Zor bi durum, sevmissin gercekten ama suan sevgi degil de hazmedememe gibi bi durum var sanki, yeter ki donsun tekrar olmaz belki ama donsun diyorsun. Fakat bunu dusunmekten belki de seni gercekten seven ya da sevecek insanlari goremiyorsun, donmez diyemem, bir sene ayri kalip sonra barisip evlenenleri de gordum ama takinti yaptigin surece hayatindan caliyorsun, yoluna bak mutlu olmaya calis baska seylerle ilgilen donerse de donmezse de bisey kaybetmis olma en azindan...
Dönse de bir şey değişmeyecek.
Bu kadar şeyden sonra mutlu olacak mısın onunla?
4 ay geçmiş dönecek olsa çoktan dönerdi. Sen de kendi hayatına bak artık.
Ne kadar bencilsiniz..
Diğer konularınızı neden ayrıldığını hatırlamıyorum ama adam istemiyor işte.
İlla dönsün. Sürmese de dönsün.
Nasıl bir egodur bu?
Bu mudur dert?dünyada ne dertler var...Doğal olarak bu aşk acısını çekeceksin, sonra unutacaksın, sonra başkasını seveceksin, acı çekecek unutacaksın vs, sarmal halinde ilerlicek
yaşın gelecek bir gün 30'a ve şöyle bir baktığında ne aptalca şeylere üzülmüşüm diceksin...
haklısın ama şuna emin ol ki ; hayatına başka biri girdiği zaman o "biri" nin hiç bir önemi kalmayacak..
umarım en kısa zamanda sana değer veren biri karşına çıkar ve tüm bu olanları sana unutturur :)
Ne kadar bencilsiniz..
Diğer konularınızı neden ayrıldığını hatırlamıyorum ama adam istemiyor işte.
İlla dönsün. Sürmese de dönsün.
Nasıl bir egodur bu?
bunun egoyla bir ilgisi yok ki. sadece benim çabalarımı emeklerimi görmedi ve hepsini sildi attı. onu istiyor muyum bilmiyorum. yaptıgı kötülükleri düşününce istemiyorum ama güzel günler aklıma gelince istiyorum. ne istediğimi ben de bilmiyorum. takıntı mı yaptım onu yoksa gercekten seviyor muyum anlamıyorum ve sormak istediğim bazı şeyler var. hem ne istediğimi anlamak hem de konusma fırsatı bulmusken sormak istediklerimi sormak adına dönmesini istiyorum.
Bu mudur dert?dünyada ne dertler var...Doğal olarak bu aşk acısını çekeceksin, sonra unutacaksın, sonra başkasını seveceksin, acı çekecek unutacaksın vs, sarmal halinde ilerlicek
yaşın gelecek bir gün 30'a ve şöyle bir baktığında ne aptalca şeylere üzülmüşüm diceksin...
bunun egoyla bir ilgisi yok ki. sadece benim çabalarımı emeklerimi görmedi ve hepsini sildi attı. onu istiyor muyum bilmiyorum. yaptıgı kötülükleri düşününce istemiyorum ama güzel günler aklıma gelince istiyorum. ne istediğimi ben de bilmiyorum. takıntı mı yaptım onu yoksa gercekten seviyor muyum anlamıyorum ve sormak istediğim bazı şeyler var. hem ne istediğimi anlamak hem de konusma fırsatı bulmusken sormak istediklerimi sormak adına dönmesini istiyorum.
değerli kk üyeleri. hep aynı dertten yakınıyorum belki artık bıktırdım ama napıyım elimde değil bu. yine ben ve acım başbaşayız bugun. yine onu gördüm kantinde çok mutluydu ağzını 10 metre ayırmış gülüyordu keyfi pek yerindeydi . sanırım artık iyice unutmus beni. 4 ay oldu hala dönmedi. döncek gibi de durmuyor. ben de hala acı çekiyorum her ne kadar ona belli etmesem de(ben de ağzımı ayıra ayıra güldüm) içim hala cız ediyor. koluna halasının aldıgı saati takmıs benim ilk aldıgım saatle birlikte çıkarmıstı onu. artık benim aldıgım saatleri kaldırıp atmıs olmalı. artık ümidim azalıyor bize dair. ne yapıcam ben ona bu kadar yakın ama bir o kadar da uzak olmak cok acı verici. dönmez mi acaba hiç