Yine ben ve olmazsa olmazım diyetim 🤐

Kahvaltı
1.5 tabak yumurtalı ıspanak
Bir dilim kaşar
3-4 çatal tereyağında yumurta

Slm günlüğüm
Kahvaltı
3 kaşık menemen
Tel peyniri
5-6 ceviz içi

Akşam 15:30
İki kaşık yoğurtlu ıspanak
Salata
Tel peynir

Canım günlüğüm sana yazmayalı çok olmuş
Ama diyetim aynı şekilde devam menü paylaşmaya üşeniyorum sanırım artık ama Cumartesi kilo bildirimi ile burdayım yine

burda da buldum seniii
maşallah valla bende yazayım dedim de üşendim :sinirli:
harika gidiyorsun. yoklarım arada

Slm günlük menü yazmasam da diyetime devam ediyorum kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 60.5
Bu hafta 59.6
Fark -900 g :halay::KK49:

Maşallah ne güzel
Sağol canım darısı başına
Ben hiç düzenimi değiştirmedim çünkü biliyorum ki en ufak kopmada bu iş sonlanacak
Bildiğimden şaşmadım duraksadım artılara geçtim yine devam dedim
Başka insanların yaptıklarını denemeye çalışmadım çünkü oturttuğum düzende zaten kilo verebiliyordum
Şunu da yapayım bunu da yapayım deyince bi bakıyorsun motivasyon düzen kalmamış
Kilo verirken sabit devam etmek çok önemli

Kendimi çok şiş hissettiğim dönem yediğim öğünün şeklini değiştirerek devam ettim sadece

Canım günlüğüm 2 haftadır kilo bildiriminde bulunmamışım en son 59 muş buraya bildirim yaptığım da
Artık 57.4 kg oldum hedefe bişeycik kalmadı

ben de aralıklı oruçla verdim kilolarımı hedeflerimiz aynıymış benim de hedefim 57 ydi ama 56 ya indim :) aralıklı oruc diyetini kilo sorunu olan herkes denemeli bence 80 le başladım ben bu diyete cok şükür 24 kilo gitti.. umarim bi gün isteyen herkes hedefine ulaşır

ben de aralıklı oruçla verdim kilolarımı hedeflerimiz aynıymış benim de hedefim 57 ydi ama 56 ya indim :) aralıklı oruc diyetini kilo sorunu olan herkes denemeli bence 80 le başladım ben bu diyete cok şükür 24 kilo gitti.. umarim bi gün isteyen herkes hedefine ulaşır
Maşallah 🧿 tebrik ederim sizi
Harika bir değişim olmuştur ❤️
Ne kadar sürede verdiniz

Back
X