu kendime bişey yaparım die korkuyomuş...buları duyunca o gece çalışıyodu bende aldım eşyalarımı ablama gittim...ertesi gün geldim o gecede beni aradı çok sevdiğini söledi pişman olmuş sölediklerine ben nasıl söledim bunları falan dedi...ertesi gün geldik bir araya konuştuk zamana bırakalım toparlayalım dedik...ii güzel...2 hafta geçti aramız gayet ii ...böle bi keyifsiz gördüm onu açtım konuyu sordum yine ne düşünüyosun evliliğimiz hakkında die...kafası çok karışıkmış,ama toparlanacağına inanmıyomuş aslında,herşey daha kötü olucakmış,hatta aslında evlilik gereksiz bişeymiş evlenmesekte olurmuş...gibi saçma sapan şeyler söledi...bi konuşurken dioki bizim aşkımızda sevgimizde bitti...ümit sen beni seviyomusun diorum o zamanda seviyorum dio..zamana bırakalım dio...sonra gittim yattım çok bozuldum bu arada bana bide dediki bizim borçlarımız olmasa sen beni elli defa terk etmiştin dedi...yatağa gittim geldi sarıldı bu defada dioki ben seni çok seviyorum...ben ne yapayım kızlar sizce...iice gergin bi adam olmaya başladı zaten herşeyde bağırmaya başlıyo azarlamaya başlıyo...ben ne yapayım sizce...düzelirmi bu ilişki...bana bi akıl verin ne olur...

bi öyle bir böyle bu adam oyun mu oynuyor senle

bilmiyorum büyük konusmayım ..
hattaa konusayım..
eşim bana dese git dava ac derim..
ikidebir boşanalım demekte ne oluyor cocuk oyuncağımı buu..

bi öyle bir böyle bu adam oyun mu oynuyor senle

bilmiyorum büyük konusmayım ..
hattaa konusayım..
eşim bana dese git dava ac derim..
ikidebir boşanalım demekte ne oluyor cocuk oyuncağımı buu..

tam olarak boşanalım demiyo ama bölesi benim için daha ii olucakmış ...öle sölüyo...sonumuz bu olucakmış ama...o zaman diorum inanmadığın bişey için neden mücadele ediyosun değişmicek düzelmicek bişey yok belkide düzeltiriz dio...

bu dengesizlik sizi yiyip bitirir,
bence eşinizin ruh sağlığı iyi değil,
bir doktora başvursun,veya başvurun,
bi öyle bi böyle demesi sizi çok yıpratır
en yakın zamanda bir doktora başvurun derim...

Psikolojik bir durum olabilir.
Yani geçici bir dönemdir belki.
Şuan ki süreç o'nu olumsuz düşüncelere itiyor olabilir bence aceleci olmayın.

eşinizi alın bir psikoloğa götürün...
güvenemiyor mu size anlayamadım ben...
kimin evliliğinin yarına garantisi var... sonumuz, sonumuz diye kastettiği nedir acaba...
sonunda boşanacağını düşünüyorsa zaten ona uygun zemini hazırlayacak davranışları yapar insan...

Cocuk oyuncagimi bu?? Bosanalim, yok seviyorum, yok evlilik gereksiz, ne bicim laflar bunlar ya...??:1closedeyes:

Esinin derdi nedir bilmiyorum ama bana öyle geliyorki, sanki bosanmak istiyor ama birakan o degil sen olasin istiyor! CADIARZU

Evliligin yarimi yoktur....ya evlisin yada degilsin...bu kadar

boşanalım kelimesi çok ağır bi kelime bence !!
durmadan boşanma kelimesini içeren cümleler kurarsa aklım çok bunalır benim şahsen. .
ya arkadaşların dediği gibi destek alın yada bir daha boşanalım dediğinde tamam diyin.icraata geçmeye gerek yok .tmm diyin yarın gidelim diyin.kararlı olduğunuzu görünce belki sözlerini geri alır. .

gülsüm sultana katılıyorum,bence sizden ayrılma teklifinin gelmesini bekliyor

Cogu erkek böyle sanirim.....Mutsuz oldugu halde bosanma teklifinin kendisinden gelmesini degil esinden gelmesini ister....

Adam gibi olmuyor mutlu degilim, sende istediklerimi bulamadim diyecek kadar delikanli yürekli olamiyorlar malesef....hic olmazsa böylesi dürüstce bir davranis olurdu...

Iste Kadinlarin her daim Erkekten daha erkek oldugu bir konu daha....mirmirmirmir

çocuk isteğimi çok kara cahilce görüyomuş...benden çocuk bile istemiyo sanırım

canım ne çocuğusen çocukmu istiyorsun.daha öncekli konunda konuşmuştuk sen mali müşavirlik sınavına kadar bu adamı idare edecektin ve beklicektin baktın düzeldi devamedecektin evliliğe.bide omu boşanmayı ağzına alıyor yuh diyprum yani kocana hem yalan söylüyordu hemde babana karşı saygısızdı şimdi bide üste çıkıp boşanmakmı istiyor.

evet istiyodum bunları duyana kadar...anne olmak istiyodum evimde ses olsun istiyodum kaybettiğim bebeğimin acısı çekmekten yoruldum çünkü...ama anladımki hataymış düşündüklerim...boşanalım demiyo ama o yolda ilerliyoruz dio işte...

Eşinizin ya kafası karışık yada gerçekten boşanalım demeye cesareti yok. Böyle gelgitler yaşayacağınıza bu işe bir çözüm bulun.

bence boşanmak istiyor sizden teklif bekliyor bi ihtimal hayatında başka biri var,aklı gönlü başka yere kaymış mantık olrakta sizi üzmek istemiyor...bence konuşun açıkca bitecekse bitsin yoksa daha fazla üzülürsünüz

eşini alıp iyi bi psikoloğa götürmeye ikna etmelisin....

bu dengesizlik insanı deli eder....

canım bence eşin tamamen dengesiz bir düşüncenin içerisinde. ne senden kopabiliyor neden senle yapabiliyor bu olay bence zaman geçtikçe seni çok yaralayacak

çözümü zamana bıraktı...sanırım maddiyattan dolayı böle düşünüyo ben bazen çok söleniyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…